• Emma042

    Xtravaganza, här kommer jag!!

    Idag ska jag skriva in mig på extravaganza för kursstart v 38. Jag är sååå laddad men samtidigt skiträdd, tänk om jag förgås av hunger :D Någon som har testat? Jag ska gå ner ca 25kg hade jag tänkt....något vill jag iallafall losa!

    Har hört underbara historier om hur kilona rasar av. Vore jättekul om nån mer skulle börja samtidigt så man kunde stötta varandra.

  • Svar på tråden Xtravaganza, här kommer jag!!
  • Mi och Nez

    Dag 15.
    Pigg, glad och lite träningssugen. Har precis hällt i mig en 1/2 chokladshake och ska gå över till simhallen och sommar ett par km innan vi sedan far till Småland över helgen.
    Känner mig starkare idag Lite orolig såklart för hur helgen ska bli Inte lätt att vara bortbjudna MEN jag ringde och pratade med dem igår och förklarade min sits. Kanske lite tråkig men å andra sidan så har de väl inte bara bjudit dit oss för att se oss äta (för man hoppas i alla fall)

    Emma vad var det för Omega 3? Kanske du kan få byta din ena burk som du inte har öppnat? Eller var det halva priset just pga det korta datumet? Jag skulle gått tillbaka faktiskt och sagt som det var. De borde ju hellre vilja ha en nöjd kund än en sur kund som inte kommer tillbaka...

  • AngelinaJolie

    Ouf en timma på maskin och halva "matpåsen" undrar vad jag har gett mig in på.
    Är lite utmattad skall bara fixa tvätten och duscha av barnen.
    Sedan i sängs med tv....TREVLIG FREDAGSKVÄLL maken är på AW.
    Suck kan trösta mig med att ännu en dag till ända.

    Jaja tre veckor har gått relativt fort fruktansvärt tråkigt och stå stilla bara. Nu när jag skall börja med styrketräning hoppas jag verkligen det kickar igång fettförbränningen.

    Hoppas morgon dagen flyter på bra...lite orolig över "grillmiddagen". Älskar lukten av grillat!

    Hur går det för er tjejer? Behöver höra positiva nyheter från Er!

    Kram

  • Emma042

    tja, gick ner ett par hekto inatt, men vart blir mitt vikt"rasande" av? Måste säga att jag är jäkligt taggad inför ikväll (maskerad+sittning) Jag går omkring här hemma och säger stolt till sambon "åh vad jag ska vara duktig ikväll" Flera ggr han ledsnar nog snart haha.

    var så hungrig igårkväll, men jag ville inte slabba i mig vatten för jag orkade inte resa mig från soffan o gå på toa, slappemma!

  • AngelinaJolie

    Har syndat med riktig frukost...tyvärr.
    Mår dock lite illa eller snarare väldigt illa...känner mig sjösjuk.
    Skall lägga mig ner en stund....

    Ouuf tar nya tag idag igen då men kan inte skylla på nån annan än mig själv!

    Kram

  • Emma042

    lite OT men iaf jag har precis färgat sambons hår och mustasch svart! han är blond hehe. Inför maskeraden ikväll. Han ska vara Tom Selleck i Magnum o jag ska vara Shreks fru Fiona! Ska se om jag får in bild på oss imorgon så ni kan se

  • AngelinaJolie

    Men Emma skall du du måla dig grön hela kroppen??
    Shit det vill jag se!!
    Ups watch out jag är nymålad...hahahaha

    Ha det kul på maskeraden

    Kram

  • Emma042

    Tjohoo vad jag e duktig, Igår när de andra käkade tog jag kycklingsoppa med curry o vitlök. Efterrätten för mig bestod av liiite ramlösa blåbär (de andra fick marängswiss...) när alla andra käkade snacks drack jag vatten. Meeeen, jag pussade sambon o slickade mig om läppen sen, han åt ost tortillias gott. Fast det funkade bara en gång, han upptäckte det och slickade själv av läpparna!

    Min kostym vann andra pris Hehe Absolut ingen kunde se att sambon var magnum, tvärtom trodde de han var Günther (you touch my talalala)

  • AngelinaJolie

    Hahahaha du är jättelik Fiona och din man ser verkligen ut som Gunter hehehhehe.

    Vad duktig du är!

    Kram kram

  • Mi och Nez

    Hej

    Vad fin du var Emma! Verkligen ansträngt dig, förstår att du vann 2:a priset!

    Själv har jag haft en sisådär helg. Ätit grönsallad, gurka & tomat och två små knäcke både i fredags och i lördags!! Känner mig bara allmänt tråkig nu och är nervös inför XV-mötet imorgon kväll. Kommer jag att ha gått ner?

    Suck suck suck. Köpte dock ett par fina promenadskor i helgen som kanske kan locka ut mig om kvällarna.

  • Emma042

    Mi

    tror säkert att du har gått ner iaf. Men om ketonfasen har gått ur tar det nog ett par dar att komma igång igen, men jag tror alldeles säkert att du har gått ner!

Svar på tråden Xtravaganza, här kommer jag!!