• Emma042

    Xtravaganza, här kommer jag!!

    Idag ska jag skriva in mig på extravaganza för kursstart v 38. Jag är sååå laddad men samtidigt skiträdd, tänk om jag förgås av hunger :D Någon som har testat? Jag ska gå ner ca 25kg hade jag tänkt....något vill jag iallafall losa!

    Har hört underbara historier om hur kilona rasar av. Vore jättekul om nån mer skulle börja samtidigt så man kunde stötta varandra.

  • Svar på tråden Xtravaganza, här kommer jag!!
  • Mi och Nez

    Mmm, jag fick rosa färg på mina urin-stickor idag, när jag testade efter helgen. (Vit= inte i ketonfas och lila= stark ketonfas) så jag är väl kanske på gränsen...

  • Mi och Nez

    Dag 20.
    Okej, gårdagen vägning var kanske inte den bästa men jag minskade ju i alla fall. Totalt minus sju kilo, vilket känns jäkligt bra! Hade nog tänkt mig att kilona skulle falla något fortare men samtidigt är jag ändå jättenöjd. Sju kilo liksom! Ja, lika mycket till (kanske 3 v?) sen blir det nog halvfart för min del.

    Ska vara en exemplarisk XV-are denna vecka och följa programmet och motionsbitarna slaviskt. Se hur mycket jag maximalt kan gå ner per vecka...

    Hur har det gått för er andra?

  • Brudens mamma

    Hej!
    Nu är jag nyfiken. Pratade med en tjej på Xtravaganza idag för jag ville ha lite prisuppgifter men se det kunde man inte få så där över telefon. Allt var individuellt. Jag var alltså tvungen att komma på ett möte för att få dom svaren.
    Då blev jag faktiskt lite kinki och tyckte att OM man inte kan säga det över telefon eller ha det på sin hemsida så ska inte jag vara med i det gänget. Men jag är ju en tjockis =)

    Sen ett tips till alla er som dricker oljor, köp det finaste kokosfettet i hälsobutiken och gör ischoklad på 70% choklad. Typ 100gr fett och en bit choklad.

  • AngelinaJolie

    Åt helvete har det gått! Redan gått upp två kg!
    Men jag klarar inte äta så lite och träna så mycket höll på att svimma sist eller snarare gjorde jag det..det bara svartna för ögonen. Min PT sa för lite kalorier så jag bryter ned musklerna aaaa alla säger olika. Hursomhaver dricker jag fortfarande shake äter fullkorn, keso, protein osv samt tränar varje dag.
    Hoppas det oxå ger resultat. Känner mig dum...så jävla dum att jag inte klarar av det. Men men 6kg på tre veckor (fast jag har lagt på mig 2 kg). Vad tycker ni skall jag börja om igen men då lägga ner träningen?

    I need advise...det här är skitsvårt!

    Kram

  • Mi och Nez

    Åh, vad tråkigt Angelina! Förra mötet tog min XV-coach upp just detta med att många var väldigt rädda för att börja äta igen trots att man såklart är sugen på att sätta tänderna i något. Det hon rekommenderade var att följa upptrappningen slaviskt de första veckorna (första veckan). Sedan ska man ju också komma ihåg att de glukogendepåer som vi tömde i början av vår diet nu fylls på igen. Och de binder ju vatten som totalt väger 2 kg!

    Så kanske det inte är något fel? Jag hade nog bokat in ett litet möte med coachen och bett om goda råd. Det är ju på sätt och vis först vid vår övergången till mat som deras arbete verkligen börjar. Be om recept, fråga hur många kalorier du bör ligga på, vilken träning som lämpar sig bäst m.m

    Kämpa på med upptrappningen. Om inte din coach säger att du ska börja med shakerna igen så fortsätt med nyttig mat. Låter hälsosammare. Lycka till!
    *Kram*

  • Mi och Nez

    Just det, Brudens mamma: Priserna varierar tydligen beroende på vilken anläggning du anmäler dig till (franchising företag)

    Jag betalar i HBG
    * 29 kr /påse (ska äta 3 påsar/dag i helfarten)
    * 650 kr/månad (bindningstid 1 år)
    * Engångsavgift medlemsavgift 400 kr

    Kanske kan ge dig ett hum i alla fall.

  • barbrobro

    Lite intressant att fler och fler kommer till insikt efter hand att det går inte att leva på bara pulver och att XV inte riktigt
    uppfyller förväntningarna, det var precis det jag hävdade i trådstarten (av egen erfarenhet). Ett annat spår som i min värld fungerar mycket bättre är att fundera över VARFÖR man äter fel, vilka känslor är det som triggar igång "felätandet". Då flyttas fokuset från maten till det som är orsaken till övervikten i stället. Tips är KBT-metoden, Lisbet Stahre, tror att hon har en hemsida man kan kika på.

  • Mi och Nez

    Xtravaganzas program går ju ut på att ge medlemmarna en ordentlig kickstart MEN efter viktminskningen så släpper ju coacherna oss inte. Det är ju då arbetet med att skapa balansen i vardagen börjar. Vi får då lära oss välja rätt råvaror, får inspiration i form av recept och peppning med att fortsätta motionera m.m.

    Så pulverpåsarna är ju bara ett sätt att skapa motivation för att sedan orkar/vilja hålla en hälsosam livsstil.

    Men såklart passar olika metoder olika personer.

Svar på tråden Xtravaganza, här kommer jag!!