• Anja 19 juli 2008

    Fruar i Lund - del 1

    Denna tråd tar vid där Brudar i Lund - sommaren 2008 del 5, slutade

    Hej allihop

    Nu när alla sommarbrudar har blivit fruar så måste vi ju ha en ny tråd. (Vi har några blivande fruar kvar men alla sommarbrudar är gifta så ett nytt namn på tråden är på sin plats)

    Det har varit så underbart roligt, spännande och givande att dela varandras planering, stötta, få stöttning, idéer, åsikter och bara prata skit rent allmänt, i denna tråd. De flesta av oss har ju även träffats IRL och kommer fortsätta göra det hoppas jag.

    Här kan vi brudar från Lund med omnejd älta bekymmer och glädjeämnen och dela med oss av allt mellan himmel och jord.

    Hoppas att ni hittar den nya tråden! :)

  • Svar på tråden Fruar i Lund - del 1
  • AnneiLund

    Annars så förklarar jag min frånvaro med denna sjuka illamående. Fuck, vad jag är less på att må illa.ö Saknar er och våra samtal!

    Kram

  • a wife to be

    Ingengörssbruden: Vi hade så jäkla roligt. Vi kom dit vid 18.00 och då bjöds det på en flaska skumpa till varje tjej. Sedan gick vi in till där vi skulle sitta, vi hamnade nästan ända framme vid scenen där fick vi skaldjursbuffé och gott att dricka. Då och då kom David da Silva in och dansade och showade lite, han är grann! Sen körde det igång och my god, har aldrig hört så många tjejer skrika samtidigt,2.500 var vi. Lyckades fånga en skjorta som en dansare kastade ut i publiken, och min väninna fångade Bygglov Mattes jobbar brallor, hahaha, shit VAD HAN ÄR SNYGG!!!!!! Vi hade en underbart rolig kväll, vi ska absolut dit nästa år om det blir ngt.

  • ingenjörsbruden

    A wife to be: låter som en hundans rolig kväll!!!

    Anne: Din stackare! Hoppas det lugnar sig snart!!

    Fröken Planera: Kan tänka att det gjorde ont!! ja ja....den som vill bli fin eller hur?! Vem tycker du är bäst på vaxningen? Tänkte testa deras Quick manikyr osså....för att se om jag blir nöjd...funderar lite på att göra nagelförlängning....

    Ni som fixade era naglar t bröllopet....Var gjorde ni det?!

    Någon som varit hos Mipaform i Staffanstorp?! Vill köpa en slöja som de har.......men kontakten verkar lite dålig.

  • Fröken Planera

    Det är bara en av tjejerna som gör den typen av behandling, så du kan inte komma fel! Good Luck!


    ingenjörsbruden skrev 2008-10-28 12:52:19 följande:
    A wife to be: låter som en hundans rolig kväll!!! Anne: Din stackare! Hoppas det lugnar sig snart!! Fröken Planera: Kan tänka att det gjorde ont!! ja ja....den som vill bli fin eller hur?! Vem tycker du är bäst på vaxningen? Tänkte testa deras Quick manikyr osså....för att se om jag blir nöjd...funderar lite på att göra nagelförlängning....Ni som fixade era naglar t bröllopet....Var gjorde ni det?!Någon som varit hos Mipaform i Staffanstorp?! Vill köpa en slöja som de har.......men kontakten verkar lite dålig.
  • labbråttan83

    Hej allihopa!

    TRO: Både Finn Inn och Appelgrens grytor har jag bra erfarenheter av och Annes buffe verkar ju har varit hlt fantastisk!

    Anne: Jobbigt med illamående men det brukar väl bli bättre efter 12e veckan...

    Ingenjörsbruden: Angående mipaform så tänkte jag köpa min klänning där först men servicen var under all kritik. Ingen var där under deras öppettider, ingen svarade, inget meddelande på hemsidan så jag lade ner det projektet..Lycka till på Tokyo förresten

  • ingenjörsbruden
    labbråttan83 skrev 2008-10-29 08:55:23 följande:
    Anne: Jobbigt med illamående men det brukar väl bli bättre efter 12e veckan... Ingenjörsbruden: Angående mipaform så tänkte jag köpa min klänning där först men servicen var under all kritik. Ingen var där under deras öppettider, ingen svarade, inget meddelande på hemsidan så jag lade ner det projektet..Lycka till på Tokyo förresten
    *asg* läste först 12 MÅNADER....o tänkte "shit va jobbigt" *ASG*

    Mmm ....börjar misstänka att serviceminded inte är det Mipaform sätter först....ska skicka fler mail för jag vill verkligen ha den slöjan!!!
  • Embo81

    Jag går till en tjej som har sitt på friskishuset i lund, har fortsatt där och är mycket nöjd. Hon tar ca 400 kr. Hör av dig om du vill ha hennes telefonnummer. Gick hos en annan innan och kan verkligen säga att det är som natt och dag! Hon är mycket noggrann och trevlig! Vill ju till att de är trevliga när man ska sitta där någon timme.

  • Hedebris

    tja. lyser också med min frånvaro. får skylla på tentaperiod..

  • Jen82

    Ja jag lyser oxå med min frånvaro.. vad ska jag skylla på ? att vi letat efter material till tackkort? hehe. nu har vi allafall köpt allt idag. Måste få iväg dem snart ju.
    E med i skånskan o sydsvenskan nästa lördag. Kram på er

Svar på tråden Fruar i Lund - del 1