• Anja 19 juli 2008

    Fruar i Lund - del 1

    Denna tråd tar vid där Brudar i Lund - sommaren 2008 del 5, slutade

    Hej allihop

    Nu när alla sommarbrudar har blivit fruar så måste vi ju ha en ny tråd. (Vi har några blivande fruar kvar men alla sommarbrudar är gifta så ett nytt namn på tråden är på sin plats)

    Det har varit så underbart roligt, spännande och givande att dela varandras planering, stötta, få stöttning, idéer, åsikter och bara prata skit rent allmänt, i denna tråd. De flesta av oss har ju även träffats IRL och kommer fortsätta göra det hoppas jag.

    Här kan vi brudar från Lund med omnejd älta bekymmer och glädjeämnen och dela med oss av allt mellan himmel och jord.

    Hoppas att ni hittar den nya tråden! :)

  • Svar på tråden Fruar i Lund - del 1
  • Flamora

    Vad kul att det är lite liv här inne trots allt.

    Anja: Jag tar gärna en fika även om det är strax före jul. Vi tar jullov den 19:e så från och med runt 15-tiden den dagen e jag ledig.

  • Embo81

    Hallå alla!

    Det var ett tag sedan man var här och tittade, fullt upp med allt annat just nu.

    Fick skickat iväg alla tackkorten förra veckan, känns skönt att fått iväg dem.

    Är allt med på en fika!!

  • Fröken Planera

    Hej alla Fruar och Ingenjörsbruden!!!

    Idag har Sonnys julklapp kommit. Bildboken, om ni kommer ihåg!!!! Den är sååååå jättefin!!!! Vilken tur att man kan ge bort något som man så gärna vill ha själv och att den då hamnar i mitt hem, så jag kan ha glädje av den precis när jag vill i framtiden.

    Hörde jag Fika???? Count me in!!!

    Vi har föresten köpt ett hus i Olofström. Ett litet weekendhus som vi ska bo i de helger vi är i Blekinge och på semestrar. Det ska bli så skönt att äntligen ha något eget när vi är där uppe!
    Ja just det, nu är jag även dipl kostrådgivare!!! Jag klarade både utbildning och tenta. Känns superskönt.

  • ingenjörsbruden

    Fröken Planera skrev 2008-11-17 11:06:17 följande:


    Hej alla Fruar och Ingenjörsbruden!!! Idag har Sonnys julklapp kommit. Bildboken, om ni kommer ihåg!!!! Den är sååååå jättefin!!!! Vilken tur att man kan ge bort något som man så gärna vill ha själv och att den då hamnar i mitt hem, så jag kan ha glädje av den precis när jag vill i framtiden.Hörde jag Fika???? Count me in!!! Vi har föresten köpt ett hus i Olofström. Ett litet weekendhus som vi ska bo i de helger vi är i Blekinge och på semestrar. Det ska bli så skönt att äntligen ha något eget när vi är där uppe!Ja just det, nu är jag även dipl kostrådgivare!!! Jag klarade både utbildning och tenta. Känns superskönt.
    GRATTIS!!
  • Embo81

    Vad roligt att ni köpte huset. Gick de med på ert bud tillsist? Hur går det med nya utbildningen? Har du fått ett nytt område att ansvara för nu på jobbet och ett fett lönepåslag nu när du har ytterligare kunskap? Jag pratade med min chef idag, från och med nu går hon under namnet Mrs Ashole...ja, du kan ju gissa vad det rör sig om! Borde egentligen döpt om henne till det för länge länge sedan, men nu äntligen är det gjort och det känns bra. Mohahahhha... Grrr...

    Kan väl egentligen berätta för er andra med,
    DET
    HAR
    FLYTTAT
    IN
    EN
    BEBIS
    I
    MIN
    MAGE!!

    Den kommer i början av juni, så jag och Anne ska ligga på rummen intill varandra och gasta ikapp! Fler som hänger på?????

    Hade iaf ett samtal med chefen idag där jag sa att jag skulle komma tillbaks, inte ens ett litet grattis kunde hon säga...men en massa annat sa hon, där av Mrs Ashole. Var samma när vi gifte oss, det första hon sa när jag kom till jobbet efter bröllop och semester:jaha, så det är till att ha varit söder ut? Åå, vad gott med godis (dvs det godiset som jag tog med o bjöd på...)Inget grattis, inget tack, nada nix! E det jag som e känslig och puckad eller har hon något fel på sin sociala kompetens?

    Sorry var bara tvungen att kräka av mig lite!

  • labbråttan83

    WOW, för vissa har det hänt mer under hösten!

    Grattis Flamora till ny titel och hus!!!

    Grattis Embo till er bebis i magen!!! Vad kul att du och Anne är på gång samtidigt

    Vilken dag är det dags för fika? Vad sägs om den 21/12??

  • CarolinaEllberg

    Hej, gifte mig också i somras, 080816. Jag bor inte i Lund, men pluggar och kommer förhoppningsvis jobba där också. Inte många som gifter sig under studie perioden, många klasskamarater blir chockade och får ångest när man tar upp det (att jag är gift altså) De vet ej vad de ska säga. Tråkigt att det ska behöva vara så. kramar

  • Flamora

    JÄTTEGRATTIS, Embo! Så roligt! Själv hänger jag inte på riktigt än...
    En sån chef du har! Låter nästan som avundsjuka...

    Grattis till Fröken Planera oxå (för det är ju hon som har ny titel och nytt hus, Labbråttan ), vad kul med ett eget litet hus där uppe.

    Fika den 21/12 funkar för mig. Kan va skönt att ta en liten paus i allt julstök.

  • Embo81

    Tack tack! Helt overkligt, tittade på bebben med ultraljud i förra veckan. Vilken lite buse till att vifta på armar och ben, helt sjukt att allt finns där redan.

    Hmm, fyller år den 21/12...hur dags och var? Tro att jag ska ha frukostkalas för närmast släkten, så på em hade kanske fungerat?

  • labbråttan83

    Oj där blev det fel Flamora/Fröken Planera??? Hur kan man ta så fel *förvirrad*


    Flamora skrev 2008-11-18 19:05:27 följande:
    JÄTTEGRATTIS, Embo! Så roligt! Själv hänger jag inte på riktigt än...En sån chef du har! Låter nästan som avundsjuka...Grattis till Fröken Planera oxå (för det är ju hon som har ny titel och nytt hus, Labbråttan ), vad kul med ett eget litet hus där uppe.Fika den 21/12 funkar för mig. Kan va skönt att ta en liten paus i allt julstök.
Svar på tråden Fruar i Lund - del 1