• Anja 19 juli 2008

    Fruar i Lund - del 1

    Denna tråd tar vid där Brudar i Lund - sommaren 2008 del 5, slutade

    Hej allihop

    Nu när alla sommarbrudar har blivit fruar så måste vi ju ha en ny tråd. (Vi har några blivande fruar kvar men alla sommarbrudar är gifta så ett nytt namn på tråden är på sin plats)

    Det har varit så underbart roligt, spännande och givande att dela varandras planering, stötta, få stöttning, idéer, åsikter och bara prata skit rent allmänt, i denna tråd. De flesta av oss har ju även träffats IRL och kommer fortsätta göra det hoppas jag.

    Här kan vi brudar från Lund med omnejd älta bekymmer och glädjeämnen och dela med oss av allt mellan himmel och jord.

    Hoppas att ni hittar den nya tråden! :)

  • Svar på tråden Fruar i Lund - del 1
  • Anja 19 juli 2008

    fröken Planera

    men duu, ditt jobb är ju så "sjysst". Tror du inte att du får ha bilden under föräldraledigheten?

  • Anja 19 juli 2008

    Har varit hemma och VAB:at i tre dagar nu, men imorgon blir det jobb igen. Känner mig inte frisk ännu men dottern är ju frisk nu så jag får helt enkelt gå tillbaka t jobb och försöka se glad ut.

    Har sålt min brudklänning. Ett mkt välkommet tillskott i kassan men vemodigt är det ändå. Å andra sidan ska man ju aldrig ha den igen lixom, så det är ju att låta den gå till spillo när den ska hänga i ett klänningsfodral i en klädkammare.

    Idag lyckades jag faktiskt under förmiddagen sy en tröja till Ivan. Blev sådär nöjd. Gjorde en dekorativ söm vi halslinningen som jag ångrade sen.

    bild i bloggen: anjasvardagsblogg.blogspot.com

    Är riktigt kul. Jag SKA BLI BRA på detta, för det är en utmärkt hobby som faktiskt är användbar

    Har vi kommit fram till något datum ännu? För fika?

    Vilket datum blev det?

  • Fröken Planera

    Jo, visst är de schyssta på mitt jobb, men även de måste ju följa eventuella regler...;-(
    Jaja vi får se hur det blir. Det är ju bara en här på jobbet som varit mammaledig (med tjänstebil) men hon jobbade minst 25% under hela sin föräldrarledighet. Och så är det en som varit pappaledig ett par somrar och han fick ju behålla sin under tiden. Nu har jag ju tänkt vara ledig lite längre än över sommaren...

    Nej, jag tror inte att någon fikadag och tid är bestämd. Jag är väldigt osäker hur jag kan den helgen. Det enda jag vet är att vi ska ha gäster på lördagkvällen och att vi ska försöka bege oss till Olofström ev söndag fm.
    Men bestäm ni, så ska jag försöka infinna mig. Passar frukost på Espressohouse på söndagen, kanske???? (Så får vi åka till Blekinge efter det..

  • Fröken Planera

    Anja, vad skönt att du lyckats sälja din klänning!!! Själv så väntar jag fortfarande på att min kompis sambo ska fria till henne. Jag har ju lovat att hosn ska få klänningen i bröllopspresent i så fall. Han missade fria på hennes fördelsedag, så jag har skickat sms till honom att han får skärpa sig och fria någon gång under jul och nyår. Vill ju så gärna gå på fler bröllop. Fick ganska mycket mersmak i somras.

  • Embo81

    Sön fm passar inte mig...enda tiden jag INTE kan, såklart...

    Jag och Gabbi var och spande in vagnar igår, mest på kul...men nu är det ju utförsäljning av 08:orna, vilket innebär halva priset ungefär.

    Gabbi:
    Vad sa S igår om vagnen? M och jag ska ut på lör och titta lite.

    Var på nupp igår och kollade på lilla X, allt så så himla bra ut 1 på 17500 att det blir ett barn med down syndrom. 2 armar, 2 ben, alla fingrar var på plats...tyvärr har den nog fått sin pappas släkts troll-näsa!

    Fröken Planera skrev 2008-11-27 07:34:14 följande:


    Jo, visst är de schyssta på mitt jobb, men även de måste ju följa eventuella regler...;-(Jaja vi får se hur det blir. Det är ju bara en här på jobbet som varit mammaledig (med tjänstebil) men hon jobbade minst 25% under hela sin föräldrarledighet. Och så är det en som varit pappaledig ett par somrar och han fick ju behålla sin under tiden. Nu har jag ju tänkt vara ledig lite längre än över sommaren...Nej, jag tror inte att någon fikadag och tid är bestämd. Jag är väldigt osäker hur jag kan den helgen. Det enda jag vet är att vi ska ha gäster på lördagkvällen och att vi ska försöka bege oss till Olofström ev söndag fm. Men bestäm ni, så ska jag försöka infinna mig. Passar frukost på Espressohouse på söndagen, kanske???? (Så får vi åka till Blekinge efter det..
  • Anja 19 juli 2008

    Embo och Gabbi

    shit jag ÄLSKAR ju barnvagnar, var en SUCKER för barnvagnar. Vet inte hur många gånger jag bytte, köpte ny, sålde och höll på. Det är en DJUNGEL och såååå roligt. Finns ju såååå många olika, snygga vagnar. Inte som på nittiotalet med alla olika rutiga tyger och sådär hehe...

    Ett enda tips, köp en vagn med två svängbara hjul framtill
    Det är väl värt de extra slantarna.

    Åhhhh barnvagnsshopping... Dregglar...

  • Anja 19 juli 2008

    Gabbi

    kan du inte hota kompisens sambo på nåt vis. Säg att "om han inte friar så säger du till din kompis att han varit otrogen"...

    (supersjysst mot alla, inkl kompisen eller hur )

    men vad gör man inte för att få sin klänning såld, eler

  • Anja 19 juli 2008

    Nu ska vi iväg o titta på ett radhus... håll tummarna. Det är PERFEKT för oss!

  • ingenjörsbruden

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-11-28 11:43:19 följande:


    Nu ska vi iväg o titta på ett radhus... håll tummarna. Det är PERFEKT för oss!
    Lycka till!! Jag håller tummarna!!!

    Vi har fått en tomt nu!!! Tjohoooo!
  • Embo81

    Anja
    Provkörde en med små hjul fram och en med vanliga. Smidigt med de små fram, men jag tycker inte att de är snygga... SÅ nu är frågan om det ska vara praktiskt eller snyggt...hmmm, svår fråga, svår fråga.

    Haha, där var en vagn med rutigt,alltså inte som det var för med rutigt tyg, utan de hade sömmar så att den blev rutigt...inte snyggt alls, billig, men nä...inte ens det hjälpte.

    Ingenjörsbruden
    Var har ni fått tomt? vad ska ni bygga för hus?
    Du, det är mindre än en månad kvar till ert bröllop.... Varför gifter ni er på en söndag förresten?

    Vi var o kollade hus för någon vecka sedan, väldigt fint! Men inte riktigt lika fina månadskostanderna! Billigar med öronproppar till grannarna, när de kommer och säger att bebben låter för mkt.

Svar på tråden Fruar i Lund - del 1