• Maliinka

    - 5 kg

    Här samlas vi som vill gå ner litegrand i vikt!

    Vi diskuterar vikt och träning, peppar och gläds med varandra och stöttar varandra i motgångar! Ibland slinker det in andra ämnen än vikt och träning också

    Välkomna, gamla som nya!

  • Svar på tråden - 5 kg
  • Tjolinti

    Var faktiskt ute o joggade imorse, min blivnade gick bredvid. Lite pinsamt att jag joggar i samma hastighet som han går i. O jag joggar typ 300 meter sen dör jag o sen går jag lite o sen joggar jag lite till :)liksom min kropp känner ingenting men det e andningen som e ett stort problem. Jag döööör. Jag hoppas verkligen att konditionen blir bättre snabbt annars kommer jag inte fortsätta.

  • Tjolinti

    alltså vad väger ni, skäll inte på mig nu, men jag skäms lite. :S Jag sitter här o mår dåligt vill gå ner i vikt få fin kropp osv men ändå vågar jag inte säga vad jag väger för folk undrar vad jag snackar om.

    Jag väger 55 kilo, det e fan inte mycket :S jag e 167 lång så det e ju ok vikt, men min kropp e ändå usch,

  • Hvidbrud

    Tjolinti: Väd härligt att du börjat pringa! Jätte bra! Det tar lite tid att bygga upp konditionen, men man kan märka de små förändringarna rätt snabbt tycker jag (som inte sprungit sen i våras...)
    Jag är 174 och har slängt ut vågen... Men sist jag vägde mig var jag 68kg. Men har nog med all säkerhet gått upp några klo på det sista. Vinterhullet kallar jag det! Men jag drömde inatt at jag vägde mig och då stog vågen på 84! 10kg mer än jag fasade! Men där är jag inte ännu.

    Tränar min yoga och cyklar på min tunga indiska cykel som en blixt genom stan, för jag lyckas alltid vara liite försenad... Sen tränar jag i sängen med min älskade.. He he... och dansar lite där hemma när lusten faller på!

  • Tjolinti

    hahaha, o helgen e inte slut än :P jag hade köpt en egen muslie blandning. Kände mig lite lyxig när jag stod i affären o blandade alla dessa olika nyttigheter. Kommer hem o slänger på lite yoghurt o det smakar skit. typ havregryn, sågspån med lite yoghurt på :S så sitter min m2b o äter nyköpta bullar för han behöver inte tänka på vad han äter. Väger 68 kilo. hahaha han e så liten. Jag försöker göda honom, älskar mulligt :)

  • Ninnispinnis

    Fotboll, soffan, kaffe & baileys, en bit choklad och min man = underbart lyxig lördagkväll!

  • Nalle Puh 40

    Oj, vad ni har skrivit. Har jobbat hela kvällen och börjar vid sju imorgon så jag orkar inte läsa allt ni har skrivit.

    Idag har jag ätit tre våfflor, var så gott och gått mycket så det gick nog +/- noll

  • chamor

    Jag försöker också göda samtidigt som jag vill få bukt med den lilla lilla kulan Men han behöver snarare träna för han är totalt otränad och lite tanig

  • Tjolinti

    Men jag e lite konstig. Älskar lönfeta män :) kanske för jag känner mig snyggare själv då :P hahaha ingen aning. Men älskar o ligga på lite fett när vi myser i sängen o ingen hård tvättbräda eller hårda revben :D

Svar på tråden - 5 kg