• Maliinka

    - 5 kg

    Här samlas vi som vill gå ner litegrand i vikt!

    Vi diskuterar vikt och träning, peppar och gläds med varandra och stöttar varandra i motgångar! Ibland slinker det in andra ämnen än vikt och träning också

    Välkomna, gamla som nya!

  • Svar på tråden - 5 kg
  • ingenjörsbruden
    Cantaton skrev 2008-10-14 09:15:01 följande:
    Ninnispinnis, den middagen lät jättegod Ja, sambon och jag ska träna på gymmet idag.MulleNuh,det var inte dåligt! Grattis!ingenjörsbruden,jag tror också på det där med stegtävling på jobbet. Gör ni det enskilt eller i lag? Jag är ju egenföretagare, så jag har liksom inga andra att tävla emot
    Du kan hänga med mig!! Det är både lag och individuellt! Den som hade mest steg hade 33 000 på en dag.....känns grymt mkt eller?! Det finns ju utrymme för fusk o stegräknarna är ju väldigt lätta att fuska med......men jag tävlar nog mest mot mig själv! Ligger på nionde plats so far.....av 100 deltagare så det känns rätt ok!!

    Du o jag kan ju ha en egen lite stegtävling!! Eller stegpeppning om inte annat!!
  • Hvidbrud

    Ååååhh! Känner mig så svullen, finnig och förgiftad och jag ska inte få mens på en vecka!
    Hur ska jag hålla ut?!?

  • tobiasochlinda

    jag har varit på tallinkryssning men har faktiskt ätit rätt bra trots det gick dessutom 4 timmar i tallin så det ska väl kompensera endel... nu hemma igen och fortsätta mitt äta rätt race... :)

  • Nalle Puh 40

    Åh, får jag vara med i er stegtävling? Snälla...

  • Cantaton

    Jag har inte haft stegräknaren på mig på ett bra tag, men jag ska försöka komma ihåg den imorgon. Dock tror jag inte att det blir så många steg imorgon. Jag ska stå i mammas butik hela dagen och sedan iväg på ett "möte". Kommer inte finnas utrymme för promenad nånstans (jag är ensam i butiken och kommer att komma försent till mötet).

    Men jag har gjort en träningsplan för denna vecka:

    Måndag: Motionsträning
    Tisdag: Promenad + motions- och styrketräning
    Onsdag: Vilodag
    Torsdag: Motions- och styrketräning
    Fredag: Motionsträning
    Lördag: Motions- och styrketräning
    Söndag: Promenad

    Har klarat att avstå choklad som ligger i kylen och glass och bullar i frysen. Frukost blev återigen frukt och ägg, lunchen blev fiskgryta, mellis blev cashewnötter och middag falukorv och fullkornsmakaroner. Korv är kanske inte såå nyttigt, men ibland måste man äta ur det som finns i kylen, helt enkelt.

  • Godisråttan

    Jag körde wasa sport med dijonsenap och kalkon igår som kvällsmat. Helt ok!

  • Cantaton

    Nu vägde jag mig för första gången på två veckor. Har inte vågat innan eftersom jag typ smällde i mig chips, läsk, godis och bullar förra veckan... Men sedan i lördags har jag ju tränat varje dag och sedan i måndag-tisdag har jag ju varit noga med vad jag ätit. Jag hade gått ner ett halvt kilo sedan förra gången jag vägde mig! Det hade jag inte ens vågat hoppas!! Lycka :)

    Dagens frukost: proteindrink
    Lunch: Köttgryta med fullkornsris
    Mellis: Frukt
    Middag: Sallad?

  • Ninnispinnis

    BRA!! Heja dig!


    Cantaton skrev 2008-10-15 08:27:01 följande:
    Nu vägde jag mig för första gången på två veckor. Har inte vågat innan eftersom jag typ smällde i mig chips, läsk, godis och bullar förra veckan... Men sedan i lördags har jag ju tränat varje dag och sedan i måndag-tisdag har jag ju varit noga med vad jag ätit. Jag hade gått ner ett halvt kilo sedan förra gången jag vägde mig! Det hade jag inte ens vågat hoppas!! Lycka :)Dagens frukost: proteindrinkLunch: Köttgryta med fullkornsrisMellis: FruktMiddag: Sallad?
  • Ninnispinnis

    Ska flyga upp till Sthlm och ha projektmöte hela dagen, landar först halv nio ikväll så det blir inte så mycket motion för mig idag... Har däremot gjort en god macka med avocado, lax och ägg (igen...) som jag tar med mig istället för att köpa en dyr och onyttig macka på flyget

Svar på tråden - 5 kg