• MulleNuh

    Nervös!!!! OT!!

    Fy.. I morgonbitti ska jag börja äta Champix! Det är en medicin för rökstopp. Ganska läbbiga och starka tabletter. Men dom ska ge effekt har jag hört..

    Behöver stöd! Jag vill inte vara en äcklig rökare längre.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-12-02 21:25
    Jag ska väl tillägga att jag har rökt i 20 år! Och jag är idag 29 år..

    Sjukt att man rökt i 20 år och inte ens fyllt 30..

  • Svar på tråden Nervös!!!! OT!!
  • Emmet99
    MulleNuh skrev 2008-12-18 12:04:43 följande:
    suget kan ju komma i måååånga år!!Men man ska visst lära sig att hantera det..Har du försökt sluta förut?
    Nej , det kan jag inte säga att jag har. Längsta jag gått utan att röka är 3 dagar, och det berodde på en himla massa feber och influensa. Tänkte det var lika bra att sluta då, men sedan skulle jag "bara testa" Jo tjena... första ciggen var asäcklig, så tänkte "vad bra, då kan jag ju sluta, urk". Mmmm.. Sen skulle jag bara "testa" igen. Tredje "testet" var det kört. Detta var 10 år sen. Men då hade jag inte hunnit bli less på att röka och känna att det inte var bra för mig, så jag har en vilja nu jag inte hade på den tiden.

    Heloise, jag tycker inte alls det låter töntigt. Man är ju helt styrd av rökandet. Man utsätter sig ju för nästan vad som helst bara för att se till att man har cig. Är det jag hatar mest
  • MulleNuh

    Ja men det är ju samma som en nykter alkoholist..

    Jättebra!!!

  • Wiimii

    Kan inte annat än hålla med. Slutade röka för 2,5 år sen, tvärt av. Fick nästan ångestattacker i början när suget satte in, men man lärde sig snart att de går över fort och kommer mer och mer sällan. Visst kan man känna sig sugen ibland när man känner röklukt eller ser nån röka på film, men det är inte värt det.
    Sååå skönt att slippa hålla koll på att tändare är med, har jag tillräckligt med cig så jag klarar mig tills imorgon osv...

    Sen är det bara synd att man la på sig 10 kg (massa fler som inte beror på rökningen) men en sak i taget.
    Då var det ciggen som rök (:)) nu är det kilona...

    Lycka till ni som slutar, som sagt, det är värt allt lidande i början!

  • MulleNuh

    jaaaa fy! Det där är jag såååå rädd för.. Har precis gått ner 31 kilo efter att jag fick min dotter för 8 månader sen.

    Och nu har jag ersatt ciggarna med ost! haha.. Så jag kommer väl gå upp dessa 31 kilon över jul bara!


    Wiimii skrev 2008-12-18 14:26:33 följande:
    Kan inte annat än hålla med. Slutade röka för 2,5 år sen, tvärt av. Fick nästan ångestattacker i början när suget satte in, men man lärde sig snart att de går över fort och kommer mer och mer sällan. Visst kan man känna sig sugen ibland när man känner röklukt eller ser nån röka på film, men det är inte värt det.Sååå skönt att slippa hålla koll på att tändare är med, har jag tillräckligt med cig så jag klarar mig tills imorgon osv...Sen är det bara synd att man la på sig 10 kg (massa fler som inte beror på rökningen) men en sak i taget. Då var det ciggen som rök (:)) nu är det kilona...Lycka till ni som slutar, som sagt, det är värt allt lidande i början!
  • Emmet99
    MulleNuh skrev 2008-12-18 14:29:49 följande:
    jaaaa fy! Det där är jag såååå rädd för.. Har precis gått ner 31 kilo efter att jag fick min dotter för 8 månader sen.Och nu har jag ersatt ciggarna med ost! haha.. Så jag kommer väl gå upp dessa 31 kilon över jul bara!
    oj! Bra jobbat!!!
  • MulleNuh

    haha.. Mjoo men jag har en märklig förbränning. Alltid smal som en sticka men så fort jag blir gravid så säger det PANG!!! Gick ner 45 kilo efter sonen..

    Men tack igen!!


    passionsblomman skrev 2008-12-18 19:33:10 följande:
    HAR DU GÅTT NER 31 KILO!!???! Du är ju helt dubbelduktig!!!Beundransvärt!
  • passionsblomman

    *pang*


    MulleNuh skrev 2008-12-18 19:35:35 följande:
    haha.. Mjoo men jag har en märklig förbränning. Alltid smal som en sticka men så fort jag blir gravid så säger det PANG!!! Gick ner 45 kilo efter sonen.. Men tack igen!!
  • lillabruden

    Som icke rökare kan jag bara säga -kom in värmen så många gånger man stått och hållt nån sällskap för en jäkla cigg!!

    MulleNuh, du KAN sluta det vet vi alla!!! Och det är som du säger, samma för vilket missbruk som helst t.ex alkolism. Det är något man alltid får dras med tyvärr.
    Men jag undrar om du verkligen behöver Champix gumman?

  • MulleNuh

    Jag har ju slutat nu!! Sen är det svåra att inte börja igen.

    Ja dessa Champix.. Jag mår inge vidare. Har haft migrän varje kväll. Känner att jag är på väg in i en väldig deppsvacka.


    lillabruden skrev 2008-12-19 00:53:16 följande:
    Som icke rökare kan jag bara säga -kom in värmen så många gånger man stått och hållt nån sällskap för en jäkla cigg!! MulleNuh, du KAN sluta det vet vi alla!!! Och det är som du säger, samma för vilket missbruk som helst t.ex alkolism. Det är något man alltid får dras med tyvärr. Men jag undrar om du verkligen behöver Champix gumman?
Svar på tråden Nervös!!!! OT!!