• MissMijah

    Bröllop 2010 nr 5

    sockersmulan skrev 2009-02-16 21:26:48 följande:
    MissMijah: jättevacker kyrka o superfina ringar! kikade lite mer i ditt galleri..vart har du köpt din väska? den är urläcker!
    Hehe tycker du det? Köpte den på Harges.
  • MissMijah

    God Morgon tjejer!

    Usch, jag är krasslig idag, ont i halsen och känner mig allmänt sjuk. Men det är off to work som gäller. Får hoppas dagen håller.

    Jag kikar iaf in senare och ser hur det är med mina favorittjejer

    kram på er

  • MissMijah

    Hur många ska gå på bröllopsmässan i Gbg i helgen?

  • MissMijah

    molnis: du får hojta om du ser mig

    jenny: Okej ja men det är ju bra det

  • MissMijah

    Men älskade Anna vännen! Vad ont det gör i hjärtat nu!

    Jag finner inga ord, men jag tänker på dig så mycket! Jag kommer att sakna dig här inne. Men vi har varandra på Msn ju.

    Finns här dag som natt om det är något! vad det än må vara! Glöm aldrig det!

    Saknar dig! det finns inga ord som kan ta bort det onda. och jag vill inte komma emd några klyscher heller. Kan bara säga att jag vet hur du känner! Allt kommer att ordna sig förr eller senare, det ska du se!

    pussar och kramar!

    therese: Hur mår du nu gumman? har du hört något mer om jobbet?

    Jag har med varit lite i bakrunden här på sistone. det har varit mycket. en kompis fick en blodpropp, och har jobbar mkt, och så blev det strul med kyrkan, samt en annan tragedi i min närhet.
    Jag läser allt som oftast. men lägger inga kommentarer om jag inte har något vettigt att komma med. Men jag finns här iaf, så att ni vet! jag tycker om er alla så mkt..det känns skönt att det finns sånna tjejer som ni,. och ni vet vilka ni är när jag säger så

  • MissMijah

    Men jag ska inte gifta mig i september utan i aug.

  • MissMijah

    Hej!!

    Hoppas att ni har det bra. Idag är det bröllopsmässa! Jippi!

    men jag undrar, vad tror ni, kan man ta emd sig sitt barn? Vi har inte lyckats skaffa barnvakt men har ju bara biljetter till oss två vuxna..??

    Kram på er

  • MissMijah
    Leilani skrev 2009-02-21 10:53:12 följande:
    melonbuske: jag tittade precis på stället du ska ha festen på. Verkar jätte fint! och mysigt vid vattnet. Det har vårat ställe som vi ska titta på i morgon med.haennish: Vadå ta med sig kompis som +1 vid bröllop? det skulle jag aldrig ens tänka på att göra vid ett bröllop. Jag skulle tom tycka det var okej att folk bara bjuder mig till ett bröllop om de inte känner min m2b även om vi varit tillsammans i över 3,5 år. Men att ta med någon du inte ens känner är ju bara helt dumt.MissMijah: var många som tog med sig barn på bröllopsmässan i sthlm så borde nog inte vara någon fara.och ett stort välkommna till alla nya.
    Okej vi hoppas på det bästa! tack!
  • MissMijah

    Hoppla hej!

    Nu är vi hemma igen efter mässa och grejjer.

    Jag måste faktiskt säga, att den var en besvikelse. Jag hade förväntat mig något större! det var ju knappt någonting alls att se.

    och vissa förstår jag inte ens varför de ska jobba med människor. De står där i sin monter och bara blänger på en nästan?! Hallåååå, jag kan bli din kund! Behandla mig som en kund bör bli behandlad! Stå inte bara där som ett fån!

    Vi fick iaf smaka på en gudomlig bröllopstårta! Vi blev helt galna i den.

    Men vi hade sett allt på en halvtimme. Jag tvingade oss att gå ett varv till, bara för att. 150 spänn per skalle. Nja, jag ahde kunnat klara mig utan detta. men nu vet man det i alla fall.

  • MissMijah
    Leilani skrev 2009-02-21 12:32:38 följande:
    Önska mig lycka till idag tjejer! Jag och sambon ska iväg och testa mouserande rose viner ikväll inför bröllopet och imorgon ska vi ha frukostbuffe på det stället vi helst vill ha festen på. Syns söndag efter lunch som tidigast :)
    Mums och lycka till!!
Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5