Inlägg från: MammasGullungar |Visa alla inlägg
  • MammasGullungar

    Vårt bröllop i era händer (tv3)

    Kul att så många verkar intresserade av programmet:)
    Brud nr 1 här:)

  • MammasGullungar

    Vi la 48 000 men de har ju gått in med mycket som jag inte har en aning om. Hörde rykten att de köpt beställt blommor för 50000:- bla från utlandet.. Ingen aning faktiskt.
    Men det var nog taight för dom att få budgetten att gå ihop men sen var det självklart mycket annat som de stod för.
    Vi fick i allafall vårt drömbröllop:)
    Har precis lagt upp bröllopsbilder på min blogg, www.minagullungar.blogspot.com
    Vi kände fotografen så vi fick kanonpris, 3500:- för 72 bilder:) Inte illa va!:) Supernöjd med alla kort!

  • MammasGullungar

    Ja vi blev mer än nöjda. Jag fick skicka bilder på klänningar som jag tyckte om och då var min klänning som jag hade en av dom. Sen fick man prova brudklänningen med ögonbinel och handskar så jag hade ingen aning.
    Festlokalen var såååå fin och det är mycket annat som de inte tagit med, all dekoration i trapporna upp, inne på toaletterna. Ja allt var så fint gjort, de hade inte missat en enda cm! Haha
    Och maten var helt sjukt god, rekommenderar verligen "Lena på Taket" här i Uppsala och vi fick Amerikansk buffe precis sån mat som vi älskar och alltid äter ute på restaurang.
    Hela filmteamet var helt underbara, många undrade om det inte var kontstigt att de filma oss men om jag ska vara helt ärlig så glömde i allafall jag bort kamerorna totalt inne i kyrkan. Där talade prästen så fint att tårarna bara spruta, det var previs som att hon tala direkt till oss och mycket om Tyra togs upp, och var det en tjej som sjöng i kyrkan "Du är allt" med Shirley Clamp som är en av våra låtar. Och sen även min brors dotter som sjöng så alla grät floder:)
    Det var tråkigt att de inte tog med mer ifrån kyrkan.. Men men det fanna ju inte plats för allt, då skulle de behöva förlänga programmet x antal timmar:)

  • MammasGullungar

    Tack så mycket, hoppas på att mina två små prinsessor vill bära den en vacker dag:)

  • MammasGullungar

    Vi gifte oss i Vaksala Kyrka där bägge barnen blev döpta och fotograferingen var utanför kyrkan. Vi hade sån tur med vädret också.
    Fotografen heter Pernilla Sjöblom och är superduktig!

  • MammasGullungar

    Pernilla Sjöholm, skrev fel.. Har sin atalje nånstans inne i centrum..

  • MammasGullungar

    Hennes morgongåva var så gullig, där blev jag tårögd!

  • MammasGullungar

    Det var massor med löshår. 2 stora sånna där man knäpper i sitt egna hår. Riktigt bra var de och har haft användning av dem på fester efteråt. Men nu är jag lite ljusare så nu ligger de i en låda.. De kostade 1600:- för båda om jag inte minns fel, fick detta löshår som bröllopspresent av min syster!

  • MammasGullungar

    Mrs Moneypenny!

    Det var lockigt det jag hade så det var inte så mycket hårspray men mycket hårnålar.
    På bröllopsnatten skulle jag ta ur allt löshår, tog mig säkert 30 min att få ut allt. När jag kommer ut ur badrummet så snarkar min man:) Haha vilken kärleksnatt:) Fick lite myspys på morgonen istället:)

  • MammasGullungar

    Hej!
    Ja det är tråkigt för er som tittar angående budgeten, att det inte framgår vad allt kostar.
    Tyvärr har jag ingen aning om detta heller.
    Vi fick köpa Dannes kläder och våra ringar eller min ring själv för Danne har sin förlovningsring.
    Dannes kläder kostade ca 2000:- och min ring kostade ca 4500:- tror jag och den betalade min mamma. Sen hittade min kompis skor till mig på rea för 100:- som jag hade. Haha knappt nån som ser skorna i allafall och sen på festen dansar man alltid barfota ändå:)
    Sen köpte även min mamma min tiara för 500:- och mitt löshår fick jag av min syster i bröllopspresent och det kostade 1600:-.
    Vi hade 48000:- men sen hade vi mycket kontakter så vi fick bra pris på maten och tårtan och klänningen var ju superbillig.
    Jag fick maila bilder till Titan på klänningar som jag tyckte om och den jag fick hade jag provat när jag o bruttärnan letade efter hennes klänning. Så den var jag mycket intressad av men som sagt så hade jag ingen aning om vilken de valt. De fick sy in den upptill bara men sen hade jag ren tur att den satt perfekt annars. Den kostade 3900:- att hyra och 4000:- att köpa så självklart köpte de den. Och den ska mina prinsessor bära i framtiden om de vill.. Den var nedsänkt från 8500:- vilket var tur för annars hade de nog tagit den i allafall:)

  • MammasGullungar

    Nu har jag lagt upp lite bröllopskort på min sida för den som är nyfiken:)

  • MammasGullungar

    Ja det tyckte vi också var konstigt, att de inte nämde vårt andra barn..
    När de skulle filma oss utanför dörren där vi bor, filma de barnen och när vi höll på med att jokka ner dom i vagnen. Visst inte ens att de filma detta.. Ungarna var lite griniga för de ville inte gå ut..

  • MammasGullungar

    Nu har jag lagt till PLUS så nu kan ni nog se bilderna..


    n
  • MammasGullungar

    Aha inte så haj på den här sidan ser jag..
    Haha prova nu den, tredje gången gillt!

  • MammasGullungar

    Tur att vi hade kontakter när det gällde fotograf, det var min brors kompis syster som plåta oss och vi fick 72 bilder för 3500:- som dom tog från budgetten.
    J-kla bra pris!

Svar på tråden Vårt bröllop i era händer (tv3)