lillalyckan skrev 2009-05-07 16:49:06 följande:
Sist jag bjöd på snittar så gjorde jag en grej som försvan direkt. Det var lie mindre (så att man kan ta dom i en tugga) färska champinjoner som jag tvättade och sen pillade bort själva foten på så att det blev som ett hål i dom, fyllde upp med ost tex bonjour i nån mumsig smak (hade tacosmak, mycket populärt) och sen in i ugnen! Men jag vet inte om det är "rätt" till champagne visserligen...Vilken kul tradition ni har förresten!Låter urmysigt =)
Tack för tips!! Jag ska provgöra lite smått i helgen tror jag.
Ja, det är verkligen en mysig tradition som vi inte vill vara utan! Vi samlas hemma hos någon av oss som då bjuder på Champagnefrukost, vi pratar lite skvaller, målar någons tånaglar, hjälps åt att lösa korsord, löser små o stora problem eller vad vi nu vill.
Förbereder den sena lunchen som alla, utom frukostvärdinnan, har kommit överens och skrammlat ihop till, tillagar, dukar fint och dricker vin...efter det blir det en långpromenad och sen går vi tillbaka och dricker vin med ost, kex och resterna från lunchen för den som vill ha
Alla splittras vid 19-tiden eller sover över och fortsätter dricka vin