• passionsblomman

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Här fortsätter vi längta,vänta,räkna och fundera över allt som hör bebisvärlden till och under tiden tar vi hand om varandra i skratt och gråt.

    Du som också vill ha barn-välkommen att hänga i det här helgalna men varmhjärtade gänget!

    Du som är känslig för att läsa om kroppsvätskor, sex och sjukhus, är också välkommen, men härmed varnad.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-16 09:29
    Denna tråd utgör del 6 i vår följetong.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-18 09:28
    Länk till den förra tråden ifall nån vill ha...
    www.brollopstorget.se/Forum-1-71/m3286162.html

  • Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan
  • Ninnnis

    Lanovia, det var två veckor sedan äl-böjen igår. Förra månaden kom indianerna 17 dagar efter böj, så BIM borde vara typ på onsdag. Men jag kommer oavsett inte att testa innan helgen. Maken åker ju till Sthlm imorgon, sen möts vi i Gbg på lördag förmiddag. Då har indianerna god tid på sig att visa sitt fula tryne...

  • Fjällbruttan





    Hoppas det blir rätt... fnissade lite eftersen jag slagit handen för munnen

  • Ankan80

    Hehe...ja, den är inte dum den...frågan är om den är sann


    Fjällbruttan skrev 2009-07-27 14:50:16 följande:
    www.youtube.com/watchHoppas det blir rätt... fnissade lite eftersen jag slagit handen för munnen
  • Leksi

    Hej hej alla!

    Nu är jag tillbaka på jobbet igen efter min semestervecka. Har precis gått igenom alla mail och klarat av det mest akuta, pust nu är jag värd en liten paus! Är dessutom förkyld så det var dubbel ångest igårkväll. Och maken var sjuk hela semestern (ont i halsen, feber, hosta), stackarn!

    Grattis i efterskott på 30-års dagen Ingis! Välkommen in i klubben... Du är ungefär 10 månader yngre än jag.

    Grattis i efterskott till Andbeyond också och välkommen hit Fjällbruttan!!

    Följer med spänning hur det går med husköpet för dig Blommis och än så länge verkar ju allt gå som tåget! Vi har också renoverat lite där hemma under semestern, men det finns ju inget tråkigare än att lägga ner massa tid på att göra huset snyggt när man vet att man ska flytta därifrån! Vi har ju förmånen att få njuta själva av slitet.

    Håller tummarna och väntar med spänning på Ninnis & Ankan... Och så hoppas jag att massagen gör susen för dig i eftermiddag Lanovia!

  • Jenny står brud 090801

    Vad roligt med hus blommis, vi har precis flyttat in i vårt och det är helt underbart.

    Tack för era kloka råd angående att kissa på stick eller inte. Eftersom jag ätít piller flera år vet jag inte om jag är regelbunden, har inte varit det sen jag slutade med dem iaf. Så är ju nyfiken ockås på om ägglossningarna har kommit igång igen... är nog för nyfiken för att inte testa med ägglossningstesten : )
    Jag kan ju testa och lossas att jag inte vet om det ; )

    Nu borde jag återgå till bröllopsförberedelserna, det sägs visst att det skall vara bröllop här på lördag. Kan inte fatta att det är vi som skall gifta oss, tiden har gått så fort.

  • passionsblomman

    Ja testa och var alldeles alldeles hemlig...

    Det kan ju vara värt att försöka notera om du lägger märke till de andra äl-tecknen samtidigt.

    *klart och genomskinligt sekret som trådar sig

    *ökad sexlust

    *"känningar" i äggstockarna

    ja och det finns väl fler, men nu skriker min son att han vill ha pannkakor NU och inte sen, så det är bäst jag matar ungen nu då...

    Jenny står brud 090801 skrev 2009-07-27 16:17:36 följande:
    Vad roligt med hus blommis, vi har precis flyttat in i vårt och det är helt underbart.Tack för era kloka råd angående att kissa på stick eller inte. Eftersom jag ätít piller flera år vet jag inte om jag är regelbunden, har inte varit det sen jag slutade med dem iaf. Så är ju nyfiken ockås på om ägglossningarna har kommit igång igen... är nog för nyfiken för att inte testa med ägglossningstesten : ) Jag kan ju testa och lossas att jag inte vet om det ; )Nu borde jag återgå till bröllopsförberedelserna, det sägs visst att det skall vara bröllop här på lördag. Kan inte fatta att det är vi som skall gifta oss, tiden har gått så fort.
  • Daa

    Blomman: kul att de skriver på! :-P

    Hej, Fjällbruttan! Kul att se dig här

    Ninnnis: kan tänka mig att det är upp och ner för dig också. Styrkekram härifrån.

    Leksi: hej igen. Njuter du av semestern?
    (det är så skööönt att vara ledig. Vädret är keff, men vad spelar det för roll? )

    *vinkar till alla*

  • lanovia 08

    Godmorgon alla
    Massagen igår var underbar! Gjorde sådan enorm nytta, nu gäller det bara att stretcha och hålla axlarna i någorlunda form så jag slipper huvudvärken igen.

    Idag skall Hvidis till läkare angående kejsarsnitt om jag inte missminner mig. Hoppas det går bra.
    Vart har du tagit vägen förresten??

    Ankan, har du testat idag??

    Idag skall vi o träffa läkare, är sagt att innan vi går därifrån skall vi säkert veta att spillevinken lever. Usch blir nervös.

    Någon som vet något man kan göra för att slippa spy? Nu har middagen åkt upp lite väl mkt det sista. Kroppen är konstig, för några veckor sedan kunde jag inte få nog av mat var ju konstant hungirig och nu vägrar den behålla middagarna.

  • Leksi

    God morgon!

    Vad skönt Lanovia att massagen hjälpte! Jag blev så inspirerad av allt massage-prat igår att jag tvingade maken att massera mina axlar efter jobbet igår kväll! Är också spänd som en fiolsträng och har slarvat lite med träningen på sistone & då blir det genast sämre. Det är verkligen inte bra att ha enformigst skrivbordsjobb.

    Vad spännande att ni ska på läkarbesök idag! Hur dags är det? Hoppas att allt ser bra ut!! Och det gör det säkert med allt ditt illamående... Tyvärr har jag inga bra tips förutom att försöka äta lite och ofta.

    Hej Daa! Semestern var jättehärlig men nu är det slut för den här gången. Vi har dock 1½ vecka till i slutet av augusti att se fram emot. Ibland är det bara skönt att vädret är sisådär, då kan man ligga inne och se film mitt på blanka dan utan dåligt samvete!

    Välkommen hit Jenny står brud 090801! Vad mycket spännande som händer i ert liv just nu - nytt hus, bröllop och så bebisplaner! Roligt! Har ni allt under kontroll inför den stora dagen eller känns det stressigt? *lycka till!*

  • Ninnnis

    God morgon!

    Ankan, any news???

    Lanovia, vad skönt att massagen hjälpte! Iiiihhh, vad spännande att få se Spillevinken idag!

    Hvidis, var är du? Hoppas det går bra hos läkaren idag.

    Ingis, är du hos väninnorna i Linköping nu? Hoppas tågresan gick bra

    Leksi, skönt att ha lite semester kvar att se fram emot. Jag har 4 veckor kvar i år, men har inte planerat in när jag ska ha dem.

    Metallica igår var skitbra! Riktigt kul! Däremot kom vi i säng alldeles för sent, så ikväll bara måste jag gå och lägga mig tidigt. Maken åkte till Sthlm imorse, så jag får utnyttja min egentid till att slappa och lägga mig tidigt. Ska försöka orka med ett nytt träningspass innan, indoor walking. Hoppas det är skoj och funkar med mitt trasiga knä.

    Snart ska jag sitta i tre timmar på ett stillastående flyg och titta på fyra piloter som går igenom flyget, det känns som en passande sysselsättning idag

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan