• passionsblomman

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Här fortsätter vi längta,vänta,räkna och fundera över allt som hör bebisvärlden till och under tiden tar vi hand om varandra i skratt och gråt.

    Du som också vill ha barn-välkommen att hänga i det här helgalna men varmhjärtade gänget!

    Du som är känslig för att läsa om kroppsvätskor, sex och sjukhus, är också välkommen, men härmed varnad.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-16 09:29
    Denna tråd utgör del 6 i vår följetong.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-18 09:28
    Länk till den förra tråden ifall nån vill ha...
    www.brollopstorget.se/Forum-1-71/m3286162.html

  • Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan
  • Ninnnis

    Taget!


    passionsblomman skrev 2009-07-29 08:30:47 följande:
    Jag beställer ett plus den här månaden, och ett bra bud på vår stuga. Något mer? nej, tack det är så bra så!
  • lanovia 08

    Oj, jag försvann längre än vad som var tänkt. VAr tvungen att jobba klart på jobbet igår em, sedan tog jag o mannen med oss picknic och åkte till havet. Där fick vi en underbar promenad och hunden fick bada. Tror matte och husse var bäst i världen för en stund.
    Väl hemma igen var det bara att däcka och kämpa mot illamåendet.
    Men maten stannade kvar ialla fall så jag skall testa bara macka och yoghurt ikväll också.

    Tror jag har läst ikapp allt nu som hände igår kväll.

    Först och främst en rejäl utskällning till indianerna!!! och det dumma minuset hos Ankan!!! Ankan, jag har helt tappat bort mig i tiden, hur längesedan var erat MF?
    Ninnis, tycker absolut du skall beställa tid nu. Ingen blir bättre av att ni drar ut på tiden.

    Förresten hur var träningen igår Ninnis? Indoor walking, det låter skumt.
    Och du vilken underbar överraskning att komma upp till Sthl utan att maken vet om det!
    Och som svar på din fråga, nej jag har inte berättat på jobbet ännu. 2 pers vet om det här. Men alla är på semeter just nu så det får vänta tills de kommer tillbaka. Sedan börjar det väl kanske bli dags att häva ur sig det.
    Jag jobbar via ett konsultföretag, skall träffa min chef därifrån idag, så får väl meddela henne.

    Blommis hoppas det löser sig imorgon med sonen simskola och erat klinikbesök. Då blir det sista behandlingen på denna kliniken nu då?

    Hvidis! Ihhh, snart blir du mamma! Och trådens första barn anländer snart! Häftigt!!!
    Det blir säkert jättebra med snitt. Som du säger det är la bara att skaffa nästa barn sedan och hoppas på att testa "riktiga" vägen då. (om man nu vill testa den )

  • lanovia 08

    Förresten vi håller på o planera vad vi skall göra på våran 1åriga bröllopsdag. Men idétorka råder för det skall helst inte kosta för mkt och inte ta för mkt tid i anspråk. Helst skulle vi vilja åka bort longweekend, men det fungerar nog inte denna helg. vi skall vara hundvakter tills på fredagen och söndagen skall vi helst inte missa min brorsdotters 2-årsdag.
    Så vad gör man? tänkte nog komma på något mer än att "bara" gå ut och äta.

  • lanovia 08

    Ohlalalala
    Well done!!!


    Ninnnis skrev 2009-07-29 08:27:00 följande:
    Sådärja, nu har jag bokat hotell också, så vi slipper vara i makens sunkiga (enligt honom) övernattningslya! Här ska det idkas löööööve *
  • passionsblomman

    Om min beställning inte godkänns denna månaden hinner vi precis med en vända till innan flytten. Men det tänker jag vägra tänka på. Jag har beställt nu.

  • Ninnnis

    Exakt!


    passionsblomman skrev 2009-07-29 08:53:36 följande:
    Om min beställning inte godkänns denna månaden hinner vi precis med en vända till innan flytten. Men det tänker jag vägra tänka på. Jag har beställt nu.
  • Ankan80

    21 mars, så detta var 4e försöket.

    lanovia 08 skrev 2009-07-29 08:37:47 följande:


    Oj, jag försvann längre än vad som var tänkt. VAr tvungen att jobba klart på jobbet igår em, sedan tog jag o mannen med oss picknic och åkte till havet. Där fick vi en underbar promenad och hunden fick bada. Tror matte och husse var bäst i världen för en stund. Väl hemma igen var det bara att däcka och kämpa mot illamåendet.Men maten stannade kvar ialla fall så jag skall testa bara macka och yoghurt ikväll också.Tror jag har läst ikapp allt nu som hände igår kväll.Först och främst en rejäl utskällning till indianerna!!! och det dumma minuset hos Ankan!!! Ankan, jag har helt tappat bort mig i tiden, hur längesedan var erat MF?Ninnis, tycker absolut du skall beställa tid nu. Ingen blir bättre av att ni drar ut på tiden. Förresten hur var träningen igår Ninnis? Indoor walking, det låter skumt. Och du vilken underbar överraskning att komma upp till Sthl utan att maken vet om det!Och som svar på din fråga, nej jag har inte berättat på jobbet ännu. 2 pers vet om det här. Men alla är på semeter just nu så det får vänta tills de kommer tillbaka. Sedan börjar det väl kanske bli dags att häva ur sig det.Jag jobbar via ett konsultföretag, skall träffa min chef därifrån idag, så får väl meddela henne. Blommis hoppas det löser sig imorgon med sonen simskola och erat klinikbesök. Då blir det sista behandlingen på denna kliniken nu då?Hvidis! Ihhh, snart blir du mamma! Och trådens första barn anländer snart! Häftigt!!!Det blir säkert jättebra med snitt. Som du säger det är la bara att skaffa nästa barn sedan och hoppas på att testa "riktiga" vägen då. (om man nu vill testa den )
  • Ninnnis

    Lanovia, åh vad mysigt det låter med pickninck, vid havet och bad med hunden

    Kan ni inte ta en övernattning på någon mysigt ställe? Kanske ta en sväng till Koster eller så?

    Jag googlade lite och hittade en länk till indoor walking:

    www.indoorwalking.nu/

    Det borde nog heta indoor running, för det gick riktigt fort Det verkar passa mig ganska bra, eftersom jag inte kan springa pga mitt trasiga knä. Jag powerwalkar ju en del, men det sliter också ganska mycket på knät. Detta sliter inte alls lika mycket, men är väldigt effektivt. Tränade mycket spinning innan, vilket också funkar bra för knät, men jag blev lite less på det till slut. De kommer att starta upp kombinationspass med IW och cirkelgym, DET blir nog min nya favorit!

  • passionsblomman

    Så, nu har jag textat sorgband. Mina kusiners mamma dog häromdagen och nu ska mamma och vi tre döttrar skicka blommor till begravningen. Såklart vill jag skriva banden då, så nu ä de paketerade för posten och ska iväg idag.
    Kände att gör ajg inte undan det nu, så glömmer jag det väl mitt i allt annat jag håller på med.

  • passionsblomman

    Hahahaaaaa! Jag fick just ett mail att mäklarfirman fått in det av säljarna nu påskrivna kontraktet!

    Det betyder att bara nu besiktningen går bra, så har vi köpt ett HUUUUUUS!!!!

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan