• Lyckan me dig

    Gästgåva

    Vi ska ge små askar med vita chokladhjärtan i till våra vuxna gäster.
    Måste man förvara dom i kylen före tror ni? Ifall det blir varmt den dagen.
    Tänkte om vi måste be personalen på restaurangen att ställa dom kallt fram till det är dags för dukning?

    Hur gjorde ni andra? Hur gick det? Man vill ju inte att det ska bli gegga :(

  • Svar på tråden Gästgåva
  • Mia1972

    Är det typ m&m modellen på chokladen så klarar dom sig säkert utanför kylskåpet.

    Men är det "vanligt" choklad så hade jag nog förvarat dom kallt eller svalt iaf.

  • b2b09

    Jag skulle väl inte tro att de behöver stå i kylen... men man kanske ska undvika att ställa dem direkt i solen...
    Det borde räcka tycker jag.. men jag förstår ju om du inte vill chansa.

  • Lyckan me dig

    Det är typ non-stop...med "skal" på.

  • Mia1972

    Lyckan me dig skrev 2009-06-10 19:24:27 följande:


    Det är typ non-stop...med "skal" på.
    Då tror jag dom klarar sig bra utan att behöva stå kallt.
Svar på tråden Gästgåva