• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Vi fortsätter på vår åttiofjärde (eller nåt sånt) tråd - under tre års tid har vi hunnit prata om det mesta. Det vi alla (möjligen med ett undantag ) har gemensamt är vår längtan efter barn. Vissa har hunnit skaffa sig flera stycken under åren, andra väntar fortfarande. I stort sett alla sätt att få barn på (utom att stjäla ett på Ikea) är snart representerade här i tråden.

    Men även om barnpratet är den röda tråden så är det ofta minst lika roligt att diskutera eventuella husköp, middagsplaner, vintips, snuskiga ord och Boris Becker och hans färg på ... eh, den lilla kalufsen.

    Så, nu fortsätter vi babblet. Ska vi inte försöka se till att den här tråden spränger 10.000-strecket i antal inlägg? Den förra tråden var såååå nära och vi har lyckats förr.

    Den förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3389838.html

  • Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor
  • Liten med Mindre

    Hmm...en helt OT fråga. Är jag kräsen/knepig som reagerar lite på att makens 3-dagars matplanering innehåller köttfärs, lövbiff och så köttfärs igen? Visserligen helt olika typer av rätter. Men blir det inte lite mycket "Mu" över det hela??? Är det bara jag som resonerar så?

    Det händer så ofta, så jag känner mig elak när jag kommenterar det hela, och han tappar lusten att komma på nåt.

    På tal om mu - Vi skrattade gott åt när några norrmän i Nice skulle prata med servitrisen som inte var så lysande på engelska, och de kunde ingen franska. -Is the meat "Mu" or "oink"? - No no, it's little "Mu". Så gulligt!

    Ungefär som när vi i Indonesien inte förstod var "da" var för kött (rädsla för att det skulle vara fladdermus=bat i någon förvrängd form). Gick över när servitrisen viftade på armarna och kvackade som en anka.

    På tal om ingenting...

  • Liten med Mindre

    Telis - om det är jobbigt för dig att ringa - kan inte din man ringa, som inte är lika personligt engagerad?

  • muggles

    Telis: det är helt sjukt att du ska känna press att klara av en vaginal förlossning! Varför skulle den prestationen vara större då? Men jag håller med om att attityden är den att det är en större prestation men jag förstår inte varför. Det är samma som att attityden att amma är bättre än flaska, vilken är allenarådande. Där känner man också en enorm press att prestera som en mjölkkossa. Är det för att det skulle vara "naturligare" med vaginal förlossning som det anses bättre? Är det inte också så att attityden ofta är att ju mindre smärtlindring du väljer - desto bättre "föderska" är du. Helt sjukt i min skalle...

  • muggles

    Jag känner att mitt humör stiger grad för grad. Känns gött (el göare iaf). Det är alltid bättre att ösa ur sig all giftig skit än att sitta på sin kammare och sura, märkligt att man aldrig lär sig.

  • nennesjuttioåtta

    PITT!!!

    Hörrni, imorgon är det fredag!
    JAAA!!

  • Fru E

    Försöker pimpla vatten så vinyrseln försvinner

  • Telis

    Liten, det kanske skulle vara en bra lösning faktiskt!

    muggles, jadu, det är märkligt hur lätt man kan få dåligt samvete över vad (man tror) andra tycker och tänker.

    Fy fan, rent ut sagt, vad skönt det är att det är fredag imorgon!

  • fru AM

    Ooooh - vi håller på och budar på en inredningsdetalj till hallen ... Så spännande om vi får den ...!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor