Inlägg från: maj2010 |Visa alla inlägg
  • maj2010

    MAJ 2010 del 3

    Hej alla! Nu har jag också hittat hit

  • maj2010
    Martinaa skrev 2009-09-15 14:06:05 följande:
    Tack för din röst! Jag är nog också inne på med fönster, för det blir lite unikt. Men sambon röstade för utan fönster... Efter att jag tvingat fram en åsikt då han mest säger "jag vet inte" till allt jag frågar om... Stämpeln har jag beställt från stampelfabriken.e-butiken.se/ som jag kan rekommendera. Trevliga, snabba och hyffsat billiga. Bor du i närheten av Göteborg har du ju In-Ex för att köpa massor av tillbehör! Papper i mängder och mycket billigare än bokhandeln här i stan.
    Hur gjorde du för att beställa en stämpel med egen text? Hittar inget sådant i deras menyer...
  • maj2010
    jaao skrev 2009-09-16 19:37:31 följande:
    Fröken strössel, fantastiskt snygga inbjudningskort! Dina är mer min stil än de vi valt nu Skorna var också jättesnygga! Maj2010, den buketten du har som ava är så läcker, vill ha!
    Jag håller med dig, gillar fröken strössels inbjudningskort skarpt!

    Och buketten är min dröm, vet dock inte om en så stor bunt med pioner ryms inom budgeten...
  • maj2010

    Fröken Strössel skrev 2009-09-16 20:37:23 följande:


    Maj - såg precis dina skor, wow! om jag kunde gå i klackar skulle jag velat ha ett par likadana, helt undebart!
    Ja, visst är de fantastiska! Tur att jag har gott om tid att lära mig gå i dem, haha... Men faktum är att de är oväntat bekväma, klämmer inte det minsta. Måste bara öva upp balanssinnet lite
  • maj2010

    Har inte så bra koll på vad pioner kostar, men har fått för mig att de är rätt dyra. Tror det blir en bukett med både pioner, rosor och nåt grönt inslag för min del. Men det behöver man ju inte bestämma än på ett bra tag. Tänkte ta itu med blommorna 2-3 månader innan bröllopet.

  • maj2010

    Här sitter jag och spammar... Tack Martinaa för upplysningen, ska nog maila dem och kolla.

  • maj2010

    Jag hade nog hellre tagit kl 16 med tanke på gästerna. Förstår att ni vill njuta av dagen, men som gäst hade jag nog tyckt att det var lite segt med en så lång dag. Blir ju 12 timmar om man börjar vid 14 och håller på till 02...

    Vi funderar på att börja så sent som kl 17. Men så ska vi ju inte gifta oss i kyrkan, utan borgerligt på samma ställe som festen. Själva ceremonin blir nog max 20 minuter.

  • maj2010

    Ser att ni pratat tatueringar. Vad har ni för tatueringar och var?

    Jag har en sol på ryggen som kommer att synas om jag har håret uppsatt. Jag kommer inte att dekorera den men inte dölja den medvetet heller. Är lite sugen på att skaffa en till så småningom (den jag har gjorde jag för 8 år sen), men jag vet inte vad eller var.

  • maj2010

    Shit, vad coolt med bröllop i Sala silvergruva!

    Är det någon annan än jag som tycker det är hur länge kvar som helst till maj? Börjar bli lite otålig och sambon tycker att jag tjatar. Finns ju inte mycket man kan göra nu när det är så länge kvar. Menyförslag får vi inte förrän efter årsskiftet, festhäftet är svårt att göra innan man vet vilka som kommer, blommor och sånt behöver inte beställas än på ett bra tag. Jag vill gifta mig NU!!

    Sorry, var bara tvungen att avreagera mig lite grann.

    Jag är för övrigt 27 och sambon 30 (hinner fylla 31 innan bröllopet). Vi har inga barn än men den biologiska klockan tickar högt...

  • maj2010

    Grattis till klänningsköpet, Waldekranz! Jag vet precis hur det känns :)

    Här har det inte gått framåt alls på bröllopsfronten på sista tiden. Men nu börjar sambon vakna och inse att det snart bara är ett halvår kvar. Idag ska vi på bröllop och får förhoppningsvis massor av inspiration att sätta igång igen.

    Vi måste boka liveband och frisör, göra klart inbjudningskorten och börja spana efter skor till sambon...

Svar på tråden MAJ 2010 del 3