• Martinaa

    MAJ 2010 del 3

    Hej alla majbrudar! Dags för ny tråd! Här är den gamla tråden: www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m3439272-1.html

    Tänkte vi kunde köra en liten datumlista med samtliga här i första inlägget. Hur mycket information ni vill ha med väljer ni själva. Skriv ert datum så ska jag lägga in er (och rätta mig om jag skrivit fel nånstans eller om något ändras).
    KV = Kyrklig vigsel
    BV = Borglig vigsel

    1 MAJ

    8 MAJ
    Lilleke

    14 MAJ
    Ninnalotta

    15 MAJ
    Snuttfia - Borås
    Fröken Strössel - Utomhus
    CiaLovesAndreas
    johi77
    Martinaa - 25 år, Borås, KV
    a n n a
    EmMagnus
    20100515
    maj2010

    22 MAJ
    BlueBride
    l8ol

    29 MAJ
    Nu gifter vi oss
    MV85
    UBW
    Mamli
    SofieOchJamie
    clin
    Tattoo82

    Nu kör vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-09-03 13:36
    **********
    Okej ändring! Eftersom jag inte kan ändra redan publicerat inlägg så har jag gjort en egen lista och laddat upp här: www.martinaa.se/datum.asp (ja, jag är ledig idag och har inget att göra )

    Meddela mig om något ska ändras eller uppdateras!

    **********

    Kom igen nu brudar och se om vi kommer över 1000 inlägg i den här tråden!

  • Svar på tråden MAJ 2010 del 3
  • Martinaa

    Hillena:
    Min "gubbe" är också kock! Dock ska vi inte laga maten själva utan överlåter det till andra kockar denna dag. Det är däremot väldigt skönt att kunna "lasta över" just matdelen på sambon så får han ta hand om kontakten med feststället och bestämma det. Helt klart hans avdelning Jag tar ju hand om nästan allting annat, haha.

  • Fröken Strössel

    EmMagnus: Snygga kort!

    Vi betalar brööölop och resa själva, bröllopet kommer gå på runt 60.000 för 40-45 gäster. resan på ca. 90.000.

    Är ledig idag och vi ska snart bege oss till tåget för att ta oss ner till Göteborg. Vi firar snart ett-årig förlovning och tänkte passa på att åka iväg för att fira. Ska bli så kul att gå på Liseberg imorgon :)

  • majsan801

    EmMagnus super fina inbjudningskort verkligen. Det är så kanon att dela med sig av sina kort och kanske ge lite inspiration till någon annan.

    Måste man ha en framsida på inbjdningskorten, alltså att de är dubbelvikta? Är det alldeles för enkelt att ha bara ett indjudningskort som är en sida. Tänkte att man kunde klistra på ett sidenband och en pärla och använda ett lyxigt papper i temafärgen. Förstår ni vad jag menar?

  • Avalon75
    Martinaa skrev 2009-10-08 20:09:00 följande:
    Avalon:Jag tror du kan ta det lugnt med gott samvete, det verkar som ni har det mesta under kontroll för tillfället, och än är det ju ingen idé att stressa! :)
    Stress gör ingen människa glad!

    Jag coolar ner, småläser här emellanåt och käkar kanelbullar istället.
  • snuttfia

    Åh, nu blev jag avis... Kan du skicka några bullar hitåt? Tänkte just gå och göra kaffe så då passar det ju utmärkt med bullar till! Snälla... *hundögon*


    Avalon75 skrev 2009-10-09 14:47:32 följande:
    Stress gör ingen människa glad! Jag coolar ner, småläser här emellanåt och käkar kanelbullar istället.
  • Hillena

    Fästmannen tänkte inte göra maten själv, kanske förrätten men huvudrätten ska vi beställa från hans jobb+kock+servitriser. Vill itne heller behöva tänka på just maten den dagen. Men han bestämmer det mesta i menyn mest för att han är mycket mer noggrann än vad jag är med mat. Där är ju ännu en sak som han får bestämma, ahh vad bra det känns! Hahaha så inte jag bestämmer ALLT :)


    Martinaa skrev 2009-10-08 22:25:42 följande:
    Hillena:Min "gubbe" är också kock! Dock ska vi inte laga maten själva utan överlåter det till andra kockar denna dag. Det är däremot väldigt skönt att kunna "lasta över" just matdelen på sambon så får han ta hand om kontakten med feststället och bestämma det. Helt klart hans avdelning Jag tar ju hand om nästan allting annat, haha.
  • Tattoo82

    Vi har en budget på 30 000 kr, men då har vi räknat med att få 20 000 kr från mina föräldrar som min syster fick. Fast de har inte sagt nåt om det än, borde de inte gjort det?! Isf måste vi prioritera om rätt mycket.

  • EmMagnus

    Tack så jättemycket för era fina ord.

    Martinaa: Gissa om jag är nöjd, för jag hade verkligen inte tänkt göra dem själv. Men nu är jag glad att jag gör det.
    Det enda som jag är lite orolig för nu är att de blir lite dystra, det är ju ändå ett vårbröllop. Men samtidigt undrar jag om det är nån som tänker så.

    Imorgon ska jag försöka pilla ihop inbjudan så att jag kan köpa papper och skriva ut dem i nästa vecka.

    Har ni tänkt nått på inbjudan än?
    Vad ska det stå, jag tycker det är supersvårt att veta.

  • majsan801

    Åh vad svårt har kontakt med ett band nu som ev ska spela på vårt bröllop. Frågan är det kan man verkligen få partystämning med bara 50gäster. Är ju så tråkigt om folk bara sitter vid borden. Det är ett riktigt partyband som är aktuellt i sånt fall. Det är ju en hel del pengar som det gäller med. Gaaah hur ska ni göra?

  • Bluebride

    tips på framsidor på inbjudan, min fantasi har tagit semester

Svar på tråden MAJ 2010 del 3