Jag har en rätt som är skratt retande enkel att laga och kan serveras kall med kyckling och alla tror att man har arbetat flera timmar med det.
Eftersom jag precis har flyttat så har inte receptet här just nu men jag ska göra det till fredagen så jag måste hitta det.
Vad det är jo Äpplerrökta kyckling filer, låter det inte gott, låter det inte som mycke jobb?
Vad man måste göra är att ta en drös kyckling filer och marinera dem i äpplejuice, vatten, salt, liquid smoke och kryddnejlika.
De måste marinera 1 dygn och sedan torkas de torra med köks papper och grillas i ungen tills klara. Om jag hinner penslar jag de med äpple juice, honung och lite olja. Klart.
Jag brukar servera dem kalla om jag stor fest, eftersom kyckling kan bli segt om det åter uppvärms fel.
Och om man har någon som äter qourn filer kan man marinera dem i samma sak i 1 timme innan man steker dem.
Och på så sätt får all lika mat.
´Jag skulle göra en potatisgratäng eller en potatis sallad till detta och sedan en grönsallad.