Inlägg från: KatjaB |Visa alla inlägg
  • KatjaB

    Frödinge bröllopstårta

    Den är ju ganska liten, 6-8 bitar. Men om man inte ska lägga så mycket pengar på tårtan skulle ju förstås en sån kunna vara brudparets tårta och cupcakes till gästerna. Dock så gillar jag färska tårtor bättre. De frysta har ju en tendens att bli lite svettiga och grädden blir lite som glass

  • KatjaB

    eller vit prinsess på icamaxi


    NiVi skrev 2010-02-23 14:04:32 följande:
    nä nästan hellre ingen tårta alls än en upptinad frödinge! Marsipanen har dessutom en tendens att smälta när den tinar upp, speciellt med grädde under som blir väldigt vattning och blöt efter en nedfrysning. Tror inte det blir så värst mycket dyrare att beställa vita prinsesstårtor på ett riktigt konditori!
Svar på tråden Frödinge bröllopstårta