• näsbo

    Gästens namn på inbjudningskortet?

    Hjälp!!
    Tycker det är svårt om man ska skriva gästens namn på inbjudningskortet?! Saken är att det finns några vänner som dejtar och dom tänker vi inte bjuda till bröllopet, vill inte att det ska bli något missförstånd men samtidigt vill vi helst inte ha gästens namn på inbj.kortet....HUR SKA VI GÖRA?? Har ni några förslag??? Hur gör ni??

  • Svar på tråden Gästens namn på inbjudningskortet?
  • TC och CC

    Varför vill ni inte ha gästens namn på inbjudningskortet? Det tycker jag känns mer personligt. Det blir inga missförstånd och heller inga jobbiga diskussioner när man skriver namnet på kortet.

  • Lyckliga013bruden

    Vi hade koll på vilka som är singlar och vilka som är par. Så på de inbjudningarna vi skickade till paren står det att respektive är välkommen, på singlarnas inbjudningskort står det inget om det. På kuvertet skrev vi fam Andersson (om det avsåg hela familjen) på sambo kuverten skrev vi Anna Andersson och Bengt Bengtsson. På singel kuverten skrev vi ju bara Anna Andersson.

    Fördelen med att skriva förhand är att man har lite mer frihet än om man beställer från tryckeri.
    Vi upptäckte att gästerna inte tänkte på vem/vilka som stod som adressat utan det kom en del frågor om vem/vilka inbjudan avsåg.

  • Martinaa

    Om du inte vill skriva ut olika inbjudningar till alla gäster, så skriv ut två varianter där det står Du på vissa och Ni på resten. Funkar bara om du gör egna inbjudningskort förstås...

  • näsbo

    Tack för tipsen!!

    Vi chansar på att det blir bra att skriva dom som är bjudna på kuverten och inte i kortet, visst är känns det mer personligt om man skriver gästens namn på kortet men det kommer bli för krångligt för oss (en annan som gör korten åt oss)Vi får hoppas att dom förstår när det står på kuvertet!

  • rosesarered

    Det tror jag att dom gör


    Vi skrev på kuverten och tror inte att det blir några problem med det.

Svar på tråden Gästens namn på inbjudningskortet?