Inlägg från: madelajnen |Visa alla inlägg
  • madelajnen

    Tips på förrätter

    Vi har tänkt laga mat själva tror vi för att komma lindrigare undan och även få en personlig touch på det hela.
    Men nu vill jag ha lite tips på förrätt som man kan laga i förväg och som passar bra till grillad gris som vi kommer ha som varmrätt.
    Alla förslag är välkomna :)

  • Svar på tråden Tips på förrätter
  • madelajnen

    Åh det lät riktigt gott, det ska jag föreslå för karln i huset :)


    MrsGranath skrev 2010-03-30 21:40:10 följande:
    Eftersom ni ska ha kött som varmrätt så blir kanske fisk bra som förrätt?Köp tunnskivad rökt lax, lägg ut på plastfolie på rad, bred på någon smaksatt (efter tycke och smak) färskost typ philadelpia eller liknande.. nu kommer det pilliga... rulla ihop som en rulltårta och förslut med plastfoliet! In i frysen (kan lätt ligga där i nån vecka) Tina några timmar innan servering, skär upp i 2 "sushirullar" garnera med gräslökstrå och klicka på nån god örtcreme... Eller toucha till det med något bra tillbehör som är "ni"...Klart! För att inte snacka billigt och enkelt! =)
Svar på tråden Tips på förrätter