Inlägg från: Cherrygirl |Visa alla inlägg
  • Cherrygirl

    Provbakat bröllopstårta

    jag ska baka min tårta men håller den rätt så enkel..


    Det ska vara en trevåningstårta med två olika lager mousse i varje våning.


    Alla dekorationer gör jag typ 1vecka innan så de hnner stelna och bli fina, sedan beställer jag färdig skurna bottnar från konditori.


    Så det enda jag gör är att slänga ihop tre tårtor i olika storlekar sedan placerar dem ovanpå varandra och så garnerar dem.

  • Cherrygirl
    April 99 skrev 2010-04-25 08:18:40 följande:
    vi kommer okcså göra våra tårtor, men de är frysta moussetårtor så de kan man göra ett par dagar innan. Chokladbottnar med choklad- och hallonmousse, relativt enkelt och bara att frysa in för att sedan tina natten mot den stora dagen, så är det bara att dekorera tårtan sen :)
    Det jag funderar på med frysta mousse tårtor är hur de blir sen när de väl är tinade och man ska ha på sp.. För sp tål ju inte vatten, så smälter den ju typ..
Svar på tråden Provbakat bröllopstårta