• _koko_

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    AM - Vad synd!

    Usch, jag måste också deklarera, och har även jag rotavdrag (från före juli 2009). Har skickat in papprena, men har inte fattat om jag måste göra något på själva deklarationen också? Måste ringa skatteverket (eftersom sambon dessutom la första ansökan på biltaket och sen körde iväg så vi skickade en till, men tänk om någon hittade den första ansökan och postade den - blir det bedrägeriförsök då?? ), och det lär jag ju inte vara den enda som behöver...

    nenne - Kasta dig på tåget! Kan jag köpa något av dig också (som jag föreslog för lappis) så du kan göra ett kundbesök?

  • _koko_

    cicci - Bofink!! Jag är också skitdålig på fåglar, man får kanske en chans att lära sig genom barnen då.

    nenne - Ja, sjal var ju nödvändigt för oss eftersom lillebror vägrade ligga själv en endaste sekund under sina första månader... Vill du låna min? Onödigt att lägga en massa pengar i förväg när man inte vet om man kommer använda den. Det är en vit Looma Sino trikåsjal. Jag valde den för att det var den tunnaste och lillebror ju är född på sommaren.

    Nu måste jag kolla om lillebror faktiskt har somnat, han gnällde och gnällde och sen blev det tvärtyst (han är ute men jag har barnvakten, och den har inte larmat så det borde inte vara några problem ). Har han det är det nog dags att göra något vettigt, ska fika med en kompis på gateau om en stund. Ja, gateau här ute i min förort alltså.

  • _koko_

    AM - Haha, klart jag kan, frågan är väl om du vill få den godkänd, men om inte det är så viktigt - hit med den!!

  • _koko_

    Undrar om det är hamstern i mig som vill låna ut i stället för att sälja, eller vad det beror på (tänker inte spekulera i ev andra orsaker )?

  • _koko_

    Nu kommer solen!!

    nenne - Låna båda så kan du variera. När jag köpte hade de bara den vita hemma och jag hade ju inte tid att vänta (tur att jag inte gjorde det eftersom lillebror föddes dagen efter...), så då blev det den.

    telis - En paj eller två är ju inte jättejobbigt att göra. Efter dagishämtning ska jag dessutom till mina föräldrar över natten, så då kan jag passa på att ta igen mig. Och jag tycker du kan peka finger åt alla ev suckande människor på tåget. De flesta är normala och förstår att det är jobbigast för föräldrarna.

    nenne - Vad ska det stå på visitkortet för att det ska vara godkänt då?


    oms - Härligt att träning funkar! Det är ju bra på så många sätt, ni får tid tillsammans, kan prata på neutral mark och "bonda", och hälsan får ni på köpet. Undrar om mina killar kommer gå med på att träna med mamsen?


    Men jag skulle ju göra något vettigt!! Nu hinner jag ju bara duscha och sen gå, vilket jobbigt liv jag har...
  • _koko_

    Ser ni att min sidfot har två rader, man kan ana smilisen?! Det skulle stå: Vilket jobbigt liv jag har.

    BS - Vadå, behöver ni veta var ni ska åka??


    vickan - Grattis till sömnen!!!


    Nu MÅSTE jag duscha, annars blir jag ju sen för bövelen!


     


    på er!

  • _koko_

    Kom vid 10 eller när det passar er! Kl 14 hämtar jag på dagis.

  • _koko_

    gravidförsäkring har jag inte haft någon av gångerna, men det är inte dumt att ha det eftersom man då är försäkrad för det som kan hända i samband med förlossningen samt att barnet är försäkrat från födseln (om man väljer en sån, de är inte gratis).
    Vi har båda barnen (och oss själva) försäkrade i Trygghansa.

    bubbel-picknick 12e juni är noterat, SJÄLVKLART kommer jag, speciellt när typ hela tråden verkar dyka upp!! Fantastiskt roligt!!!!! {#lang_emotions_cheers}

    Hoppas muggles kommer iväg i morgon bitti och att alla hemkommande resenärer får komma hem, jäkla envisa aska!!

    Och jag kan rapportera att fruLlans nya kisse är fullständigt übersöt!!! Förlåt att du inte fått svar på mmset ännu, hoppas du fortfarande tänker komma hit i morgon!

    Nu ska jag krypa i säng så jag orkar upp i morgon bitti och baka!
    Puss på er!


    älskar alla mina killar, stora, små och kissekatten!
  • _koko_

    Vill först säga FÖRLÅT för att jag inte kommenterar något, har inte orken att läsa ikapp just nu.

    Men har förstått att det behövs en STOR KRAM till BS och herr Snigel just nu, så KRAAAM till er!

    Här har det varit lite dramatiskt på sistone. Igår eftermiddag trillade conny och slog i näsroten hårt. Det blödde från två jack och han såg snabbt ut som paolo roberto... Iväg till närakuten och därifrån vidare till Astrid Lindgren för att första läkaren bedömde att det skulle röntgas. På AL gjorde de efter några timmar en annan bedömning (läs: de hade sannolikt för många mer akuta fall som behövde röntgas så de tog en kalkylerad risk och skickade hem oss), och vi ska nu tillbaka på fredag när svullnaden förhoppningsvis lagt sig. Conny är dock som vanligt så förhoppningsvis är det bara en rejäl svullnad och inget brutet.

    I morse fortsatte jag med att låta lillebror trilla ner från skötbordet. Jag hade ena handen på magen men för löst (jag stod på sidan om honom för att lägga ner näsfridan på handfatet), och skötbädden hade åkt snett så när han sparkade till for han ner och landade på ansiktet. Jag hann bromsa fallet men han fick ett stort blåmärke på kinden och skrek och skrek och skrek. Såklart. Skulle jag också ha gjort. Som tur är beter sig även han som vanligt, så vi har haft lite änglavakt trots allt känns det som.

    Nu ska jag ringa på en katt och sen gå och lägga mig. Och hoppas på en händelselös dag i morgon.

  • _koko_

    Förlåt igen, för att jag är totalt ego, men är det några som förstår så är det ju ni.

    Tack för alla sympatier!! Conny är iväg igen med pappa, han började kräkas i eftermiddags. Han har aldrig varit magsjuk förut (närmare bestämt det har aldrig kommit genom munnen förut), så jag vet inte hur barn beter sig när de är det. Han blev direkt ostadig på benen också. Hur som helst tyckte de (vårdguiden) vi skulle åka in igen och kolla upp det, men väl där blev de hänvisade till närakuten (i samma lokaler), 2h väntan, en hel del kräks och ytterligare en ny läkare att dra hela historien för...
    Jag är hemma med lillebror och funderar på vad jag ska ställa in mig på - att conny har hjärnskakning och/eller bruten näsa eller en kommande magsjuka och inställd namngivning på söndag?

    FAN vad det här är jobbigt!! Lilla fina conny... {#lang_emotions_nalle} 

    Nu ska jag passa på att äta en massa gott, det kan ju dröja ett tag innan jag får chansen igen...

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen