Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Förresten hade de rea på Body Shop och JUST på ett sådant läppglans som jag gick dit för att köpa! Och på en massa annat jag hade tänkt på att jag behövde. Mitt smink är till stora delar verkligen dags att kasta. Så nu har jag uppdaterat mig på tre läppstift,(olika) två läppglans,(samma) två mineralskuggor, två duschcremer, två tvålar, en ögonpenna med två färger för sammanlagt 600 spänn. Det tyckte jag var att fynda! (bara läppglanset kostar ord. pris 169 kr)

  • passionsblomman

    Snorkis, vad kul att se dig! Fast fy vad läskigt det du gick igenom! USCH!
    Bra att du ska ta det lite lugnt nu. Jag förstå att du är less, den sista biten är den längsta. Jag inbillar mig att det är för att man ska vara så less att man gärna står ut med smärta och vad som i övrigt krävs för att få ut bebisen....

    Telis, det var en gripande och tänkvärd krönika han skrivit den där Alex.

    Bröllopet: ÅH vad fina de var! Och de såg ju så kära ut att det väl måste krävas ett stenhjärta för att se på dem oberörd. Och vad fint han klarade talet, Prins Daniel...och fint var själva talet också.

    Själv blev jag glagd när jag såg att det blev Klas som fick göra brudbuketten. Det var ännu roligare att han var en av pagerna. Jag undrara med vad för båt de skutsade honom och den andre mellanslottet och Djurgården så de hann vara på tre ställen och samla släp och slöja?

  • passionsblomman

     


    muggles skrev 2010-06-20 13:09:11 följande:
    Jag tycker Daniels tal var bäst alla kategorier -han steg väldigt mkt i min aktning efter det!Har inte PB rapporterat än?

     


    Instämmer!

    Rapport: dag 34, inget blod men mensmage som bara den. Precis som det ju varit en massa dagar nu. Jag vaknar varje morgon stensäker på blod, men än har det inte börjat. Det vet vi ju alla kan bero på Proggen som ju verkar kunna hålla kvar den där slemhinnan å det segaste.
    Alltså närmar jag mig dagen då jag antagligen testar minus-trots att det inte kommit blod. Det säger jag inte för att låta cynisk, utan för att det är så himla svårt att bortse från att magen signalerar tant.

  • passionsblomman

    EGO, men något HELT nannat:

    Idag har jag genomlidit en stund då mitt arma modershjärta vreds ihop i ren skräck.
    Det i sin tur ledde till att min son och hans bästis fick genomlida ett mycket allvarligt samtal på vår punschveranda.

    Kompisen sov över här igår. De skildes åt idag när hans pappa hämtade och jag försäkrade att"joodå, allt har gått bara bra"

    När de åkt hem råkar det av en slump komma fram att vår son tappat sin cykelhjälm.
    I ån.

    I ÅN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Hur har den kunnat hamna i ån? Har ni tappat den här ifrån tomten?
    Nä, då har ungarna cyklat med ett par tjejer ut i ett strövområde som finns här, anlagt på holmarna där det var en gammal industri förr. Det går en massa små broar över den FORSANDE ån med sina kvillar, bifloder och vattenfall.
    Gissa om de har lov att vara där och vare sig cykla eller leka utan någon vuxen???

    Och tänk er för ett ögonblick tanken när de berättar att de "inte fick tag i hjälmen fast de försökte med en pinne så den flöt faktiskt iväg"

    Herregud herregud herregud!!!!!
    Jag är just nu bara så tacksam att vi föräldrar haft möjligheten att idag prata allvar med våra pojkar och fått se att de förstod hur viktig just den här regeln är.
    För vi hade lika gärna kunnat haft ett läge då vi skulle ringa och berätta för de andra föräldrarna att deras son var försvunnen i strömmen, eller att båda våra pojkar var det.

    Jag står inte ens ut att snudda vid den tanken. Tack gode Gud att våra ungar lever!

  • passionsblomman

                                 

                                        Minus.

  • passionsblomman

    Jag är här, även om jag inte syns och hörs så mycket-för ovanlighetens skull. men även jag måste ut och klippa gräs. Från och med imorgon kommer vi att ha huset fullt i över en vecka, det börjar med två syskonbarn som kommer med tåget imorgon, resten kommer på torsdag i spridda kluttar. Vi kommer att vara 14 pers och ett gäng hundvalpar. Själva syftet är att fira systerdotterns student. Just hon råkar vara galet allergisk mot olika gräs och pollen. Värst av allt är visst nyklippta gräsmattor...därför vore det ju bra om den redan vore klippt, men igår var det ösregn så det gick inte. Alltså måste det göras genast.

    Jag är inte alls glad, som ni ju fattar, men jag har heller inte tid att krypa ihop under någon filt. Det hade varit skönt om jag fått min mer vanliga reaktion-storgråt igår, svullen och trött idag och så mer på banan imorgon. Men jag känner mig mest ihålig liksom och en blandning av bedövad och spröd. Som att allt kan brista när som helst, fast jag egentligen inte riktigt känner vad jag känner.

    Igårmorse, innan jag vaknade drömde jag att jag var hos en läkare som berättade att vi skulle få en liten flicka.
    Sedan vaknade jag till den riktiga verkligheten. Hur fett det suger har jag inga ord för.

    Sedan har jag ringt CvL och min gyn här. Det senare var hemskt, då jag har känt att jag inte är bekväm i kontakten med dem. Det torra kyliga bemötandet av sköterskan igår blev droppen för mig och jag kände att jag egentligen vill byta gyn, men den närmsta samarbetsdoktorn kliniken har, är i Norrköping, vilket är 20 mil härifrån. Lite stor skillnad mot de 5,5 vi har till denna läkaren. Hur som helst så var jag för min integritets skull tvungen att säga ifrån, så när läkaren äntligen ringde upp igen igår em-vilket jag fanimig nästan fick tvinga sköterskan att se till att hon gjorde, så sa jag rakt ut precis hur jag känner-även om jag grät lite under tiden så det blev en aning hackigt. Men jag klargjorde att jag inte känner mig vänligt bemött, att det känns som att jag stör, ringer i onödan och dessutom borde fatta både det ena och det andra själv. Dvs jag känner mig dumförklarad.

    Jag sa att jag egentligen helst inte vill träffa dem igen men att jag känner mig tvungen, som en del i att komma vidare och att min värdighet tvingar mig att tala om för dem hur jag känner det. Hon var "mycket förvånad för de brukar få så mycket beröm för att de är så trevliga" "-Ja, det får ni inte den här gången av mig. Jag känner ingenting av den värme jag mött hos CvL och jag känner inte att det är OK att fråga vad som helst, och inte heller att ni tycker det är självklart att jag ska få diskutera min situation med dig som är min läkare"
    Nu vet de att jag tycker det känns helt värdelöst att betala dem stora pengar i livets svåraste situation och inte känna medmänskligt stöd från dem. Hon skulle prata med sköterksan.
    Ja, och då blir väl antagligen allt ännu värre, för då blir hon väl sur för att jag klagat...

    Så, nu har jag med min uppriktighet satt mig i en situation där jag framåt hösten ska tillbaka till folk som vet att jag tycker de varit oproffessionella. Det känns ju fantastiskt.
    *mycket torrt och ironiskt*

    CvL har bokat in oss för en ny IVF i vecka 39, det är i slutet av september och det tidigaste de hade. Vad jag känner inför allt detta har jag inte ens brytt mig om att fingra på hjärtat för att ta reda på. Det känns som att beslutet bara måste fatts ändå. Känna får jag göra längs vägen.

    Kanske kan man gråta och klippa gräs samtidigt? Det hade varit tidseffektivt...

    (Jag läser och bryr mig om era liv också, även om det just nu inte märks.)

  • passionsblomman

    Lappis, du har alldeles rätt, och jag brukar verkligen inte kånka runt på saker i onödan. Vanligtvis är jag påtagligt omedelbar och med hjärtat på kragen brukar det vara "å här kommer alla känslorna på en och samma gång", alldeles oavsett känlornas art, och till både glädje och plåga för min omgivning inser jag.

    Men den här gången vet jag inte...jag mådde ju verkligen skit där dagarna innan, med ångest och PMS-varning långa vägar. Nu igår blev jag så upptagen av att hoinna kontakta klinikerna inna de stänger (de stänger idag) och se till att jag blev inbokad så det inte skulle bli "ja då hörs vi till hösten" och så plötsligt har det blivit jul igen och man ska hålla på med den här skiten och ruva och springa på toa mitt i nästa tjocka-släkten helg. No thanks!

    Ja, och så var de ju så kyliga på stället här så då satt jag med tårarna i ögonen efteråt, men sedan blev jag så upprörd över den skiten så jag var tvungen att agera och komma på hur jag skulle göra med dem i fortsättningen. Då blev att få säga mitt det som tog över.

    Sedan gick jag bara här och gömde mig för folk, deltog myckeet sporadiskt och under total tystnad i Projekt Husstädning och nu är det idag, och det kommer liksom inga reaktioner. Jag har nu klippt gräs så jag blev helt dyngsvettig och totalt matt.
    Jag gick därute och tänkte på att faktum är att jag gråtit mycket lite över allt det här. När jag fick veta att ena äggledaren var stopp i, då grät jag en hel dag. Och nu vid IVF-en också, men inget mer. Det är som att den här sorgen assimileras och växer med varje misslyckande och att dagen då jag måste fatta att det inte blir som jag ville för mig med barn hela tiden närmar sig, men ännu ligger lite i framtiden. Tills dess är det "nähä, jaha, nästa steg" på något vis.Precis som det varit i så många år nu.

  • passionsblomman

     


    BrudSommar2006 skrev 2010-06-22 16:15:15 följande:
    PB, kan man inte prova sån där assisted nästa gång?  Här är vi mitt i kaninförberedelserna, vet inte om det är Iris eller jag som mest ser fram emot att han kommer.

    Assisted-vaddå-för-något?

  • passionsblomman

     


    BrudSommar2006 skrev 2010-06-22 16:26:34 följande:
    Fasen vad Astrid bits trots att hon inte har en tand i sikte, det börjar göra satans ont att amma ibland. Snart får hon svälta.

    JÄVLAR vad det gör ont när de bits!

  • passionsblomman

     


    fru AM skrev 2010-06-22 19:52:18 följande:
    När man inte trodde att miljardären kunde bli jobbigare så tar han det ett steg längre. Nu hatar jag honom verkligen. Kul att han ska bo här sedan, en trappa upp. Verkligen kul.

    Vad gör han den idioten?

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen