• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • nennesjuttioåtta
    snaily skrev 2010-07-18 17:58:14 följande:
    NenneKatter mår illa av det lugnande medlet och kräks nästan alltid en stund efter de fått det. Det är då en del katter kan göra det underliga oj-oj-ljudet.
    ja fast hon hann ju spy innan hon hade fått sprutan. Sen sa hon inte något alls utan P tog henne i famnen och så somnade hon. Men hade hon sagt ojojojoj hade jag också skrattat åt eländet.  
  • Lapinette

    Jösses, maken har satt på tvn och det finns kanaler på engelska ... Cougar Town . Tänk vi är i en huvudstad nu ... tillbaka till civilisationen efter några dagar i bergen/skogen.

  • snaily

    Nenne
    Usch då, stackarn! Tur att hon fick sova gott en stund därefter i alla fall.


    Lappis
    Tre veckor ledigt, aaaaaah!


    Maken steker bacon med bar överkropp - AJ!

  • nennesjuttioåtta

    lappis – jag ska kolla mitt blodtryck på onsdag och ligger det fortfarande högt (eller högt, högst normalt är det om det inte vore för att jag har så lågt annars) så skulle jag sjukskriva mig sa bm. Kanske ska springa till mvc?!? Men nu har jag slutat vagga iaf, tror huvudet mellan benen gör susen i musen. MOAHAHAHH!

  • nennesjuttioåtta

    snaily – klyftig kille, eller ska han bara verka lite stöddig?

  • nennesjuttioåtta

    nej, nu måste vi handla och laga mat. Puss på er!

  • Lapinette

    nenne - så troligen inget mera jobb för dig ... jäklar, menar du att du ska ha barn snart? (kaniner är tröga) .


    snaily - vad härligt! Vi har varit borta i en vecka och det känns som vi har varit borta i en eeeevighet. One more week to go!

  • Lapinette

    Byyyyyeeee nenne!


    snaily - jag steker bacon med bar överkropp nästan varje morgon hemma. Det krävs en viss teknik .


    Själv åt jag en så himla god pasta till lunch idag med färsk svamp och tryffel. Mmmm.... Ljubljana är supermysigt. Det blir att prova minst en av deras barer som går utmed floden ikväll.

  • snaily

    Lappis
    Får skicka maken på baconkurs till dig då? Eller kanske inte...
    Nu har han tagit på sig tröjan i alla fall.


    Åh vad mysigt ni har det som det låter!

  • BrudSommar2006

    Nenne, stackars Nancy! Kattbett är läskigt, både för andra katter och människor, har en bekant som just fick en stelkrampspruta och en pencillinkur efter att ha blivit biten hos veterinären när deras stackars kisse blev påkörd nu i veckan. Mina föräldrars katt som fick dräneringsrör utmed hela sidan och hur många styngn som helst efter att ha blivit påhoppad av en elak hankatt. Usch.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen