• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • Oms

    Nenne - men vad skönt att det är bättre m Nancy! och vad skönt att höra att ni fick ett bra omhändertagande. och jag säger precis som Lappis - vad underbart med denna kunskapsbank här inne - denna gång en privat veterinär

    apropå ditt blodtryck, håll koll på det, om det plötsligt sticker ivöäg i slutet av grav kan det vara havandeskapsförgiftning på G, har en väninna som syrra på förlossnignen på huddinge och hon säger att det vanligaste symptomet kvinnor med havandeskapsförgiftning har är just ett plötsligt stigande blodtryck, det finns gott m andra symptom med men just det är det hon sa.

  • Snorkfröken77

    Hej, hej här kommer en rapport från mig! Ingen bebis än, har gett upp hoppet lite och börjar tro jag ska se ut så här för evigt. Jag mår iaf hysat bra nu när uvin har gett med sig och värmen har minskat ute, ska lämna nytt urinprov imorgon för odling. Men allvarligt, hur länge orkar man sova 2 h max i sträck och sedan vakna för att man har ont eller måste kissa??? Jag fattar inte att jag ens kan fungera på dagtid.

    Förresten har jag nått en vikt jag aldrig hoppas att jag ska väga igen: 0,1 ton! Man får skratta åt eländet och ta tag i det sen

    Otäckt med Nancy Nenne! Usch! Härligt med förvärkar

    Skickar en bamsekram till Hattis också, fy vad orättvist och överjävligt!

    snaily - Grattis till fint RUL! Hur kunde det vara något annat med ett sånt fint superyngel i magen Vad har din amatöranalys av RULet kommit fram till: snigelflicka eller snigelpojke?

    Lappis - Vad underbart ni verkar ha det! Som vanligt! Du och herr kanin verkar alltid ha så mysigt ihop!

    PB - Vilken jäkla bil rent ut sagt! Och skumt med blödningen, undrar vad det betyder?

  • _koko_

    hattis - Finns inga ord. Stor kram!!!

    nenne - Skönt att nancy mår bättre nu, vilken hemsk historia! Jag har dragit drän på en katt (vår tjurskalle), och det gick jättenkelt! Jag trodde att det skulle göra ont och att han skulle bli skitarg, men han rörde inte en min, verkade inte ens känna av det!

    lappis - Vilken härlig semester, instämmer i att det är roligt att läsa om den!

    oupsie - FY för 5000 dollars!! Hoppas nya planen blir ok och att du får möjlighet att njuta en gnutta också.

    sweet - KRAM! Jag bestämde mig för Waldorf Astoria när jag läste det du skrivit, och tror att om man åker med inställningen att det inte är ett modernt lyxhotell utan ett med mycket atmosfär och historia blir man nog nöjd. Kommentarerna på TripAdvisor var väldigt spretiga också, vissa var jättenöjda och andra inte nöjda alls... Vill gärna ses en sväng när vi är där om det går (lutar åt månadsskiftet sep/okt)!! Och det är jag och mamsen som åker, inga barn så långt ögat når.

    muggles - Tack för tipset om luftkonditionering (alternativt fläkt). Vi löste det kortsiktigt genom att dra hemifrån och har bott sanslöst idylliskt i en liten sjöstuga på en ö i mälaren sedan i tisdags. Bada före frukost, plocka egna sockerärtor och gurka till lunchen och somna till vågskvalp...

    snaily - Nu är resan bokad och vi kommer hem 31a augusti, så resten av den veckan är vi hemma! Jag börjar dock jobba den 1a september, fast de första dagarna kan jag nog ta det rätt lugnt skulle jag tro. Eller så skjuter jag på det en vecka, en vecka hit eller dit spelar mindre roll i det stora hela.

    Nu ska jag hämta en bit dajmtårta och sen skriva mera.

  • Telis

    Kramar till Hattis!!! Usch, vad hemskt tråkigt och jobbigt!

    BS, jag vet att du har berättat det förut men var är det ni håller till någonstans nu igen? Jag kanske inte är så jättelångt borta.

    nenne, så skönt att det är okej med Nancy!


    Snorkfröken77 skrev 2010-07-18 20:27:17 följande:


    Men allvarligt, hur länge orkar man sova 2 h max i sträck och sedan vakna för att man har ont eller måste kissa???
    Jadu, jag vet inte! Man måste ju liksom orka eftersom man inte har något val men fy f***********n vad det är jobbigt. Efter fem månader började jag verkligen gå på knäna. Tusen sympatikramar!
  • Oupsie

    Hattis, jag är så ledsen för er skull . Stora stora kramar!

  • _koko_

    EA - Vad härligt att renoveringen går framåt, bilder till galleriet sen!!

    vickan - Samma kommentar till dig.

    oms - Skönt att det hela löste sig så bra, jag hade fö ingen aning om hur en kopparspiral såg ut!

    BS - Jobbigt med fästingar, undrar om det inte är som med människor, att de gillar en del och inte andra. Conny har redan fått 4 fästingar i år, jag har haft en under hela mitt liv! Sen beror det förstås på var man rör sig också... Jag köpte fästingmedel till våra katter ett år men använde det aldrig, de fick 3 fästingar totalt under hela sommaren tror jag (vi har till och från väldigt mycket rådjur i vårt område).
    Kul att Iris potträning går så bra, äntligen!  Conny har precis (vi snackar de senaste dagarna!) börjar fatta hur det känns när man är kissnödig, vi har gått rätt många gånger och "kissat", utan att det kommit något!

    snorkis - Stor stor kram, hoppas så att det är över för dig snart och du får snusa fin bebis och tycker att det trots allt var värt det. Hoppas också att du får en snäll bebis som inte håller dig uppe så mycket på nätterna (hormoner i all ära, men är man trött redan från början kan jag tänka mig att det blir olidligt ändå).

    Ikväll har förresten Lillebror somnat utan kvällsamning för första gången (ammar annars morgon och kväll, BARA)! Vi glömde bort hans eftermiddagssömn, så det blev tidig läggning och ingen amning, får se hur natten blir. Men snart, snart, ska jag nog kunna sluta amma helt, tjohoo! Han äter för övrigt mer än storebror nu, hahaha...

  • _koko_

    Hej Telis! Hur är det med sömnen, någon förändring?

    nenne - Funderar på att göra vår utflykt till era trakter i nästa vecka, eller möjligen veckan därpå, skulle det funka? Ja, under förutsättning att ni inte ligger på bb förstås.

  • Oupsie

    Nenne, stackars Nancy, skönt att hon har fått hjälp och hoppas att allt läker bra. Klappa henne från mig.


    Snorkis, skickar styrkekramar!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen