• Daa

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Sonja: vill påpeka att jag har börjat jobba igen. Bara så du vet.

  • Daa

    Tack, jag är trött, men det fungerar. Har hittills idag inte haft sådär ont i magen och det känns skönt.


    lanovia 08 skrev 2010-08-03 08:45:27 följande:
    Hur är det med dig idag Daa?

     

  • Daa

    Bra sprunget, Sonja. Tänker på dig. Med allt.

    Och hoppas att ni får en liiiten stund över imorgon.

  • Daa

    Heloise: jag kan inte reglerna för det där, men nog verkar du ha tunga lyft så det räcker.

    Jag tänkte ta en diskussion med barnmorskan efter RUL. Hon har tjatat om havandeskapspenning varje gång vi har setts (alla två ), så hon verkar anse att jag ska söka det.

  • Daa

    Det var ett bra tips, Heloise. Jag kan på rak arm komma på några exempel som gäller mig. Om jag formulerar mig väl, kanske arbetsgivaren kastar ut mig och säger "kom inte tillbaka förrän du har blivit av med den där magen!"

  • Daa

    Villemoa: usch, så besvärligt med foglossningen. Finns det någon hjälp för dig att få?

    Sonja: något mindre ont i magen nu. Barnmorskan föreslog några dagars paus med järntabletterna, för att magen ska få må bättre och sedan varannan dag som tidigare. Eventuellt öka på eftersom. Men på hennes inställning drog jag slutsatsen att jag borde kunna fortsätta med varannan dag, men vara extra noga med järnrik kost och pimpla blutsaft eller något liknande. För faktum är ju att jag känner mig piggare sedan jag ökade på järnintaget.

    Heloise: skönt att det såg bra ut hos BM. Väldigt vilken järntjuv Julle är.
    Jag försöker ha koll på min vikt själv, mest för att jag är nyfiken, och det går sakta men säkert uppåt mot nya toppnoteringar. Vet inte hur mycket jag förväntas gå upp i vikt. Det får bli vad det blir.  

  • Daa

    Heloise: för övrigt har du fått mig att börja tänka på konsekvenserna för min muffla. Fördärvat också! *hytter med näven*

    *och kniper förstås... *

    Och vad hette den där boken som du rekommenderade? "Best friend's..." "På smällen" har jag läst och den gillar jag. På att-beställa listan finns Gudrun Abascals bok.

  • Daa

    lanovia. Hoppas att du fått lite frukost nu i alla fall.


    lanovia 08 skrev 2010-08-04 09:14:01 följande:
    Duktigt av mig nu har jag suttit här medans E har sovit, kanske hade varit smartare att äta frukost??? Nu har hon vaknat. klantskalle till jag!

    Inget plus, alltså... Vet inte vad jag ska skriva mer. Kanske lika bra, som ni sa, även om det hade varit kul med ännu en spillevink. *kramar*

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...