• Ninnnis

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Hej Daa! Härligt att du har sovit bättre i natt. Iiiihhhhh, vad spännande med RUL! Får man veta datum?

  • Ninnnis

    Tack söta Hvidis!

    Maken kom och väckte mig 05.10 med skönsång (?), kaffe, ljus och paket. Vovven låg mest och grymtade och undrade vad vi höll på med. Han ville sova mer

    När jag kom till jobbet hade chefen satt två danska flaggor på/vid mitt skrivbord plus en hemmagjord svensk flagga på datorn. Och jag som inte ens fyller jämnt! 27 var det va?

    Helgen började med en rejäl urladdning med maken i fredags, vilket resulterade i gräl och tårar... Konserten och ett långt öppenhjärtligt samtal räddade dock situationen. Stevie var kanon med riktigt bra ös. Resten av helgen har bestått av sovmorgnar, bad med vovven, grill, städning, trädgårdsfix och tårtfika med gudsonen med familj. I eftermiddag blir det picknick på stranden med maken och vovven (om det är bra väder). Just nu känner jag mig glad och lyckligt lottad!

  • Ninnnis

    Andbeyond, bara lite brunt plus illamående i ögonvrån MÅSTE ju bara vara bra tecken!

  • Ninnnis

     


    Daa skrev 2010-07-19 10:16:22 följande:
    Hurra för finaste födelsedags-Ninnisen! GRATTIS!

    Tack!

  • Ninnnis

    Jag tycker det låter som en bra present, Daa. Jag förstår att han gärna hade velat ha dig med, men om du inte orkar är det kanske bättre att han tar med sig någon annan.

    *fnissar åt Komakvinnan*

  • Ninnnis

     


    andbeyond skrev 2010-07-19 12:45:53 följande:
    Grattis Ninnis!!!!

    Tack! Nu ska jag bjuda mina kollegor på dumlekladdkaka med vaniljglass.

  • Ninnnis

    Bra, spämmat, Daa!

    Skönt att du fick ett bra bemötande och att det verkar vara normala känningar. Blev det några jordgubbar?

    Lanovia, här är receptet:

    http://www.tasteline.com/recept/Dumlekladdkaka

    Jättegott och jätteenkelt!

    Tack för grattis igår. Jag hade en underbar eftermiddag och kväll med picknick på stranden. Det var dock bara vovven som badade

    Imorse tog jag och vovven sovmorgon följt av långpromenad. Sen lämnade jag honom hos maken på väg till jobbet. Det är så skönt att vi kan göra så nu när de är hemma

  • Ninnnis

     


    passionsblomman skrev 2010-07-20 11:58:02 följande:
    Jag vill också vara Ninnis arbetskamrat! *räcker upp handen*Mest för att då finge man ju träffa fina tjejen varenda dag!

  • Ninnnis

    I kväll ska jag försöka komma iväg och träna skivstång/kondition. Det känns som evigheter sedan jag tränade sist. Nu när killarna är hemma känns det lite avigt att gå och träna om vovven är ensam hemma/med maken och behöver aktiveras. Normalt sett kan jag ersätta träningen med långa snabba hundpromenader, men i den här värmen orkar inte vovven med så mycket. Så summa summarum har jag rört mig på tok för lite och ätit på tok för mycket sista tiden Vi har faktiskt fått gym på jobbet nu också, så det tänkte jag utnyttja när det blir lite svalare.

    *dagens egoinlägg* 

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...