• Daa

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Litegrann av den dåliga känslan kan kanske förklaras av väderomslaget. Det är sådär tungt och fuktigt i luften, sådär så att alla hasar omkring och har lite småont i huvudet.
    Men det är också de där pulseringarna och vibrationerna "där nere", som har fått sällskap av ett och annat stick, som gör mig ytterst illa till mods.

    Mitt landsting är mycket restriktiva med VUL, så något sådant lär jag inte få. Kanske måste kolla om det finns något privat ställe där man kan få betala för sig. Det kan ju vara värt priset för att få behålla förståndet.

  • Daa

    Utbudet är ju inte jättestort här i trakterna. Såhär står det på en hemsida (för en privat aktör): "Vi gör ultraljud enbart på medicinsk indikation." Oro lär ju knappas kvala in som medicinsk indikation.

  • Daa

    Oj. Det är ju på gång nu! *kniper ännu lite hårdare med tummarna*


    passionsblomman skrev 2010-05-24 12:25:08 följande:
    Själv har jag pratat med kliniken alldeles precis och insett att jag virrat till det en aning. hade laddat för resa nu i helgen men det är ju fel tänkt. Jag ska börja testa för ÄL på dag 11 som är på fredag. När jag får så är det på tredje dagen efteråt som FET ska ske. Man vill ju hinna tina eskimån och se att den klarat sig också förstås. Alltså är det tidigast måndag som kan vara dagen D för oss. Jag hoppas måndag, för då råkar sambon dessutom vara ledig. Dessutom har sonen vare sig fotbollsträning eller match då OCh hans kompis är kvar i landet så han kunde sova över där en natt (vi tänkte åka själva och bara fram och tillbaka så sonen har ju noll ut av en heldag i bil med missad skola och allt)

     

  • Daa

    Loggar in med en snabb tanke som slog mig: finns det någon klinik i Stockholm som har helgöppet och som hypotetiskt sett skulle kunna tänka sig ta emot mig nu på lördag eller söndag?

  • Daa

    Ninnis: så spännande med besluten! *sjukt nyfiken. Eller lite iaf* Hoppas på att allt faller på plats på absolut bästa sätt.

    *tar emot positiva tankar och kramar. Och kramar hårt tillbaka förstås*

    Igårkväll fick jag bekräftat att den dåliga känslan i kroppen med stor sannolikhet inte är något annat än en förkylning i kroppen: lite ont i halsen och småsnuvig. Sällan har en aning om förkylning känts lika välkommen.
    Just idag känner jag att jag inte tänker propsa på eller fara ovarsamt fram med sanningen för att få ett VUL. Jag tänker helt enkelt försöka hålla tankar och känslor i strama tyglar. Det finns ingen anledning till att oroa sig förrän blodet kommer. Om det kommer. Så nu är det stenhårt: jag ska inte överanalysera alla konstiga sensationer som förekommer. Jag. Ska. Inte. (hur jag sedan lyckas är ju som bekant en helt annan historia Coachning, Ninnis? *försöker se bedjande ut*).

  • Daa

     


    Ninnnis skrev 2010-05-25 11:29:43 följande:
    *vinkar till Blommis och skålar i starkt kaffe*

    *hakar på*

    Ja, nog är det sannerligen brudöverlämningstrådarnas brudöverlämningstråd. Den känns viktigare än någonsin.

  • Daa

    Oj.


    Ninnnis skrev 2010-05-25 11:28:51 följande:
    Började förresten dagen med att stå högst upp på Öresundsbron med både vind och bilar vinande runt mig. Det lösa platsskyddet under bilen blev plötsligt lite för löst, så för att kunna köra vidare var jag tvungen att bryta loss stora bitar som hängde ner i asfalten...

     

  • Daa

    Ja, hurra! Och hurra för mina otrevliga tandborstningsupplevelser!


    passionsblomman skrev 2010-05-25 11:44:28 följande:
    ...och HURRA för att daa´s förkylning!
  • Daa

    Åh! *hjärtar*


    Fru Bygg skrev 2010-05-25 11:48:04 följande:
    I helgen sa Ella mamma för första gången! Det är världens underbaraste känsla att höra från sin dotter!

     

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...