• Smiiilla

    Ni som gift er - det bästa och det sämsta?

    Nu är det nästan exakt ett år sedan vi gifte oss men allt finns kvar i minnet =)

    BÄSTA (Förutom att få bli gift med in älskling!)

    1. Natten innan på hotell! Vi gifte oss 60 mil hemifrån (i Lund där jag är uppväxt) så vi bodde hos mina föräldrar i en vecka innan bröllopet, och visst det gick bra men det var skönt att ladda batterierna själva innan.

    2. Att vara hos en grymt bra frisör. hos henne fick jag hjälp med allt. Jag, min tärna och brudnäbbarna var alla där tillsammans vilket var jätte kul!

    3. Alla underbara vänner som reste 60 mil ENKEL väg för att vara med på vår dag!

    4. MAMMA, PAPPA, MOSTER som alla var ett enormt stöd dagarna innan och som hjälpte oss massor!

    5. En kompis till mig som tog bilder på borden, maten (innan hon började äta) dekorationer och presentbord utan att vi bett henne!

    SÄMST:

    1. Två "vänner" som inte kom fast de tackat ja. De hörde heller inte av sig dagarna innan utan de kom bara inte. Till på köpet hade de mage att skicka ett telegram som lästes upp under middagen...

    2. Att köket hade lagt sockerärtor på köttet fast att min man är dödligt allergisk mot (bland annat) ärtor. Vi hade på pekat detta 1000-tals gånger till cateringfirman! (Som tur löste det sig, det fanns mer kött i köket)

    3. Att det var en annan fest i samma hur som vi (en stor borg) och min ena kusins flickvän bjöd hela tiden in dom så de snyltade av våran (gratis) sprit!

    4. Att det var så FRUKTANSVÄRT varmt! Säkert 30-35 grader och stekande sol. Visst är jag glad över det fina vädret men det hade inte behövt vara så varmt.

    Lycka till alla blivande brudar! Ni har en fantastisk dag att se fram emot!

Svar på tråden Ni som gift er - det bästa och det sämsta?