• snaily

    Livets toppar och dalar

    Muggles
    I så fall slant jag verkligen på tangenterna (kanske skrev fina och menade fula!)
    Nej, värdet var verkligen kasst vilket kom som en chock när vi satt där hos BM som undrade om hon skulle boka in oss för FVP på en gång, och vi var helt förvirrade eftersom ultraljudet nyss hade sett så bra ut.
    Och eftersom det visade sig att de dåliga siffrorna BARA berodde på papp-a-värdet så bestämde vi oss för att skippa FVP och lita på att Ynglet är friskt (förhoppningsvis!).

  • snaily

    Klockarbol
    Instämmer med övriga, verkligen jättesnygg klänning!

  • snaily

    Muggles
    Fast enligt BM så kompenserade programmet för att det var en IVF så det skulle tydligen inte spela någon roll, men vem vet... Och enligt vad jag läst är det iaf väldigt ovanligt att man inte hittar några förändringar på RUL vid trisomierna, men det finns inga garantier förstås.
    Hos oss tror jag gränsen för FVP berodde på ålder också, har för mig att de sa 1/250 som gräns till oss. Knepigt att det ska vara så olika mellan olika landsting. Men så är det ju med mycket i och för sig, hur många IVFer som bekostas t ex.

  • snaily

    AM
    Blä för UVI! Men om du inte dricker vansinneskopiösa mängder av tranbärsjuicen, eller har fel på dina njurar, så ska inte sockret gå ut i urinen och kunna mata bakterierna. Om du ändå vill undvika sockret så rekommenderar jag tranbärskapslar, räddat mig flera gånger.


    Nu har ju jag inga barn men kan tänka mig att jag tillhör den "hönsmammiga" skaran (ursäkta uttrycket!), jag har ju svårartade problem att ens lämna från mig hunden! Har stor ångest just nu för vet inte var vi ska göra av honom när det blir dags för förlossning.

  • snaily

    ...kanske ska prova lämna in honom på byns vanliga dagis, han gillar ju barn. Bara det inte blir mitt i natten. Får lägga honom i en korg och ställa på trappen utanför dagiset i så fall.

  • snaily
    fru AM skrev 2010-10-18 16:14:52 följande:
    Vickan: efter en snabb googling ser jag att Granngårdens spensalva tydligen är det som man ska ha. Verkar finnas en hel subkultur av människor som smörjer sig med detta ... Då var inte min mamma så konstig som jag trodde då Vet dock inte var man får tag på "guldet" ... Snaily?

    På Granngården då skulle jag gissa?

     


    För mig är spensalva samma som Helosan, men det är möjligt att det finns något annan typ av spensalva också på Granngården, kan ju vara värt att prova! Helosan med solskyddsfaktor (på jättetub) kör många med till sina kor, men det behövs kanske inte så här års.

  • snaily
    fru AM skrev 2010-10-18 16:08:16 följande:
    Jag verkar redan ha fått bult med min lilla UVI ... tre liter citronvatten senare ... Eller så var det bara inköpet av tranbärstabletterna som gjorde susen - liksom en gång inköpet av bidrottninggelén ... Tjoho (ropar jag kanske lite tidigt).
    Heja och hurra!!

    Bidrottningsgelén förresten - det var ju helt fantastiskt vad bra den fungerade på mig!

  • snaily

    Hi hi, man är verkligen nollåtta om man aldrig varit in i en Granngården-butik


    Parnassia
    Om jag inte minns HELT fel så skickade jag vidare gelén till EA... om hon har den kvar är det dags att börja gnugga den nu!

  • snaily
    fru AM skrev 2010-10-18 16:35:09 följande:
    TYVÄRR ha rjag aldrig varit inne i en Granngårdenbutik! Sorgligt oerfaren citytjej ...
    Du har ju rätt långt till närmaste butik har jag just konstaterat, (i Arninge eller Värmdö verkar den ligga), så du är förlåten!

    Ore
    Är du helt säker på att vi inte har samma pappa?

Svar på tråden Livets toppar och dalar