• muggles

    Livets toppar och dalar

    Idag frågade Moa: vad är det där för nötter?
    jag: det är valnötter.
    Moa: är det till valarna?

  • muggles
    porchez skrev 2010-10-18 20:55:09 följande:
    tooodelliooooo i tråden! hur mås det här då?? Tack Nenne för namnet och förklaringen! Jätte fint! I like it! BS - förlåt men jag skrattar gott åt din berättelse (och åt dina rosa mysbyxor med blommor) du är för härlig och berättar allt så roligt Granngården - tjejen från landet säger inget mer hmm eller ni har ju sagt det själva 08-or. Hur är det med tjejerna från andra sidan landet i den andra stora staden? Har ni varit i en Granngården butik? eller iaf. hört talas om den?? Moa är ju bara för söt! Muggles - har du fått det där brödrecepter från en bok som heter nånting om oliver och timjan? tycker jag känner igen det... och som vanligt kommer jag bara ihåg att kommentera det som står på den senaste sidan. Men jag vinkar till er som skrivit längre bak i tråden *vink vink* *släng kyssar* Ja det jag kommer ihåg är att ni pratat om känslan av att ha barn på dagis, och av naturliga skäl har jag inget att inlägga där Vad gör jag i den här tråden egentligen??! tur att ni pratar om annat också, så som spensalva!
    Jadå jag har varit på Granngården faktiskt - i den värmländska hålan där maken kommer ifrån Här i Götet tror jag inte det finns ngn sådan butik???

    Och ja jag tror att det är den boken. Kommer inte ihåg nu vad den heter men det är ett bröd på framsidan som ser sådär knaprigt gott ut Porchez, lova att inte lämna tråden, här behövs annat än amnings- och sömndiskussioner!


    PB: avlånga sockerkaksformar typ. Det stod så i receptet. Tror att degen är lite lös för att bara läggas på en bakplåt(?). Vi hade bara en alu-form så vi tog även en ugnsform (porslin) av ugn rätt storlek, funkade lika bra.

  • muggles
    start september skrev 2010-10-18 21:35:02 följande:
    Någon som tips på webshop för lite roligare klänningar? Vi undviker ju helst rosa här och utbudet är då skralt, både för vardagsklänningar som hon vill ha på dagis och för fest. Villervalla har jag kollat och köpt lite, men mer?
    Me&I? De har ju en webshop (men då tror jag de endast säljer förra årets kollektion). De har ju också unisex; köpte en fin turkos velourklänning, en svart med mönster i olika färger och ytterligare en med söta monster på. Moa passar bäst i lite starkare färger. Gulligt med namnfunderingarna! (Känner igen det...)
  • muggles

    Nenne: blod och fågel inne - BLÄ!


    BS: som jag har hört är det bara bra att barnen blir utsatta för päls som små, då utvecklar de oftast inte allergi, det verkar vara de nyaste rönen iaf. Är det inte ofta kvalster i pälsen som orsakar den allergiska reaktionen? Räcker det med tvätt då?

  • muggles

    EA: den där kommentaren har jag fått både från - vettiga - tjejkompisar och från min mamma. Det är den vanligast spridda myten alla kategorier. Jag går verkligen igång nu för tiden när jag får den kommentaren Jaha, och varför tog det inte från början då när man fortfarande inte var stressad??? Gah.

  • muggles

    Men det är klart, just inför att göra FET så var jag ju så aaaaavslappnad, så det var därför det tog just den gången, det förstår jag ju nu

  • muggles

    EA: största lycko-tillet från mig!!! Vad ska inhandlas på IKEA? Hörde att ert kök var färdigt nu, eller?

Svar på tråden Livets toppar och dalar