Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    ingenjörsbruden skrev 2012-07-02 13:12:37 följande:
    Jag löser det på ngt vis..... när var hur?
    Utan busan tror jag dock.
  • ingenjörsbruden
    Hvidbrud skrev 2012-07-02 13:15:43 följande:
    Puss Ingis! Du, du har en bebis i magen, därför är din mage stor och självförtroendet skrangligt. Du är så vacker och lysande så det så! E säger "jag och pappa har stooor mage, mamma du har inte så stor mage och j har liiiiten mage! Pappa har jääätte stor mage. Jag blev glad. Maken har börjat springa tre ggr i veckan. - - - Man kan inte fest röka. Antingen röker man eller så röker man inte. Det ligger i nicotintes natur och det är bara att fatta... Men men. E hittade min brors cigaretter (han har också börjat igen...) och tog en och stoppade den i munnen. Usch vad obehagligt det var! Jag skällde på henne och sa att de var jättefarliga! Men hur ska hon tro mig när folk omkring henne röker!?! Tänk pm hon hittar en ask och börjar äta på dem?
    darling! Har det som mantra....jag är en helig graal! Men när maken inte vill "ta" i en.....det känns......men jag vet att han inte är bra på att ge komplimanger eller fysisk närhet.....men men......jag ger mig inte....denna gången ska läxan läras fullt ut........han frågade mig i helgen hur det var med mig....jag pustade o stånkade lite.....o då sa jag som det var....jag var trött, lite sliten o frustrerad..... Frustrerad frågade han..... ja sexuellt, svarade jag......
    Hans kommentar på det var: Jaha....där fick jag en känga för det också.....

    Är bara lite feed up just nu..... vi har alltid sagt att vi ska vara ärliga till varandra....men när JAG är ärlig o säger som det är...... då blir det bara skit.....känns sådär.....Skrikandes

    O man luktar urk-urk i munnen när man röker.... Guld i mun hehehee ja men se där..... barns ärlighet kan göra susen! Usch nej, tur du såg henne få tag i det..... hon hade ju mått rätt dåligt men förmodligen inte ätit så mkt..... men det kanske kan vara en känga åt både din bror o make att barn gör som de runt om dem.....

    Nä... nu lite Kaffe
  • ingenjörsbruden
    Ninnnis skrev 2012-07-04 13:14:05 följande:
    Hej! Jag fikar som sagt gärna på fredag! Ska vi ses på stan? Om vädret är fint kan kanske tex Slottträdgården vara lämpligt. Här har vi en liten. Sjukling som fyller ett år idag. Igår hade han 40,6 i feber som mest, men idag är det lägre. Han hostar, rosslar och är röd i halsen men i övrigt vid gott mod. Tänk att det är ett år sedan han kom till oss!
    Va tiden har farit iväg! Skönt att febern är lägre o gullungen vid gott mod.
    Kunde du tänka dig för ett år sen att du idag skulle ha en så ljuvlig kille o ett pyre i magen! Så sanslöst fantastiskt så iallafall jag  blir alldeles pirrig i magen!

    Vilken tid passar bäst för er? Jag kan tänka mig att käka lunch o sen häcka kvar o fika o snattra tills det är dags att fara hem o hämta busungen.
  • ingenjörsbruden
    Hvidbrud skrev 2012-07-03 10:15:25 följande:
    Ingis; min man blev lika dan båda mina graviditeter... Det var typ färdknäpparna på övertid som jag fick. Snacka om frustrerande! Så jag förstår dig så väl. Och så växer man och hormonerna svallar och huanemej... Men man får helt enkelt ta saken i egna händer och invänta att man börjar lukta fertil igen så ska de nog komma strykandes igen.... Det är bara en olidlig väntan.
    Just det, kommer ihåg att du berättat det...... fr förra gravideteten så kommer jag ihåg att maken var orolig över att man skadade bebisen....men villig var han då iallafall.....men minnet är lite luddigt o det kan mkt väl vara så att det enbart var jag som tog initiativen då osså......

    Asch jag överlever, men man blir så attans ynklig emellanåt för sådana här bagatellgrejor. Senast igår fick jag höra att jag var fantastisk vid 2 olika tillfällen.....så jag tar de positiva sakerna o lever på dem o struntar i resten.

    Tack för erbjudandet om klänning! Du är gullig!
    Jag har inte så många klänningar men en fantastisk svart klänning (ärmlös) som består av 2 lager med olika tyger, o det är STRETCH! Vilken uppfinning! Blir boleron från bröllopet till o så klart en matchande handväska o ev brudskorna osså....ska kika på dem idag o se om de går att använda. Bal i sommartider är varma, tack gud att jag slipper frack iallafall! Kompletterar min outfit med solfjäder=kalaspingla eller hur?!
  • ingenjörsbruden
    Fru E skrev 2012-07-03 10:22:22 följande:
    Hvidis, Ingis-fast jag väntar fortfarande på att man ska bli extra sugen av alla hormoner men än har det inte inträffat stackars maken är nog lite frustrerad även om det finns många sätt (rodnade du nu Ingis )
    Alla får inte extra sug....... men har för mig fr förra graviditeten att suget inte uppstod förrän efter v20......
    Så det finns lite hopp än för maken din tror jag!
    O jaa... jag rodnade....men bara superlite!
  • ingenjörsbruden
    Soldemor skrev 2012-07-03 18:09:21 följande:

    Har haft en bra helg som slutade mindre dito. Vi var i Kalmar i lördags och fröken dekorativ surskalle (domarens benämning på henne!) tog cert 7, möjlig titel i Dragör i Augusti - iiihhh!


    I söndags åkte vi en tur till Linderöd där det ligger en helt fantastisk affär med läckra kläder. De skulle egentligen ha öppnat en utförsäljningslokal, men den var inte klar så hon hängde ut fina reakläder på gården, blev dyrt men många fina fynd! Till helgen gör hon nytt försök med utförsäljningshuset.


    I går tog vi en liten tur till Österlen och när vi körde hem började motorn (är det väl?) koka och vi fick hem billen med nöd och näppe. Blev rekommenderade en verkstad inte alls långt från Ingis, men det var som att hamna hos Roy och Roger. Fast vi stod där och jag talade med dem, fick vi ingen som helst respons över vad vi sade. Till sist gick vi därifrån och nu är bilen på verkstad och jag har en tuff lånebil modell buss. Tyvärr måste jag lämna den i morgon och får då en annan bil. Har ägnat tid som borde varit arbete till att sitta i ändlösa telefonköer hos försäkringsbolag och uthyrningsfirma. Men nu tror jag att allt hänger ihop, får jag hoppas! Är lite besviken på bilen, skall den bara hålla 20 000 mil? Har börjat kolla runt på andra bilar. Tur iaf att det inte hände 04.30 i lördags morse på väg till Kalmar eller så.


    Har bokat myshelg i Stockhom med maken till min födelsedag i höst, vi skall till Kista igen, där var i maj. Vi gillade det stället (och jag tyckte mycket om att Kista galleria låg på andra sidan gatan!)


    På torsdag skall vi åka och se på fem veckors kattbebisar i Helsingborg, suck! VILL HAAA! Fast kanske är det så, att herr Skeletto inte vill det. Har precis avslutat en Losec-kur som effektivt avbröt en ny kräkvända. Så tacksam för att denna människomedicin hjälper honom!


    Pus och kram till alla! Stå på dig mot makens rökning, Hvidis!


    Håller med att du är en superhelig graal nu, Ingis, där bebisen ju måste få ta plats! D U Ä R I N T E T J O C K!


    Tack goding!
    Tradigt med bilen, tur ni kom hela vägen hem! Håller tummen för att allt flyter med lånebil o reperationer.
    Du är ju rent galen! Man KAN INTE titta på små gulliga kattungar utan att vilja ha någon med hem! Vilket självplågeri! Men ljuvligt!
    Bra medicin som funkar på både folk o fä.
  • ingenjörsbruden
    Fru sy skrev 2012-07-04 11:46:00 följande:
    Tack för att du tänker på mig! Men som du skrev har jag rätt fullt upp här. Jätteroligt såklart, men jag får inte in ett besök ner till er nu tyvärr.  Det har varit jättemycket folk och enbart förra helgen sålde jag mer än vad jag gjorde på hela evenemanget för två år sedan när jag var med sist. Det var jättemycket folk som kände igen mig från tidningen, så det reportaget kom verkligen precis i tid!

    På detta har jag även börjat jobba lite smått. Har varit inne och planerat på nya skolan nu måndag och tisdag. Känns riktigt bra, men kommer bli mycket jobb då det är en lite annorlunda skola mot vad jag är van vid.

    Nu ska jag ta en dusch innan E vaknar. Sen ska vi ner i byn och njuta.

    Grattis till lyckad vul Ninnis! Och Fru E, ni har redan kommit till v.14, underbart!

    Kramar till er alla!
    Ojojoj vilken försäljning! Va kul! O va roligt med nytt jobb som känns så bra.
    Vi får ses nästa gång!
  • ingenjörsbruden

    *Glad o lite trött Ingis landar med ett brak i hammocken o tar en kopp kaffe o en rejäl bit jordgubbstårta o börjar snattra med alla flickorna på BT*

    Igår fick jag kärlek o omsorg av maken, välförtjänt o efterlängtat. Han skämdes lite när jag senare påpekade att det var x antal veckor sedan förra gången.....men han lovade att bättra sig så hopp finnes!

    Idag hade jag planerat kasst, skulle göra en takinventering på ett 9 vån hus......dumt att göra det den dagen som hissen strejkar! Men bra motion blev det iallfall.....hoppas jag inte får ont av foglossningarna ikväll bara.

    Sodle: Du är en riktig självspäkare som åker o kollar på små pälsbollar! Mumma för själen!

    Syrinx: har skickat förfrågan från den hemliga BT-gruppen på fejan till dig. Hittar du fler goa flickor!

    Hvidis/Ninnis/Fru E: Tid o plats i morgon?

  • ingenjörsbruden

    Jag kommer vid 12, slår en pling när jag parkerat vid slottet.

    Hoppas August kryar på sig! Lilla hjärtat, 40 gradersfeber är inget kul.

  • ingenjörsbruden
    Ninnnis skrev 2012-07-05 19:12:08 följande:
    Nyss kräktes han över sig själv, matstolen, golvet och båda hundarna. Hundarna passade dessutom på att "städa" golvet när jag var uppe med A. Örk. Nu är alla rena utom jag. Jag minns faktiskt inte vilken dag jag duschade sist, drt kanske är ett teckenatt det är dags?
    Igenkänning på detta...förutom att golvet var städat.....urk!
    KRAM
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård