Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Nu har jag nog läst ikapp....hjärnan är helt puréig iallfall.....

    hvidis. Hoppas busungarna är på bättringsvägen! KRAM!

    Lanovia: Vi gav busan gröt som kvällsmål o sen hade vi vatten i nappflaska till henne under natten.....hon är törstig forfarande men det är sällan som hon behöver vatten mitt i natten. Vi körde inte mkt med välling, hon blev bättre mätt på gröt. Hur gjorde ni med E?

    Solde: Hur gick jobbsöket i vår grannkommun? Eller var det tjänsten här i min hemby som var på g?

  • ingenjörsbruden

    Apropå att landa.......det är inte lika roligt att inse att ens stora barn har blivit spoild rotten hos svärisarna.....får hon inte som hon vill så kastar hon sig på golvet o stortjuter.....o jag har INTE tolererat surande innan....jisses som hon kan bete sig nu.....svärisarna har istället för att ta diskussionendistraherat henne med ngt annat kul.....
    kuligt värre när man inte har tiden o möjligheten o den totala uppmärksamheten att ge......phuuuuu....men utbrotten blir färre o färre dag för dag......

    blommis: hon kan forfarande rulla runt på kommando!

  • ingenjörsbruden

    jag lever! Full tupp!
    Har en illbatting som har haft mkt ont i magen ergo bara vara i mammas famn. sen är han synsk o känner på sig när jag försöker få till egentid.
    Ovan på detta har det flurerat kräksjuka i ett par omgångar p dagis så jag även haft min stora tös hemma.

    Syrran är långtidssjukskriven= många långa dagliga samtal med henne O även mamsen telefoneras det flitigt med eftersom hon går på ngn "ELEFANTpencillin" sedan hon fått en infektion i sin nyopererade höft (vc skurit bort ett överväxt stygnDemon

    Men utöver tidsbristen så är det bra här. Helammar, får sova ganska hyfsat på natten. Rätt nöjd o glad.
    Men nu får det bli bättring på mitt bt-surfande tycker jag!

    Kan man få en liten sammanfattníng om vad som hänt?!

    Kram!

  • ingenjörsbruden
    Ankan80 skrev 2012-11-14 08:49:38 följande:
    Den 11/11 10:02 kom vår lilla flicka. Började med vattenläckage. Vattnet gick kl.23. Kl 01 började värkarna och 9 h senare är hon född. Ett stygn blev det. Hemma nu med en lite för exalterad storebror.
    Grattis!
  • ingenjörsbruden

    Åhh det är så ljuvligt för själen att susa in här o läsa om renoveringar som ger sammandragningar, avancerad matte o underbara maratoninlägg som är  så träffande och kloka, prickiga barn o vilda barn som ska hålla sig lugna, nya tjänster o husköpsdrömmar o så klart lite ärkeas osså.

    Är så glad för att ni finns i mitt liv....även om jag inte är så närvarande o skriver så mkt.
    Har full tupp med omläggning av bolån, bankbyte, motion o sjukgymnastik, en sjuk syster, boupptäckning efter pappa (brorsorna fick 110' vars o jag/syrran 30' vars.....rättvist? Orkar inte tjafsa....) o så klart detta toppat med en stundvis troktrotsig 3åring(=strejkande mamma) o en liten glad 2,5 månaders pruttunge som har astronomiska mängder gas i magen=min mage har flyttat 20 cm upp (bärsjal). Som tur är funkar det bra på nätterna (peppar peppar ta i trä).

    Blommis: du den där boken behöver du nog inte skriva så mkt på....bara kopiera dina inlägg, flytta runt o justera lite så att det kommer i en röd tråd-följd så är boken klar! PÖSS!

    O pöss på er allihopa!

  • ingenjörsbruden

    Hvidis: gulle dig! :-P

    Daa: blir så glad i själen av att höra att du så gärna lånar ut ditt bälte! Hur går det för parvlarna på dagis?

    Ninnis: höhöhö....ja din branch går sannerligen upp o ner....höhöhöhöhö....har osså tänkt på dig o jobbet.

    Blommis: Ja men visst höjer man ögonbrynen ett o annat snäpp......Pappa blev väldigt förändrad iom skiljsmässan o att få härja runt med sina tomtar på loftet utan att någon sa ifrån honom på skarpen mer än jag o syrran....o där fick vi för det....... men jag är inte speciellt ledsen över den där uppdelningen...... Pengar har ju aldrig gjort någon direkt lycklig men visst hade det smort några kugghjul i vardagsekonomin......men jag känner att jag klarar mig utan dem o kan med gott o rent samvete sova lugnt o tungt på nätterna,,,,,i allafall pga av den situationen.

    Pepparkakor går iallafall fetbort här.....plutten hade värsta magknipet igår....jädrar i min låda va han kan gaupa! *blöder ur öronen*

    Fru Bygg: Men fy va tradigt för N! Lilla skruttan! Hoppas ni kan få hjälp!

  • ingenjörsbruden
    Blommis för snart 4 år sen gifte jag mig....så vi har nog hängt ihop i 5 år här inne....  
    Bra ni inte ska ut o köra med klass 2 varningar i länet. *joinar en kopp choklad*

    Nu när all denna snö har behagat infinna sig så hoppas jag verkligen  att snön ligger kvar över julen.

    Har full tupp som vanligt här! Min lille Skalle-Per blir 3 månader idag! Jisses vad tiden går fort.
    Peppar peppar ta i trä så verkar......verkar hans mage vara bättre.....o det vore underbart!
    I morgon väntar läkarbesök o vacc....
    O så lite luciatåg på dagis med stora.....blir spännande......spånade lite med min syster om allt man kan hitta på med tärnljus....stoppa i munnen, fäktas, ta tempen på kompisen med...hrmm....trolla med det..... ja...det blir spännde att se i morgon....
  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2012-12-10 22:07:43 följande:
    Ibland lyckas jag helt utan att mena det reta gallfeber på någon här på BT...

    www.brollopstorget.se/Forum-7-101/m4250377.ht...

    Jag är kanske bakom flötet, men jag fattarinte riktigt vad det är personen har svårt att läsa.

    Ni behöver inte gå in och försvara mig på något sätt, vill ni skriva, så gör det i diskussionen i sig-det ser pinsamt ut med någon slags privat hejjaklack tycker jag, men jag tycker själva händelseutvecklingen i tråden i sig var...intressant. Jag hade kunnat fungera som bostad åt någon av Klockarbols undulater, sådan fågelholk har jag suttit som, medan jag följt ilskans acceleration. Jättearg stormtjej!
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Amen herregud....hur läser folk? Hinner man inte läsa meningarna helt ut eller man bara ser bokstäver o gissar lite planlöst på vad folk kan tänkas mena..... Som vanligt är du duktig på att dra paralleller, belysa ur olika synvinklar o se många gråskaliga saker....men tyvärr tror jag att det var ett par nivåer för avancerat för vissa av läsarna....hrmmm Tycker annars att TS hade en spännande fråga till BT-folket.
  • ingenjörsbruden
    Hvidbrud skrev 2012-12-11 09:08:47 följande:
    Vet ni vad som gick upp för mig igår, tjejer? Jo, att när jag gick i åttan PRAOade jag här, på detta hotellet. Under en Anna kedja, men samma byggnad. Hur galet är inte det? 20år senare... Och att det tog mig 3 månader att inse! Ja ja. Jobbar vidare.
    Fniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiss!
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård