• Leksi

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Soldemor skrev 2011-04-21 10:23:16 följande:
    Det är ett par som är mycket goda vänner till oss. När vi skulle hämta Solde på katthemmet kom det fram att de hade haft katt för länge sedan och att de gärna ville passa henne när vi skulle åka bort. Så blev det och de skämmer verkligen bort henne när hon är där. De har hus med trädgård och när de pysslar där hjälper hon gärna till, hon har dunkuddar i köksfönstret hon kan ligga på och naturligtvis en egen tv-fåtölj. Vill hon ha mat på natten går de upp och fixar det - m a o har hon totalservice 24 timmar om dygnet när hon är där. Glömde nämna kam-borst-och-kardorgierna och godisstunderna! Suck! Hon gråter alltid förtvivlat när vi hämtar hem henne. Innan Siena kom, så passade de Amaretto också, men Siena blir för mycket. Så när vi åker bort, är Solde hos sina älskade gubbar och skogisarna är hemma och Amarettos uppfödare kommetr till dem morgon och kväll.
    Aha, då förstår jag. Gud så bra att ha en sånt lyxigt extrahem!
  • Leksi

    Välkommen hem Fru Sy!! {#emotions_dlg.flower}
    Nu måste jag logga in på FB och kika ju!

  • Leksi
    Norrskensflamman skrev 2011-04-21 09:10:16 följande:
    Jag och flickorna var på sångövning igår och det var underbart
    Jag ska sjunga på påskdagen och på Annandag Påsk ska alla körer, även barnkören sjunga och framföra musikalen Jesus Christ Morningstar i kyrkan. Ska bli så roligt!
    Annars så blir dte nog rätt ensamt i påsk. Vi får se vad som händer.
    Härligt att ni har kören som skänker så mycket glädje när allt annat är uppochner. Lycka till!
  • Leksi

    Välkommen hem Fru Sy! Och välkommen tillbaka hit! Dina inlägg andas så mycket gjädje och harmoni att det är en ren fröjd! Ser fram emot att läsa om förlossningen!
    ♥Eskil♥

    Käraste Flamman, kram! Vad bra att du hade en väninna som kunde komma över i fredags. Hur mår du nu? Här kommer en stor kopp varm choklad med vispgrädde i. Kaffe

    Villemoa - grattis på bröllopsdagen! Skål  Hur många år firar ni?
    Ååååhh - smultronschersmin vill jag också ha!!!! *avis*

    GRATTIS till beviljat vårdnadsbidrag Heloise!! Skål Det är ju underbara nyheter!!

    Ingis, hoppas Loppan är helt frisk nu och att du fått vila lite i påsk. Väl jobbat med rabatten! Foto?

  • Leksi

    Vi har haft en både härlig och jobbig påsk. Härlig för det underbara vädret och för att vi varit lediga bägge två och umgåtts med familj och vänner och ätit god mat (grillpremiär idag!). Jobbig för att A sover skitdåligt och för att vi alla tre är småförkylda. Men nej, nu ska jag inte klaga, på det stora hela har det varit jätteskönt!

    Och vet ni vad? Tada, idag har Alfred tagit sina första steg alldeles själv! Mammas lilla gullhjärta!

  • Leksi

    Nu ska jag ta fram choklad och njuta framför Vänner-boxen en halvtimme, sedan tidigt i säng för man vet aldrig hur länge man får sova. Ikväll har han dock fått alvedon så jag hoppas på en lugn natt.
    Kram på er!

  • Leksi

    Lanovia, skönt att du inte mår lika illa som med E. Ville bara säga att vi fick heller inte se bebisen i magen förrän vid RUL, inte lyssna på hjärtljud ingenting innan dess, och det var ju första graviditeten. Jag var svinnervös vid RUL att det inte skulle finnas någonting alls i magen!
    Mycket väntan där i början av graviditeten... Har det börjat synas något än?

    *Håller tummarna för Hvidis och Mugglans nära förestående förlossningar* Spännande!!

    Vilken fullspäckad vecka Flamman! Absolut ska du omge dig med människor du mår bra av!! Hur känns det med förkylningen nu då?

    Förlossningsbok i flygplan på arbetstid Ninnis...? Vaffo dådå?

    Hej Fru Bygg! *vinkar* Kul att höra från dig!

    Här har A haft hög feber hela dagen, känns inte som rätt vändning efter att han varit förkyld i en vecka. Själv är jag också förkyld och hade hoppats på att få avsluta föräldraledigheten på ett roligare sätt. På måndag börjar jag jobba heltid igen! Imorgon får vi dock besök av en tjej (och hennes familj) från föräldragruppen som jag inte träffat sedan december då de flyttade till en annan ort så det ska bli jättekul!

  • Leksi

    Trevlig Valborg allihopa! Skål 
    Vi har inte firat någonting, känns inte så meningsfullt med en liten som ändå somnar före åtta på kvällen. Om några år kanske när han kan uppskatta brasa & fyrverkerier. Istället har jag ägnat flera timmar åt att baka tårtor, vi ska ha 1-års kalas för skrutten imorgon! 

  • Leksi
    Villemoa skrev 2011-04-29 20:24:08 följande:
    OJ vad ledsen hon blev! Hon grät sååå mycket vid andra sprutan så jag visste inte var jag skulle ta vägen Men sen sov hon en stund och när hon vaknade var hon lika glad som vanligt. Mammas lilla <3
    Fy!! Usch det är verkligen så jobbigt. Mådde hon bra sedan då? Ingen feber eller så?

    Alfred ska också vaccineras på måndag men då får maken gå även om det skär i mammahjärtat att jag inte kommer finnas där för honom. Det kommer säkert gå jättebra men usch vad jobbigt det är.
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård