• Leksi

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    GRATTIS på födelsedagen Ingis!!! Skål

    SoligSoligSoligSoligSoligSoligSoligSoligSoligSoligSoligSoligSoligSoligSoligSoligSoligSoligSoligSoligSoligSoligSoligSolig
  • Leksi
    Fru Bygg skrev 2011-07-29 12:44:14 följande:
    Muggles, jag kan inte se dina små tjejer...
    Jag kan inte heller se...
    Nu blir jag ju så himla nyfiken på hur de ser ut och vad de heter!

    *susar vidare på jobbet*
  • Leksi
    Fru sy skrev 2011-07-29 19:53:48 följande:
    Boken du tipsar om Villemoa är så vitt jag kan se helt slut på bokhandlarna på nätet... är det någon som vet vad jag kan få tag på den eller någon liknande bok?
    Biblioteket?

    Jag fick låna min av en kompis, annars hade du kunnat få den. Jag läste den och tyckte den var intressant, bäst var tipsen på lekar i olika åldrar (under det första året alltså). Men jag tyckte den var lite jobbig på så sätt att A alltid var så mycket efter i utvecklingen att jag blev stressad. I alla fall i början när han missade de där faserna med typ två månader. Sen slutade jag bry mig om åldrarna som det stod att utvecklingsfaserna skulle komma i utan bläddrade mer fritt och det var många gånger jag utropade till maken att "precis så där gör ju A! Det beror på bla bla bla bla" och så var det lite lättare att stå ut med gnäll & kink.
  • Leksi
    lanovia 08 skrev 2011-07-29 20:31:55 följande:
    Idag fick jag så dåligt samvete och kände mig som världens sämsta mamma. Vi var på IKEA hade satt E i själva korgdelen på vagnen då det är där hon brukar sitta säkrast, det är en liten klängeunge vi snackar om. IKEA har iof sele till själva barnsitsen men på Maxi t.ex har de inte det och då går det inte ha henne där utan att hålla stenhård koll på henne.
    Så vi satte henne som vanligt i vagnen o hon tyckte det var jätteroligt. Får se en garderob vi vill titta på, båda vänder sig bort några få sekundrar och hör en rejäl smäll. Då har tjejen voltat ur vagnen och låg på golvet. SEn när klarar hon ta sig ur där??
    Känner mig så värdelös, hur vi än håller koll på henne och gör allt för att hon inte skall ramla och drämma i huvudet stup i kvarten så lyckas hon ändå.
    Åh jag förstår preciiiis vad du menar! Och jag är helt livrädd för att han ska springa ut i vägen och bli påkörd eller något sådant, ramla nerför en trapp eller... Ja fy det är riktigt jobbigt att man inte kan skydda dem hela tiden. Det är ju faktiskt helt omöjligt. Det svåraste är ju när de lär sig något nytt som du beskriver ovan. Igår lärde sig A att krypa upp på bänken vi har på baksidan och valde också att ställa sig upp på den. Så vi har också bara vänt bort vår uppmärksamhet kanske 10 sekunder, står och pratar lite och när jag tittar bort mot A för att se vad han håller på med så STÅR ungen på bänken och är på väg att krypa upp på bordet!
  • Leksi

    Hoppas du får sova gott inatt Daa, måste vara urjobbigt att klara sig på 2 timmars sömn! Kram

  • Leksi

    Hej Fru E!

    Kunde inte låta bli att skratta åt lille Buster som skäller åt sin spegelbild och strandsätter sig på övervåningen. Sötnos!

    Ja det har varit mycket barnsnack nu sista dagarna va?
    Men det var ett bra tips till Ninnis med magmassagen!  Det körde vi när A var lite knorvig i början, Sempers magdroppar och massage 3 gånger om dagen.

    Hoppas allt går bra nu när du ska vara ensam med Buster! Inget avis på maken?

  • Leksi

    Största varmaste kramen till dig Flamman! ♥ Hoppas du haft en dräglig dag trots allt och kom iväg till Daa-familjen?

  • Leksi
    muggles skrev 2011-08-06 09:52:00 följande:
    För övrigt: ooooooooooops!
     
  • Leksi

    Grattis på namngivningsdagen lilla Skvätten!! {#emotions_dlg.flower}

  • Leksi

    Ninnis, Ninnis!! *vinkar frenetiskt* Jag vill jättegärna läsa din förlossningsberättelse!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård