• Fru sy

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hvidbrud skrev 2011-10-29 22:50:21 följande:
    Hej fru sy! Ska du ha dig en Lumumba? Det är väl det den heter choklad med konjak?
    Bara om du kan göra en mjölkfri?
  • Fru sy
    passionsblomman skrev 2011-10-29 22:53:29 följande:
    Ja, visst brukar det väl ofta det?
    Jag menar, kroppen VILL ju faktiskt inte tappa vikt. det är ju egenligen i naturen ett sjukdomstecken. Vi är ju istället programmerade på att vara extra, speciellt bra på att lagra, spara och hushålla med resurserna så att säga.
    Precis! Det brukar väl ofta gå i etapper vid viktnedgång...
  • Fru sy
    Hvidbrud skrev 2011-10-29 23:00:25 följande:
    Fru sy: klart att den är mjölkfri- men smakar presis som den fluffigaste grädden och krämigaste mjölken i stan! Grattis till tanden, Orvar!
    Då tar jag gärna en!!
  • Fru sy
    Hvidbrud skrev 2011-10-29 23:03:39 följande:
    Heloise: jag också! Eller det gjorde jag.. Sist var nog flr... Öh, öh, öh... 3år sen i november... Ja, längta efter att kunna slinka ner i läckra fodral kan jag ju göra, men när skulle jag ha dem på mig?
    Jag längtar oxå efter att få klä upp mig ordentligt! Trodde det skulle bli ett gäng bröllop att gå på, men folk valde att få barn först istället och sen gifta sig i framtiden. Såklart roligt att vi har barn i samma åldrar men hade ju varit kul att få gå på några stora fester. Har ju inte varit något sedan vårt bröllop för väl två år sedan.

    Jag har köpt en ny klänning till kalaset vi ska ha snart, tänkte att jag skulle ner lite till i vikt och sedan köpa sådana trosor som håller in magen... men jag kände mig väldigt fin i klänningen så det ska bli roligt att få använda den! Sen har jag köpt en ny svart omlottklänning till begravningen som är på fredag, den kände jag mig oxå väldigt fin och stilig i. Bra modell som döljer det av magen som jag inte vill syns.
  • Fru sy
    passionsblomman skrev 2011-10-29 23:09:00 följande:
    När du dansar Pata-pata med mig på nästa kräftskiva!

    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Då vill jag oxå vara med! Har ju inte så långt till dig så borde ju gå att få ihop!
  • Fru sy

    Nu skulle jag varit hos Fru Bygg och träffats henne och ett härligt gäng andra tjejer här. Tågbiljetten var bokad och väskorna packade så att vi bara böhövde hoppa in i bilen idag på morgonen. Men så blev det inte ...

    Jag har varit vaken hela natten, jävla gallskit!! Har mått pyton så när det var dags att åka i morse fick jag inse att det inte skulle funka. Jag var uppe och provade äta frukost, men inte ens det gick. Så det var bara att gå och lägga sig igen. Nu har jag sovit flera timmar och kanske att det känns lite bättre i magen. Däremot är jag jätteledsen, hade ju sett fram så himla mycket emot utflykten idag. Att få träffa en del av er här och era små!

    Förstår inte vad det är för skit med min mage, den har bara strulat sen Orvar kom och jag är sååå trött på det. Tycker jag knaprar panodil varje dag för att det gör ont i magen och ut i ryggen. Nu ska jag skriva ner allt jag äter och se om jag kan se ngt samband. Och så ska jag se om jag får upp och lämna prov på vc och se så jag inte har fått uvi, så det inte är njurarna som spökar...

  • Fru sy

    Skickar massa kramar till Blomman!! *KRAM, KRAM, KRAM, KRAM, KRAM* Usch vad jobbigt!

  • Fru sy

    Fru E: Vad är det jag läser... jag får oxå erkänna att jag hade svårt att förstå. Men massa grattis till er. *Fortsätter hålla tummar och tår resten av tiden* 

  • Fru sy

    Jag var hos doktorn igår, det är gallstenen som jävlas. Och det går inte att göra mer än att tänka på vad man äter, så föutom att slopa alla mjölkprodukter, ägg och nötter är det även allt fett, rökt, gröna grönsaker och säkert en massa mer. Visst det går att operera bort gallan om det blir riktigt illa, men det är inte säkert att man bli fri från smärtan ändå... JIPPI, så roligt det läkarbesöket var   Men, men... jag mår faktiskt lite bättre idag.

    Dock är jag helt slut, känns som jag aldrig får sova riktigt djupt. Orvar vaknar och bökar om nätterna, och bökar även en massa i sömnen som gör att jag vaknar. Mannen är hemma sent, och när han kommer hem skall fåren kollas och ibland matas och massa andra saker. Så innan 20 har jag ingen hjälp av honom. Sen är det två timmar vi har på oss att äta och umgås innan det är dags att sova. Och nätterna är det ju alltid jag som får ta eftersom mannen måste få sova för att orka jobba.

    Huset är kaos just nu, men jag orkar inte att städa. Men jag orkar snart inte längre gå i det heller. Om någon ringer på dörren, vill jag inte öppna för jag skäms över hur det ser ut här. Sen att mannen skall träna ikväll och kommer hem vid 21. Sen hörde jag av en jaktkompis till mannen att de skulle jaga på söndag. Så när jag ringer och hör med mannen om det stämmer så förstår han inte hur jag kan bli sur... nej han har ju bara planerat in förmiddagen på jakt på söndag. Att han sedan skall slakta får på lördagen tänkte han visst inte på.... så den avlastningen får jag med Orvar. Sen begravningen på fredag på det. Tror ni de blir sura om jag struntar i den och åker till Ingis ist? Känns som jag hade behövt det. Går ju såklart inte, vill ju inte missa farmors begravning heller...

    Jag älskar att vara hemma med Orvar, ni får inte tro något annat. Men känner bara att det bara är jag som får ta allt hela tiden. När mannen är ledig ska han hinna med sina hobby oxå, något som han verkar tro att jag skall hinna göra under dagarna här när jag är "ledig".

    Nej, jag borde väl sätta igång och städa, eller äta iaf. Och så vill jag hinna sy ett par byxor till Orvar som han ska ha på begravningen. 

     

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård