• muggles

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    PB: oj knark! Vad var det för något? Marijuana/hasch? Det ska visst vara vanligt bland tonåringar i vår i övrigt välmående (el kanske just därför?) stadsdel har jag läst i lokaltidningen... Men det är ju tid kvar till de problemen.

  • muggles

    Sept: jo den hade vi den klubben Den får nog ha möte igen någon gång i bland. JAg kan tipsa om en bra bok att läsa för stora syskonet, hittade den på vårt lokala bibliotek: www.bokus.com/bok/9789172215443/lilla-stora-syster/

    Både Moa och jag kände igen oss och Moa vill ha den läst varje kväll nu.

  • muggles

    Ni som har 3,5-4-åringar - vad har ni tänkt köpa i julklapp? Förutom böcker, filmer och spel då. Ge mig gärna lite tips!

  • muggles

    Vinkar förbi. Har fullt upp men allt bra med oss

  • muggles
    Heloise skrev 2011-11-16 19:00:15 följande:
    Jippi! Sjukgym kan inte se ngr tecken på spastisitet el andra symptom på hjärnskada :D:D ikväll är det gladfest i smurfhuset! Vidare sa sjukgym att e har utvecklats enormt och att hon kommer att stå själv ganska snart!
    Gud vad skönt! Men jag tänkte redan när jag läste ditt inlägg om läkaren (läste på bussen, nästan omöjligt att göra kommentarer på mobilen när det skakar...) att han hade fel. Skulle det inte ha upptäckts under alla undersökningar redan tidigare? Och borde det inte finnas andra tecken än spasticitet (vilken nu inte ens det verkar finnas, puh)?

    Jag tror att de andra blir nervösa när du blir ledsen och liten för att du nästan aldrig är det, du är nästan alltid den starka inför dem. Kanske dags att vänja dem vid att även du får visa känslor? Kram!
  • muggles

    Grattis alla födelsedagsbarn (tråden mfl )!!!

    Grattis MSW till lillflickan!

  • muggles

    Helgen gick väl bra när maken var borta. Hade ju go hjälp av min svärmor och mamma (fast det är ju ännu mer hjälp med maken hemma så lite roddigt var det ju). Men nätterna fick jag ju ta själv. Första natten gick bra - andra var körig. Tror jag var uppe en gång i timmen mellan 02 och 07. Först vaknade en tvilling, sedan den andra, sedan Moa som drömt mardrömmar, sedan första tvillingen igen, osv. När jag sedan pratade med maken på söndagen så var han inte heller utvilad. De hade ju naturligtvis gått ut och druckit öl till sent på natten. Jag blev stensur. Klart jag inte kan kräva att han ska gå hem till hotellet och sova och vara tråkig när de andra festar, det förstår väl jag också. Men jag var bara inte i form för att höra det just då; att en som kunde valt att sova en hel natt inte hade gjort det. Tja, så han kom hem mer sliten än vad han var när han åkte.

    Och den här helgen skulle vi åkt till Värmland för att jag, svärmor och svägerskan har bokat en natt på Selma Spa, något som jag sett fram emot halva hösten. God mat, spa, massage, sova en hel natt. Nu har ju maken gått och blivit sjuk med nästan 39 gr feber - han som aldrig är sjuk. Så förmodligen blir hela skiten inställd. Jag är så less just nu. Blä.

  • muggles

    FruE: jag tycker läkarens resonemang låter väldigt vettigt. Ja vilka tuffa val ni ställs inför! Jag tänker så att om ni inte testar något nytt så kanske ni ångrar det resten av livet. Det blir lätt i efterhand att tänka "men om vi bara hade testat AH/långtidsodling så hade det kanske funkat". Men visst, han har rätt - det kanske funkar som ni kör ni en fjärde gång. Stor kram!

  • muggles

    En framgång var i alla fall natten till idag. Ada vaknade vid 01-tiden och var hungrig och då matade jag Beda med. Så det sov från halv åtta till 01 och efter maten till 05 utan uppvak emellan. Skönt!!! Kanske går det åt rätt  håll?

  • muggles

    Flamman: vilket skit det blev med den spiralinsättningen - helt otroligt ju! Stackars dig. Men vilken grym musiker du hittat!

    Här har vi också sjukstuga. Maken är riktigt kass. Han tror att han har influensan Han har aldrig varit så här dålig (han är typ aldrig sjuk) så länge vi känt varandra och det är snart 9 år. Så nej det blir nog inget spa för min del, så surt! Fick avboka frisören idag med (hade en bokning sedan jag klippte mig senast vilket var 3 mån sedan), skulle ha klippt mig och gjort ljusa slingor. Men jaja vad är väl en bal på slottet mm.

    Det blir ju lite körigt också att rodda inte bara 3 barn ensam utan en sjuk man också. Men olikt de flesta män så beter han sig ganska tappert faktiskt.  Han är uppe och steppar och försöker hjälpa till med barnen fast han är helt vit i ansiktet. <3

    Ada är mycket bättre i magen och inte längre lös. Båda äter purémat så det står härliga till vilket är en fröjd att se. Bvc-doktorn trodde hon varit lös pga någon bakterie el virus som satt sig på magen och jag är böjd att hålla med så här i efterhand. Dock så tyckte hon att Bedas höfter inte gick att böja ut (el vad det nu hette medicinskt, det var ngt krångligt namn) och att hennes skinkveck (på baksidan rumpan) inte var symmetriska(!), så hon skickade en remiss till ortopeden. Är det fel på höfterna så blir det skena... Men Adas höfter gick att böja ut och eftersom de är enäggs plus att inget hittats på de tidigare undersöknignarna (de gör ju samma sak både på BB och för några månader sedan), så tror jag att hon är ute och cyklar. Jag fick inget förtroende för henne alls faktiskt. Jaja vi får väl se.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård