• muggles

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Heloise skrev 2011-12-05 15:36:40 följande:
    Tack för alla grattis-hälsningar! Jättekul, helt oväntat( hade inte ens umgåtts med tanken att det fannsnptt i helgen) bf på min mormor och svögerskas födelsedag 29 juli med ska ju snittas pga t-snitt och då blir det cs 2-3v tidigare. Mkp's remissen är på väg till uppsala, borde bli om 5-6v.
    29/7 har jag bröllopsdag

    Förresten, vad fick du för råd av Kängu ang teckentolkning mm?
  • muggles
    ingenjörsbruden skrev 2011-12-06 09:34:09 följande:
    Matchar din pinne ju!
    MOAHAHAHAHAHAAAA!!!

    Ingis: har du diabetes??? HAde jag ingen aning om! Är det därför du äter LCHFel finns det en annan anledning?
  • muggles
    Norrskensflamman skrev 2011-12-06 09:56:38 följande:
    Usch, jag vet att jag är ego o tjatig o töntig och att ni är kanske less att höra.... Men mitt i allt det struliga i min situation så finns det så mycket att glädjas över:

    Igår så fick jag ett meddelande från musikern... Han ville att jag skulle höra av mig när jag kom hem efter jobbet med flickorna... han ville hinna förbi oss och träffa dem en stund innan de åkte iväg till sin pappa.... ♥
    Han har verkligen fattat tycke för dem... Han erbjuder sig ofta att föra dem till skolan, t ex när jag var hemma med lilla K som var sjuk så körde han T till skolan på morgonen.
    Och han brukar erbjuda sig att köra dem till sina aktiviteter om jag har snärjigt. Gud, det är så skönt att det är så självklart för honom att göra detta, för att han VILL!!! Och ungarna har inget emot det heller.
    För er låter detta som självklarheter, men för mig så känns det helt overkligt, efter att ha levt som jag levt...
    Han brukar säga: "Snälla Flamman, kan jag inte få avprogrammera dig, få dig att börja tänka mer på dig själv och göra en Gladmamma av dig..."
    När jag springer och passar upp vid frukosten, av gammal vana, så brukar han sätta ner mig på min stol och säga att jag ska sitta och äta min mat i lugn o ro, att han kan servera sig själv, och även han kan hämta, räcka, fixa när ungarna behöver hjälp. Känns helt overkligt för mig...
    Vilken MAN! Det är som jag sagt, han är "keep"
  • muggles

    EA: skönt med en tid iaf även om det känns som en evighet bort. Det är... 15 dgr dit Du får köpa en adventskalender och öppna lucka för lucka

    Sept: du har säkert provat redan men jag tror årets julkalender är för svår för en 3,5-åring. Moa blev 4 i aug och det är knappt så hon vågar titta ibland för hon tycker den är lite läskig och den är lite svår också. "Mamma vad betyder oskyldiga borgare?" (medborgare)

  • muggles

    Solde: att du orkar! Man kan nog inte omvända alla dessa amerikaniserade brudar... (som jag förmodar att det handlar om utan att ha läst tråden el dina åsikter).

  • muggles

    Solde: jag håller helt med dig, jag tycker man ska respektera svenska kyrkans tradition (och för övrigt är jag feminist sedan födseln ,-)). Men jag orkar inte försöka omvända folk - det går ändå inte.

    Snartis: nu får du snart sluta smyga! Oj vilken stor kille! Mina två är runda som 17 och vägde 9 och 8,5 kg vid 6-mån. Men iofs är kanske din lille lång också?

    EA: nu har ännu fler dagar gått säger jag till dig också! 11 dgr kvar... Sparade ner ditt recept utifall att jag skulle få tid att göra några katter i år. Hittills har det blivit egenstekta pepparkakor gjorda på Maxis egna deg (rekommenderas, väldigt goda!) och egen ischoklad. Man får vara nöjd med det lilla...

  • muggles

    Solde: har inte prövat stekpannan Däremot ugnen på 200 gr och så ca 4-5 min beroende på hur tunna man lyckats få dem. Mkt lätt faktiskt.

    Ninnnis: Adas mage ordnade sig till slut med risgröten men det tog drygt 2v. Och alla sa ju att det kan ta 2-3v med lös mage med små barn så nu får jag väl tro dem när jag sett det själv De äter på igen; varsin portion banangröt vid 10, purémat (mest Ellas) vid 15-tiden och gröt igen vid 18-tiden. Vi försöker få i Ada en nattslurk också men eftersom de lägger sig redan kl 19 så är det svårt när hon är grötmätt.

    *avbruten av kaffepaus med pepparkakor och ischoklad med Moa och mormor*

  • muggles

    Forts sömn: Ada äter vid halvett-tiden men klarar sig sedan till 06 när hon vaknar. Beda äter inte förrän 3-4-5-tiden så de har glidit isär och måste matas olika tider på natten Jag kan inte väcka Beda redan 01 för mat för då äter hon inte och lilla Ada klarar sig inte tills Beda vill äta. Men jaja allt löser sig med tiden. I övrigt sover de jättebra. Somnar utan napp och vaknar i stort sett bara för mat en gång var på natten. Underbart att slippa alla dessa småuppvak och napptapp!

  • muggles

    Snartis: jisses är ni redan inne på stl 74?! Det är vi också Här är det korta runda tjejer som gäller

    Klockarbol: missade kommentera ärkenöten: Var kommer dessa egoistiska karlar ifrån?! Finns det kvinnor som beter sig så också mot sina barn???

  • muggles

    PB: åh hej åh hej *försöker få ur tummen på vagnsköparen* Vad kul med en ny kompis/vän!!! Och från vår trevliga stad som jag förstod det? Och jag reagerade "har du redan bott där 2 år?!". Jag minns det som igår när ni flyttade... Och ja, vi har ju bott i vårt hus i 2 år nu så det stämmer ju precis

    Har precis suttit och gjort årets fotobok. Brukar göra en om året med alla årets kort och så skänker jag en kopia till svärföräldrarna som tack för allt de gör för oss (och att vi bor där och äter och dricker under julen) och en kopia tar vi själva. Har jag inte piskan på mig att göra detta innan jul så blir dte aldrig gjort. I år var det oändligt många bebiskort att gå igenom och välja bland kan jag tala om Och jisses vilken mage jag hade - magnifik som maken kallade den. Och ni skulle sett min mage efter förlossningen - som en normalstor 40veckors ung... Så jag får vara rätt nöjd nu att dne börjar arta sig och se normal ut. Nu ser den mer lite otränad ut; jag ser iaf inte gravid ut längre tack och lov.

    I natt kunde jag inte sova. Vaknade halv två och var sedan vaken till kl 05 när jag somnade till - men då vaknade småtjejerna Försökte söva om dem (maken lyckas oftast få dem att somna om till kl 06) men det gick inte så 06 gick jag upp. Jihoooo...

    Daa: har ni råkat ut för det att era parvlar gått isär när det gäller matningar? Vi har hittills hållit stenhårt på att synka dem med mat och det har funkat bra. Men trots att det bara skiljer 0,5 kg på dem så känns det som att Beda som är större klarar sig längre på att äta mindre och äter mindre ofta. Lilla Ada behöver äta oftare både på dagen och natten.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård