• muggles

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    PB: men ang Biggest Looser så undrar jag alltid vad som händer med deltagarna när de inte är med i programmet längre. Med de ätvanorna de har så skulle jag tro att de går upp allt igen när de inte har övervakning längre(?). Någon som vet hur det brukar gå? El är det så bra att de lär om för hela livet?

    Jag hade tänkt åka och hälsa på min mamma denna vecka. Typ åka efter dagislämning med småtjejerna och så komma hem igen innan dagishämtning. Det känns lite som en plikt och inget kul nu när hon mår dåligt. Hon är så neggig då och pratar en massa rappakalja som jag aldrig vet hur jag ska reagera på. Ska man försöka resonera logiskt med henne (går inte) el ska man jamsa med och låtsas att hennes fantasivärld är den verkliga världen (känns inte heller bra). Men så kände jag idag plötsligt att "näe, jag orkar inte jaga iväg dit för att försöka få henne att må bättre". Jag vill vara ego och bara ta det lugnt här i Götet med att träffa folk som jag mår bra av att träffa. Är det väldigt fel av mig????????????

  • muggles

    Heloise: håller verkligen tummarna för mkp-provet och Tummen!!!!!!!!!! Förstår att tvillingar inte är ditt drömscenario; det var inte mitt heller men jag tycker det är otroligt kul att ha dem! Det enda jobbiga är när båda är griniga samtidigt. Svårt att bära på två samtidigt. Tidigare här i förmiddags stod jag och dansade till Melissa Horn med båda faktiskt. Det går om den ena är i bärsjal, men det blir jobbigt. 18 kg drygt... (får se det som träning haha)

  • muggles

    Apropå träning igen: det har varit helt hysteriskt på Friskis nu i januari, el rättare efter nyår. I mellandagarna var jag och tränade en gång och det var typ tomt, vi var väl 3 st i gymmet. Efter nyår så har det typ varit helt fullt på alla pass. Men det börjar redan tunna ut så man kan boka in spinning samma dag osv. Folk är för roliga...

  • muggles

    Just det fick svar från läkaren att Bedas höfter ser normala ut på röntgenbilderna, men definitivt svar efter konsultation av en ortoped (hur osäker är människan eg?! hon var ju gammal som gatan, ingen ung AT-läkare direkt). Min magkänsla sa mig hela tiden att det måste vara normalt, så som hon försöker krypa mm, men man blir ju alltid lite osäker.

  • muggles

    nu behöver jag bara peta ut 3 inlägg så har jag en hel sida.... moahahahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  • muggles
    ingenjörsbruden skrev 2012-01-16 13:13:59 följande:
    så all träning är av godo!
    Jo precis, håller helt med!
  • muggles

    PB: jag får kanske lite dåligt samvete av att inte åka. Men jag kände på något sätt att jag är alltid så plikttrogen och åker hur jag än mår själv, om jag orkar el inte. Jag bara biter ihop och gör och jag är lite trött på det. Jag är dålig på att vara ego när det gäller min mamma. Och hon mår oftast inte bättre av att jag är där även om jag försöker inbilla mig det. Det som hjälper henne är medicin och när hon mår bra så gillar jag att umgås med henne. Men jag kan inte få henne att må bra om hon är dålig, om ni förstår hur jag menar. Det är ju också ett mäck för mig med småtjejerna att flänga dit i bil och hem över dagen. Småtjejerna får inte sin sömn så som de behöver (de sover bara max 30 min i bilen mot 1,5h i vagn). Så det är ju lite uppoffring över det hela.

  • muggles

    Förresten så håller min mage på att bli ganska normal! Och jag är skitglad över det. Visst ett visst mått av lös hud får jag kanske leva med, men jag slipper nog se gravid ut hela livet verkar det som. Nu putar den lite fortfarande men mer som om den är otränad, än som gravidmage. Jag vågar inte träna situps än för magmusklerna har inte helt gått ihop men jag gör plankan ofta (1,5 min planka, tungt!). Plankan och alla statiska övningar ska vara ok även om magmusklerna är delade fortfarande.

  • muggles

    Förresten bara älskar jag Melissa Horn. Upptäckte henne med låten "Jag saknar dig mindre och mindre" så jag la till henne på Spotify och alla låtarna är superbra!



    Bla textraden "jag träffar gamla vänner ...jag drar ett allvarligt skämt och hör hur de tänker 'är hon sådär jämt' " Briljant

  • muggles

    BS: hej hur går det med mediciner? Har du svåra biverkningar?

    Snartis: förstår att du har lillkillen hos dig i sängen. Det hade vi också medan det funkade. Sedan slutade det tyvärr funka, de sov inte vidare utan bara bökade när vi lyfte över dem till oss, så då var det dags att få ordning på sömnen i deras egen säng istället.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård