Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ninnnis skrev 2011-05-26 11:53:08 följande:
    Brukar du ha så ont i magen? Det låter ju inte så bra? *kramar försiktigt*

    Bra att Jensens och Liseberg blev lyckat i alla fall.
    Nej brukar jag inte ha, tack o lov. Antar att det är vad de så fint brukar kalla för växtvärk.

    Hmm, tror inte du kan känna fixeringen. Fast jag kommer inte ihåg riktigt, vet att spillevinken tryckte mkt neråt, men kan inte minnas om det hade med fixeringen att göra.
  • lanovia 08

    Hvidis vad underbart att få höra så fina ord om er lilla flicka. Skönt att J är tillbaka på sin kurva igen.Dippar i vikten när de föds är väl inget konstigt men alltid skönt när de tittar tillbaka på rätt kurva.

    Hvidis måste bara berätta att jag drömde om dig inatt, låg och fnittrade lite för mig själv när jag vaknade. Drömde att vi hade ett lååångt förtråligt samtal över telefon. Du satt och pratade om J som du hade fött fram, denna söta lilla katunge (???). Allt gick så bra och du hade precis varit hos vetrinären för veckokontroll.
    Jag var lite orolig för den unge jag var gravid med, jag hade ju valt att skaffa denna med en annan än min make. JA jag hade VALT inte bara råkat eller så. Men jag trodde ändå att detta skulle bli väldigt bra och att maken skulle ta till sig barnet som sin.
    Ja var får man allt i från i sin drömmar??

  • lanovia 08

    Nu skall jag ta min onda mage, en värmekudde och gå och lägga mig.

  • lanovia 08

    Helosie förresten, massa kramar!!! Förstår att det är riktigt tungt och jobbigt mellan varven. Klart du bara vill vara mamma och inte sjuksyrra också, men som Ninnis säger bättre föräldrar än er två kunde inte E ha fått. Ni tar hand om henne på bästa möjligta sätt!

  • lanovia 08

    Ninnis FEM dar det är nada o ingenting. Daa hoppas det går bra för maken o de fattar läget.

  • lanovia 08

    Fru Bygg tror inte du behõver oroa dig. jag hade svinont igår, som mensvärk fast värre. Jag höll fast vid det som BM sa till mig när jag väntade E. Så länge det inte kommer någon blödning också så är det ingen fara utan bara växtvärk. Idag är den värken borta istället känns det som om Krabaten ligger o nyper mig i urinblåsan. Mimdre skönt.

  • lanovia 08
    Ninnnis skrev 2011-05-28 11:33:08 följande:
    Detta skriver JAG under på!

    Under min tuffaste period tyckte jag också det var värre med otacksamma människor som klagade över den gåva de faktiskt fått än de som beskrev sin lycka och tacksamhet. Och din lycka och tacksamhet över era små mirakel går inte att ta miste på, Muggles

    Jag önskar bara så innerligt att Fru E också får uppleva det snart...
    Detta skriver jag också underpå. Gud vad less jag var bara de som klagade och gnällde. Därmed inte sagt att folk inte fick tala om ifall de hade ont eller var trötta.

    Är fortfarande väldigt allergisk mot gnäll. Visst kan de små göra en rejält trött och slutkörd ibland OCH man får absolut tala om detta och klaga lite.  Men vad svårt jag har när vissa bara lägger sig till med gnällattityden vad gäller de små och sömnlösa nätter eller feber eller eller...

    de är ju en underbar gåva och snälla må Fru E få uppleva detta snart snart snart!
  • lanovia 08
    Ninnnis skrev 2011-05-28 11:38:12 följande:
    Villemoa förresten, så snygg du är på din nya FB-profilbild!
    Även här skriver jag under.Supersnygg!
  • lanovia 08

    Daa vad skönt att det verkar lösa sig till det bästa sett efter situationen. Förstår att det är en enorm sorg ni har att bära på.

  • lanovia 08

    Muggles glädjer mig att läsa om eran lycka och två barn måste väl innebära just dubbel lycka och kärlek.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård