Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ninnnis skrev 2011-06-14 13:49:31 följande:
    Lanovia, han är faktisk där både idag och på torsdag, men bara över dagen. Men blir det övernattning så får jag väl hänga på  
     
    Nu förstår jag inte, går det inte att åka med över dagen? En dag med mig och spillevinken, ta med hunden och så kan hundarna busa. Tycker jag låter kanon!!!
  • lanovia 08

    Daa vad jobbigt med Axels blåsljud, hoppas det inte är något att oroa sig över.

    Jag menade inte alls att föringa dina känslor vad gäller amning och att bara amma Fälga. Det är lätt för mig att sitta vid sidan om och se lösningarna inte lika lätt när man sitter mitt i det.

  • lanovia 08

    Leksi, vi tänkte ta med oss E till Sthl. Min föräldrar har erbjudit sig att ta henne om vi vill, men just nu känner vi att vi nog vill ha med henne. Samtidigt som det så klart vore skönt med lite egentid bara vi två.

    Jobbigt att ni har så mycket på jobbet, hoppas det lugnar ner sig snart.

  • lanovia 08

    Jag skall inte klaga, skulle inte vilja byta graviditeten mot något, men just nu känner jag att det räcker med illamående. Middagarna har börjat gå i retur med jämna mellanrum igen, trodde att det höll på att bli bättre, men ki fick jag.

  • lanovia 08

    Mäh, jag ser bara tårtor i ditt galleri Fru E. Har du tagit bort Buster??

  • lanovia 08

    Ninnis, vad bra att blodtrycket var bra. Men ta det försiktigt nu och motionscykeln kan nog vara smart att låta stå.
    Oj vad snart det är Mini skall titta ut. Jag kommer vara långt från dator mycket av den tiden som är aktuell så du måste verkligen smsa mig när han kommer!!

    Vad gäller besök i götet tycker jag absolut du skall följa med maken upp när Mini är stor nog.

  • lanovia 08

    Fru Sy träffar dig väldigt gärna när du kommer hit. Skulle vara kul!

  • lanovia 08
    Daa skrev 2011-06-16 07:58:06 följande:
    Lanovia: jag tyckte inte att du förminskade mina känslor, snarare kanske tvärtom Att Axel inte vill bli ammad mer ser jag inte som en jobbig sak. Lite tråkigt kanske, men inget som gör mig särskilt ledsen.
    Så, enligt ditt råd, delammar jag glatt Fälga tills någon av oss är less.

    På tal om det: hungriga barn i huset nu.

    Kramar.
    Vad bra att du tog det rätt. :-P

    Jag vet med E att jag många gånger försökte tvinga fram ett beslut, var jag inte minsann lite less nu och borde sluta, alla andra gjorde ju det runt mig etc etc. Men i längden är jag glad att jag fortsatte så länge det gick. Till slut visade hon att det inte var ett dugg kul att ligga vid mammas bröst.
  • lanovia 08
    Ninnnis skrev 2011-06-16 11:48:09 följande:
    Åh, musik framkallar verkligen nostalgi!

    Jag tänkte göra två spellistor till förlossningen, en med låtar som får mig att slappna av till öppningsfasen och en med låtar som ger energi till krystfasen.  
    Haha påminner mig om vår förlossning. Vi hade inte gjort någon spellista ut maken plockade med sig mp3 spelaren och högtalare. Vi tänkte inte på att sätta igång musiken själva utan det var BM som frågade om vi inte hade någon musik med oss, hon tyckte nog det var trevligt i väntan. Maken satte igång musiken där den befann sig liksom, gick en kort stund sedan frågade BM om vi inte hade något lite lugnare att spela. Vet inte om hon tyckte det var för mycket fart på musiken för att passa. Själv brydde jag mig noll om vad som spelades just då.
  • lanovia 08

    Flamman skickar en stor kram i alla skit du tvingas genomgå.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård