• sofiany

    Hur mycket?

    Hur mycket pengar kommer ni lägga på själva middagen? Har ni buffé eller trerätters? Gör ni maten själva eller kommer ni vara på en restaurang/slott/herrgård osv?

    Sitter och försöker komma fram till hur jag vill göra, allt är ju så fint och bra!

  • Svar på tråden Hur mycket?
  • Flodis Hjärtat

    Trerätters på festvåning, ca 50.000, vi blir väl ca 60-65 pers.

  • S2011

    vi har buffé på festvåning, ca 40-45 pers och betalar ca 15 000 kr för det (tillkommer kostnad för dryck och tårta, ca 15 000 kr).

  • MrsT2011

    Trerätters + tårta på festvåning, fördrink, ett glas vin till varje rätt samt kaffe och avec = 28000 kr för 35 gäster.

    Då ingår ALLT, dukning, städning, servering, you name it.

  • SnartFruSir

    3 rätters på bygdegård, 100 gäster, ca 20 000 kr. Maten lagas av min pappa med personal, då han är kock. Då ingår dryck till maten (vin/öl/läsk) och bröllopstårta i det. 8 st kommer servera och det kostar ytterligare 8000 kr. Då kommer två av dem stanna kvar och stå i baren hela natten.  Sedan tillkommer en hel del på alkohol då vi valt att ha fri bar. Så någonstans mellan 40- 50 000 allt som allt har vi räknat med.

  • eigollet

    42000 kr för tvårätters inkl fördrink och canapé för 60 personer på stor konferensgård. Alkoholen tillkom på egen nota och var då för en öl till förrätten + 2 glas vin till varmrätten, ytterligare 9000 kr, Tårta 1800 kr.
    Totalt ca 53000 kr.

  • Anatheme

    Vi kommer ha en maffig italiensk buffé där vi betalar 390 kronor per person, samt en lokalkostnad på 3000.

  • mysan33

    hej vi har buffe för ca 120personer, i hyrd lokal. maten kommer kosta oss ca 7500. sen tillkommer tårta 2000:-


    drycken köper vi i tyskland och landar på ca 7000:-

  • Mariabridetobe

    Catering i hyrd lokal, 60 gäster 2 rätters plus tårta och dryck, landar på ca 25 000 kr.

Svar på tråden Hur mycket?