Billig(are) buffé, men vad ska man ha?!
Snittar är bra plockmat. Och om man gör en röra som man har på så går dom ju snabbt att ordna på den stora dagen, bara lägga ut brödbitarna, klicka på röran och stoppa i nåt grönt på toppen för dekoration ;)
Gubbröra
Ägghalvor (underskatta inte en enkel ägghalva med rom-röra eller majonäs och räka på)
Västerbottenpaj, pajer över huvud taget är bra buffémat...
Rostbiff
Kyckingfiléer (man kan steka dom hela, baka färdigt i ugn och sen skiva dom som om det vore oxfilé)
Cupcakes har blivit en trend, så kör på det om du vill. Lätt att dekorera och matcha om du har färgtema också...
Men om jag skulle gjort något liknande så hade jag nog valt typ Brownies med en klick grädde på och en jordgubbe eller lite hallon istället.
Helt enkelt för att jag nog haft lite otur med cupcakes. Nästan alla jag har provat (oavsett vem som bakat) har varit svåra att äta med massa gott på toppen och sen en smulig och torr "muffin" under.
Hur jag än äter dom så har jag knäet fullt med smulor och näsan full med frosting