• daniiel

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Darling Daisy skrev 2012-07-15 23:02:28 följande:
    Pluppe Jag tycker du ska ha klänningen! Den är Jättefin, även med mage Sista bilden var allra finast, när magen syns. Kan du sy om den så att den blir tight över magen så vore det ju ett toppenalternativ. Fast det kanske ser konstigt ut framifrån förstås... Jag gillade i a f kontrasten mellan tight överdel m mage o fluffig kjol!
    Det håller jag med om! :)
  • daniiel
    eddan skrev 2012-07-15 23:43:58 följande:

    Denna fråga är till Skumboll! Satt och googlade efter brudklänningar...och hamnade i denna tråd. Blev dödskär i den Skumboll beställt (nr 2) den med volanger...eller flera lager i tyll. Vad man nu säger...hittar den dock inte på millybridal sidan :( Vet nån om den finns kvar och hur jag hittar den????


    Orginalet är en Christos Gracia, du kan googla på det och spara bilder som du sedan skickar till tex Milly, så syr de upp klänningen från bilderna :)

    Otroligt vacker klänning!
  • daniiel
    emmadeckmar skrev 2012-07-16 15:13:18 följande:
    Vilken fin ochbillig underkjol!

    Vet du om jag behöver någon? Glad jag har totalt glömt underkjol! tror jag tänkte att klänningen ser så fluffig ut i sig att jag inte behöver ngn.

    Är ju den här klänningen jag beställt, fast med högre midja Skrattande


    Jag tror att den underkjolen jag länkat till på ebay skulle passa utmärkt till den där klänningen eftersom du flyttat upp midjan :) Vidden brukar man ju kunna ändra på ringarna, så man kan pröva sig fram till vad som passar bäst till just sin klänning :)
  • daniiel
    Darling Daisy skrev 2012-07-16 16:40:51 följande:
    Tack rara ni! Så här blev det:
    Skönt att du kunde få en tid iaf, men resten.. vad sysslar dom med? Det låter ju oerhört konstigt att de inte rengjorde och att de inte hade en febertermometer. Usch, så arg jag hade varit!

    Nåja, nu hoppas jag att du ska må bättre snart och slippa ha ont :)
  • daniiel
    emmadeckmar skrev 2012-07-16 19:06:40 följande:
    Då ska jag köpa den! Den blir ju bara 170 spänn för kjolen, och gratis frakt! GILLAR Skrattande
    Ja, det är väldigt bra pris :) Hoppas att den ska bli bra till klänningen sen och hoppas att klänningen inte dröjer så länge. Vi är alla väldigt nyfikna på att se resultatet! :)
  • daniiel
    Anny skrev 2012-07-17 23:26:00 följande:
    daniiel: du är ju en klippa! =)

    Vad roligt att se klänningen på "riktigt" också. Men just i detta fallet så blev den inte riktigt lika intressant längre....

    Hmm jag tror jag måste ta mig till en annan stad och prova lite klänningar. så är det ju bara. Annan stad då utbudet i denna stad suuuuger, har jag märkt =)
    Anny skrev 2012-07-17 23:32:46 följande:
    www.preownedweddingdresses.com/dresses/13559/...

    här var en annan brud =)
    Ja, det fanns tre såna klänningar på den sidan och på två av dom stod det att nypriset var $650. På en stod inget alls och det var hon som ville ha mest för den begagnad också. Nåja, jag tycker klänningen var jättefin :) Men det kan säkerligen vara en bra idé att pröva lite klänningar :)
  • daniiel
    1700tal - Grattis till hippan, låter ju som att du haft en väldigt rolig dag/kväll :) Och vad tråkigt med huset! Jag hoppas att ni ska hitta ett annat, bättre, snart :) Ja, och.. vad är det för klänning? :D
  • daniiel
    fruwesterlund skrev 2012-07-21 16:37:36 följande:
    denna klänning tycker jag väldigt mycket om. Hur tror ni den ser ut på mig som är en storlek 40/42 ?
    Från meganbridalshop.com. en mori lee-kopia antar jag

     
    fruwesterlund skrev 2012-07-22 12:29:14 följande:
    Ni gillar inte nya i den här tråden va?
    Haha jodå, jag kan ju bara svara för mig själv, men vi har haft vår årliga barnfria helg och passat på att vara unga och kört en tvådagars och varit på festival, så jag har inte riktigt orkat ta tag i BT ordenligt ;P

    Ja, det är en Mori Lee 1610 www.morilee.com/bridals/bridal/1610 en underbart vacker klänning tycker jag! Men så är jag barnsligt förtjust i Mori Lee rent allmänt :P

    Min klänning (också en Mori Lee-kopia på style 2901) är lite lik den där i modellen och jag var en strl 42 på bröllopet och jag tycker att min klänning passade mig utmärkt :) Nu kan man ju se otroligt olika ut och ändå vara ungefär samma storlek, men jag tror absolut att den där klänningen kan bli toppen!
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!