• daniiel

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Anny skrev 2012-08-08 23:17:36 följande:



    Jättefint! :) Blir det en ny beställning, eller ska du använda den du redan har?
  • daniiel
    Minuz skrev 2012-08-09 10:14:46 följande:
    Kunde inte låta bli............. Detta är nu klänning nr 5!
    Så vi får se om ca 4-5 veckor om den är lika fin i verkligheten......
    Woho, vad spännande! :D Hoppas att den kommer vara helt underbar och passa perfekt, så du slipper grubbla mer över klänning hehe Vart har du beställt den ifrån?
  • daniiel
    FruHassel skrev 2012-08-09 18:13:42 följande:
    Ni som kan allt om brudklänningar ... vad heter denna modellen? Går den som A-line eller Mermaid? Eller nåt annat?
    Jag skulle kalla det en A-linje med dropwaist. Fin klänning :)
  • daniiel
    Sommarbrud skrev 2012-08-09 18:28:05 följande:
    Ni som redan har gift er har ni sparat eran klänning ? Jag har ju två som jag använde och funderar på att sälja men kanske kul att spara ? Plats har jag, men man använder ju inte klänningarna :)
    Jag sålde de två klänningarna som jag inte använde, samt den korta klänningen som jag hade på middagen/festen. Den långa klänningen som jag hade under vigseln har jag kvar. Ska nog göra en sån "trash the dress"-fotografering och sen slänga den :P
  • daniiel
    Minuz skrev 2012-08-13 15:10:42 följande:
    Chipslåda med helstekt fläskfilé kanske? Lite tråkigt?
    Vad är chipslåda? Det lät spännande :P Helstekt fläskfilé är alltid gott! :)
  • daniiel
    Minuz skrev 2012-08-13 18:03:47 följande:
    Chipslåda är jättegott..............
    Man tar de chips man tycker om spelar ingen roll om de är mjuka som de brukar bli om man ej äter upp hela påsen.
    Sedan gör man en champinjonstuvning, lite lösare och lite för lite kryddad än man igentligen vill ha den. (Mycket salt i chipsen)
    Häll chipsen i en form, sedan häller man stuvningen över, tryck ner chipsen så alla eller de flesta hamnar i stuvningen. Häll riven ost över.
    In i ugnen tills den fått fin färg.

    Gott till grillat, kyckling, kött.  Ja, till allt. Blir typ som en sorts potatisgratäng.
    Här uppskattas det av både familj och gäster när jag gör denna.
    Kanongott och annorlunda
    Det lät verkligen spännande och annorlunda. Jag har aldrig hört talas om något liknande. Man kan alltså använda vilka chips som helst?
  • daniiel
    Italia08 skrev 2012-08-13 18:55:40 följande:



    Grattis! Ni såg väldigt fina ut och klänningen är ju verkligen jättesnygg! :) Håller med om att man ska försöka njuta och inte stressa fram till bröllopet, för dagen är över på ett kick!
  • daniiel
    emmadeckmar skrev 2012-08-14 11:21:05 följande:


    Men.. wow! Så vacker klänning! Helt och hållet i min smak :D Vad ska du ha för underkjol till? Och jag vet inte hur du tog på dig den, men trä den över huvudet :) Haha och ja!, det är massor med tyg i brudklänning. Även jag fick en smärre chock första gången, men det är ju helt underbart :)
  • daniiel
    emmadeckmar skrev 2012-08-14 12:11:39 följande:
    Tack daniiel!! blommorna fram lutar liiite neråt, ser lite vissna ut, kanske är något jag fixar med en nål innan bröllopet. På baksidan sitter de dock jättefint! tycker verkligen om baksidan! Skrattande

    Underkjolen tipsade du mig om, på ebay! när jag testar klänningen riktigt så ska jag testa med underkjolen också och se vad som blir bäst! 

    Denna >> www.ebay.com/itm/free-shipping-2-hoop-Train-W...#ht_2231wt_1012

    Usch känns så HEMSKT att ni fick se sådan dålig bild på mig i klänningen :(
    Den är nog mycket finare när den är snörad och åtdragen, och inte fotad genom spegeln. Märkte att då jag drog åt den riktigt rejält med handen bakom ryggen så satt den jättefint, men det var så svårt att hålla kvar det och fota samtidigt.

    ..förresten, jag klev i min klänning, för när jag testade dra den över så hade jag inte snörat upp tillräckligt och fick lite "panik" och trodde jag skulle fastna, ensam hemma o allt! HAHA!! 
    Spännande då att se med den underkjolen. Tror att klänningen gör sig bättre med lite mer vidd i kjolen :) Har du inga närbilder på kjolen? Är väldigt nyfiken på hur blommorna ser ut :) Jag strök på mina blommor för att de skulle bli lite "piggare" :P Så du hittar säkert något lösning för det :)

    Haha mja, att ta på en brudklänning är inte lätt att göra själv :P Vi ser framemot fler bilder sen :)
  • daniiel
    Minuz skrev 2012-08-14 14:57:44 följande:
    Precis, använd vilka chips du vill. Man kan ju även blanda...........
    Äter man inte upp alla chips på en gång så kan man spara "resterna" tills man fått ihop tillräckligt iställer för att kasta, och hinner de bli mjuka så spelar det ingen roll för ingen vill ju äta dem då..............................................
     förrän de är i chipslådan :o)
    Jag måste nog pröva göra det där någon dag! :)

    Hur ska du göra med de andra klänningarna då? Jag tänker om du ska ha den du nu senast beställt. Ska du sälja dom?
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!