• daniiel

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    emmadeckmar skrev 2012-08-14 17:40:28 följande:
    Ja nästa provning kör jag med underkjolen! tänkte inte på det, är som sagt NY på det här Flört
    Tog en närbild nu på klänningen där den hänger i sovrummet så du kan se blommorna!



    Blommorna är ganska tunga (många lager tyg) och sitter fast som berget! (jag trodde inte de skulle sitta fast så bra som de gör!) Skrattande 


     


    Haha ja, det är inte lätt :P Tack, men oh, vilka fina blommor! Usch, nu vill jag också ha en såndär klänning! :P
  • daniiel
    söt nöt skrev 2012-08-14 20:15:06 följande:
    Har kollat en hel del i den här tråden och jag måste säga att det är fantastiskt roligt att se alla klänningar. 
    Kan ni som köpt från Milly sammanfatta hur det gick för er? Blev det som ni ville? Jag har hittat flera klänningar där som jag tycker mycket om.
    Gärna bilder på "orginal" och slutresultater.
    Jag tackar å förhand för hjälpen 
    Ett tips är att kika i recensionstråden, www.brollopstorget.se/Forum-1-81/m3927196.html och börja läsa från början där det är mer rena recensioner och inte så mkt snack om annat :)
  • daniiel
    Minuz skrev 2012-08-14 21:17:29 följande:
    Det tycker jag du ska.....

    Klänningarna finns ute till försäljning men än har ingen blivit såld, bara blivit kontaktad av "LURENDREJARE"....
    Men va? Fy vad irriterande! Har du lagt ut dom här på BT? :) Jag hoppas att du får dom sålda!
  • daniiel
    Minuz skrev 2012-08-14 21:54:47 följande:
    Vet inte vad det är med denna klänning, men jag kan inte sluta titta på den och den gör mig tårögd och det känns ända ner i magen......... Och så trodde jag inte att någon klänning kunde få mig att känna. Men det kanske är så här det känns när man hittat THE ONE?!
    emmadeckmar skrev 2012-08-14 22:37:34 följande:
    Yep, that´s the feeling Flört
    Jättejättfin klänning, ser ut som en dröm Skrattande
    Haha nej, säg inte sådär... då har jag ju fortfarande inte hittat "the one" :P
    Darling Daisy skrev 2012-08-15 07:17:39 följande:
    Daniiel: vet inte om jag sa det innan, men grattis på ettårsdagen! Vad kul att festen blev lyckad, det var ni väl värda!!!! 
    Tack så mycket! :) Nu håller vi på att diskutera om vi ska ta våra trash the dress bilder också eller inte..
  • daniiel
    Minuz skrev 2012-08-15 15:33:17 följande:
    Din klänning var jättefin så tror nog allt att det var the one utan den där känslan i magen. Du var otroligt vacker på dina bilder...... med den klänning du valde
    Italia08 skrev 2012-08-15 21:54:07 följande:
    daniiel - Pffft. Håller med Minuz. Du var kanonfin på din bröllopsdag. Och grattis på ettårsdagen från mig också! Vad skönt att ni fick en bra fest till slut.
    Tack, vad ni är snälla :) Jag tycker klänningen var fin, jag kände mig fin och jag tycker faktiskt att den passade mig, men det är långt ifrån min drömklänning. Något som, tyvärr, förföljer mig lite :P
  • daniiel
    Ja, även jag säger lycka till på lördag blivande fruar! :D Njuuuut hela dagen.. och jag håller tummarna extra för dig 1700tal :)
    pulmonate skrev 2012-08-15 16:03:08 följande:
    Jag gifter mig ocksa pa Lòrdag! :) Spannande. Vadret lovar 34C och sol. Avslutar nu det sista och hoppas pa att allt ska flyta pa bra.
    Uuuh.. även om jag personligen aldrig hade klarat av 34 grader på bröllopsdagen, eller någon annan dag :P Skönt att ni verkar få fint väder dock :)
  • daniiel
    Minuz - Hjorton och vitchoklad hade jag valt, utan tvekan! Två av mina favoriter, mums :D Men jag håller med om att även kiwi och krusbär lät väldigt intressant och god :)

    Och grattis Emma!, även om det nu är en dag i efterskott. Hihi jag tillhör nog de yngre i tråden då med mina 25år, men jag känner mig jättegammal :P
  • daniiel
    1700tal skrev 2012-08-17 21:11:09 följande:
    Åh, ögonen tåras riktigt när jag läser.. så underbart att din, ja er, dag äntligen är här! Solig Och jag önskar er verkligen all lycka under morgondagen. Jag hoppas att den ska bli så bra som möjligt och jag hoppas innerligt att du kan njuta och må bra hela dagen!

    Jag, precis som många andra här, längtar väldigt mkt efter att få se bilder på allt sedan hihi
  • daniiel
    Fremm skrev 2012-08-17 10:14:59 följande:


    Ja, otroligt vacker klänning! Underbara Mori Lee :D hihi

    Precis som skrivet ovan, så kommer nog inte volangerna på kjolen vara exakt lika, inte heller "blinget" på klänningen och även materialet kan ju skilja sig, så klänningen kan få en annan lyster och ifall de inte använt matt organza, så kan kjolen bli lite blank. Vecken på överdelen kan också skilja sig. Men, det betyder ju inte att klänningen du får hem inte kommer vara lik och/eller fin :)

    Nu vet jag ju inte hur du ser ut, men jag tror den att den där klänningen kan bli bra även om man tycker att man har något extrakilo. Min klänningen var lite liknande veckad på överdelen och med snörning i ryggen så tycker då jag (som har mer än bara ett par extra kilo) att den "trollade bort" ganska bra över magen :)

    Vad har du beställt för underkjol till? :)
  • daniiel
    1700tal skrev 2012-08-19 09:43:01 följande:

    NU ÄR VI GIFTA!!!! Allt gick fantastiskt bra och det var en så underbar dag! Visar en bild som togs med en vanlig kamera "i farten" (när vi skulle iväg till kyrkan om några minuter) till fotograferna bilder kommer:



    Åh, grattis grattis grattis!!! {#emotions_dlg.flower} Vad fina ni ser ut och det blev den där klänningen ändå.. nåja, den är vacker och passar bra på dig, så det blev toppen! Glad Väntar med spänning på att få höra mer och se mer bilder sen, men passa på att njuta av att vara nygit nu! Skrattande
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!