• Tinzi

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    gbg2012 skrev 2011-10-20 12:57:37 följande:
    om du tycker den är snygg får du gärna köpa den av mig! Jag tycker personligen den ser hemsk ut. 
    ajjsdå, har redan en annan på G, tack ändå... usch inge kul när man inte blir nöjd, inget du kan fixa då (ta bort blommor etc?)
  • Tinzi
    1700tal skrev 2011-10-20 12:15:09 följande:
    Va, har du hittat en millybridals oxå??

    Det är nog lättare Tinzi, att chatta med dem på morgonen så kan du få all info, korrekt mailadress och sånt. För chatten tillhör den RIKTIGA millybridal, det företag som har sytt den specifika klänning jag skickade bilder på till dig. Här är länken:

    messenger.providesupport.com/messenger/millyb...
    Jätte bra då vet jag, det är dem jag haft mailkontakt på senaste med om detta så jag kör på dem så jag vet att den blir som jag vill ha den, skippar de andra. Tack :)
  • Tinzi
    1700tal skrev 2011-10-20 14:57:04 följande:
    Det är nog klokt att skippa de andra. Ska gå in och kolla på det där millybridals...
    Ja precis, skumt bara att båda sagt att: de fortfarande kan göra klänningen (att den finns kvar lixom)
  • Tinzi
    ewaulrica skrev 2011-10-20 08:28:55 följande:
    Det tror jag de hinner, utan problem! :) då får du passa dig att det inte blir som för mig, man hinner vela både en och två gånger innan men bestämmer sig till slut för just den klänningen till slut.. det blir ju gärna så att man FORTSÄTTER och tittar runt på klänningar bara för att det är så himla kul! :D var på väg att köpa typ min 4:e påtänkta klänning bara för 1,5 veckan sen, (på rea här i Sverige) men beslutade mig till sist att den klänning jag ändå har är fin som den är ;)

    Men vad kul med inbjudningarna!!! Det är såå kul så det förstår jag dig på, man vill att det ska gå fort fram till den stora dagen och det är så himla roligt att få börja planeringen :) Och det är bra att börja i tid, för det är ju så mycket som man inte tänker på som ska hinnas göras också. Som jag har veckor kvar och håller på med dukningen för fullt, har köpt Knoppa lakan billigt från IKEA som jag ska göra till stolsöverdrag osv osv, och det är också HIMLA ROLIGT!!!! Min blivande och jag satt en hel kväll och planerade vilken champagne och vilket vin vi ska ha, vad som passar till de rätterna vi ska bjuda på och det tar en hel del tid det också ;) vi ska provsmaka vinerna i helgen tänkte vi (inte champagnen dock, det blir för dyrt haha) Tårtan är jätterolig att planera också. Vill man ha i lager, svängd trappa, vilka smaker? Åhhhh, det är mycket men det är bara så KUL!!!! :)
    Ja, men blir nog inga problem m. klänningen, har inte råd med nån mer :) Och har velat ha denna i 2-2,5 år minst :)

    Ja, jag är faktiskt hellre ute i god tid än stressar på slutet :) KUL är det också som du säger :)
  • Tinzi
    ani chu skrev 2011-10-20 16:56:40 följande:
    Min Milly klänning som beställdes den 9:e sep kom fram idag! Det är en Vera Wang kopia. De lovade att skicka en bild innan de skulle skicka iväg den men Lily (min kontaktperson) gav en dålig ursäkt om att hon var sjuk och missade det. Har inte öppnat den ännu...vågar jag? :/
    Samma kontaktperson som mig, jag tänker dock tjata om bilder ;) KLART du vågar! Öppna NUUU! :)
  • Tinzi
    ani chu skrev 2011-10-20 20:51:21 följande:
    Ok girls, här är den!

    En imitation av "Gabriela". Färgen överenstämmer väldigt bra :)


    Men...
    Tyvär är bystpartiet/kuporna alldeles för stor och hög för mig. Behöver lite mer urringning...samt djup rygg...så om man kapade av 2-3cm på "toppen" skulle den vara suverän. Passformen är annars perfekt, jag gav Lily mina exakta mått.

    Dock blev även bältet fel...helt fel färg och alldeles för bred, så den ska nog bort... har ni några ideér på vad jag kan ha runt midjan??  

    Känner ni till någon bra sömmerska i Sthlm?


    Tinzi:
    Jodå, jag tjatade också om bild...
    AJJSDÅ :( Hoppas de skickar till mig sen...
  • Tinzi

    En fråga....Milly brukar de ta ut 19,99 dollar extra för att det inte är custom size?

    De skulle först ha 245 dollar för min klänning , sen 245 + 25 för ändringarna, nu 300:- plus extra för custom size, och sen frakt 49,99.

    Blir nog bra :)

  • Tinzi

    Ps. vad tror ni om 0,5 meters släp? Kommer det se fåningt ut?

    Jag vill ju inte ha massa släp, tror ni på att jag skall be dem göra det precis till marken, eller på 0,5 meter dvs så det hänger pytte lite? Allt eller inget? :)

    Kan nån hjälpa mig att beskriva att jag vill ta bort brodyren som är i 6 st "klumpar" på baksidan men INTE brodyren längst ner baktill för de verkar inte fatta hur jag än skriver, de svarar bara:" Ta bort allt baktill....."

    Vill ju ha kvar spetsen längst ner ...*urk*

  • Tinzi
    Junibrud12 skrev 2011-10-21 12:15:54 följande:
    Jättefin klännning! Är den från Millybridal? Jag har förstått att det finns två Milly, en bra och en dålig, stämmer det? Och vilken är den "rätta" Milly? Med eller utan S på slutet?
    Utan S tror jag, därifrån jag skall beställa iaf... :)
  • Tinzi
    1700tal skrev 2011-10-22 11:59:06 följande:
    I agree!! Både vad gäller det lilla släpet (ett halvmeter släp kommer INTE va i vägen eller göra att du snubblar/inte kan dansa/backa i klänningen) och att kryssa, stryka över och skriva i paint. Paint är skitbra till det, har själv använt paint till samtliga klänningar och jag har gjort mer komplicerade ändringar än dina.
    tack! Jo jag kryssade över i rött i Paint så nu hoppas jag de förstår  bättre :) Trist bara att de INTE vill skicka bilder på klänningen innan de skickar den :(
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!