• daniiel

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    L och J - Jättefina klänningar, båda två. Har du tur, så får du dom före jul. Annars lär dom dyka upp snabbt efter nyår, så det ska nog finnas gott om tid för eventuella förändringar hos sömmerska, om det behövs. Jag hoppas att dom ska bli som du tänkt dig :)
  • daniiel
    L och J skrev 2012-10-30 16:51:03 följande:
    Tack Daniiel!
    Spännande

    Vad tror det är för tyg i den översta klänningen? Läste nåt om att taffeta är lite prassligt?? De vill jag ju inte ha
    Jag tror att den äkta är gjord i silkestaft, men kopian kommer nog bara i polyestersatin och den kommer nog vara bara bra :) Är den i taft, så tror jag inte du kommer lägga någon större vikt vid det ifall du tycker om klänningen i övrigt :)
  • daniiel
    Minuz skrev 2012-10-31 09:06:00 följande:
    Ska prova klännningen om ett par veckor igen.har en underkjolen med sex läger till. mamma har även sagt att hon ska sy färdigt fula antingen. lyckas hon göra den till en svan blir det jobbigt. men behöver då minska m inst 5 cm runt magen. tips tack!
    Ojojoj.. hur ska du kunna välja då? ;P

    Minska 5cm på en månad.. det klarar du! Som alltid, ät nyttigt och motionera. Ta en morgonpromenad före frukost, ät inget alls på kvällen efter typ kl.19 och ha lite koll på kalorier :) Framförallt så ska man inte svälta sig själv! Men ja, det är sånt självklart :) Du fixar det! Och kolla efter några bra såna "hålla in"-trosor :)
  • daniiel
    bea83 skrev 2012-10-31 21:45:54 följande:
    Någon som har beställd klänning från :  dinobridal.com ?????????
    Ett tips, läs lite i tråden. Bara på sista sidan är det skrivet om dino, men gå tillbaka bara ett par sidor och läs, så är det några som beställt därifrån :)
  • daniiel
    Pernilla634 skrev 2012-10-31 22:30:27 följande:
    Ingen som vill hjälpa mig med ändringarna på klänningen?? Är i valet och kvalet om jag ska köra på samma klänning, fast utan stenar på bältet och golvlängd på kjolen. Annars hade jag tänkt så här som jag visar på bilden, går det att förtydliga på nåt sätt??
    Jag står fortfarande fast vid att du lika gärna kan beställa någon av klänningarna som redan finns med spets på överdelen och en lång tyllkjol. Även om det är enkla ändringar du vill göra, så ökar riskerna för att något ska bli fel med varje ändring. Om du nu ändå vill beställa just den där med spets på överdelen och lång kjol, så blir det väl bra som du har gjort det.

    Och eftersom du väljer knappar bak och inte snörning, så rekommenderar jag att du tar i lite extra gällande storleken. Det är enklare att sy in en klänning än att lägga ut den i efterhand.
  • daniiel
    knackamackadam skrev 2012-11-03 14:26:41 följande:
    Min klänning verkar ha fastnat i tullen, vet någon vad som händer nu? Inbetalningskort ? Betala vid leverans eller vad???
    Det verkar vara lite olika. När det hände mig, så fick jag en faktura hem att betala och när den var betald, så skickade dom underkjolen. Jag har dock hört dom som fått betala när dom hämtat ut paket också tex.
  • daniiel
    marie87 skrev 2012-11-03 20:01:26 följande:


    missade klänningen i förra, men här är den=) Som sagt, dock utan underkjol och för stor upptill! Men nöjd ändå, små justeringar i de stora hela! Va tycker ni?
    Klänningen ser väldigt fin ut och när den är insydd och har en underkjol, så kommer den nog se ännu finare ut :) Vilken klänning beställde du? Alltså hur ser orginalet ut?
  • daniiel
    sofialouise skrev 2012-11-03 20:18:17 följande:


    Hej!
    Jag underar om de är någon som sett denna kälnningen ifrån Aspera på någon kinasajt? Vad tror ni, är den svår att sy upp?
    Känns ju som en väldigt clean och ren modell, utan en enda pärla eller broderi, men det kräver kanske mer av själva grundkonstruktionen, att sömmar är snygga osv? Man vill Ju också att tyget i sig ska vara fint och inte se billigt ut, då man inte döljer de med några dekorationer.
    Jag vill ha den här klänningen, men med några små ändringar, och önskar att jag kunde få den till ett shyst pris såklart :)
    Tacksam för hjälp!
    Hej :)

    Jag har inte sett den klänningen på någon sida, men det är ju bara att mejla in bilder så ska det inte vara några problem att få den uppsydd. Jag tror nog att den kan bli väldigt fin, men det finns ju aldrig några garantier. Vänd dig till företag som har bra recensioner. Det är ju dock alltid det där med klänningar som inte har snörning, ifall du vill behålla knapparna bak, så blir ju storleken svårare att få exakt rätt. När det gäller tyget, så använder dom samma tyger som brudklänningar som du ser i butik här är gjorda i, så där behöver du nog inte oroa dig :)
  • daniiel
    sofialouise skrev 2012-11-05 09:02:44 följande:
    Ok, här är mina bilder jag tänkt skicka iväg för prisförfrågan till Landy och Milly. Vad tror ni om detta, är det tydligt nog?

    Vad skriver jag om valet av tyg? Ska jag lita på att de väljer rätt?


    Jag tror säkerligen det blir bra. Texten är lite otydlig att läsa, men det kanske bara beror på uppladdningen här. Personligen hade jag nog använt mig av lite kortare meningar, men det blir nog som sagt bra ändå :) Du har glömt ett "i" i ordet "it" (antar att det är det ordet) på den sista meningen "to make it look rich".

    Om du inte hemskt gärna vill välja tyg själv, om du har något speciellt i åtanke, så tala om det. Annars kan du nog vara rätt lugn med att dom väljer rätt så att säga :)
    majjja skrev 2012-11-05 15:56:30 följande:
    oj vilken vacker klänning! vad är det för märke? 
    Jag håller med, väldigt vacker klänning :) asperacollections.com/946
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!