• daniiel

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    eml33h skrev 2012-11-10 13:17:16 följande:

    Med skor och underkjol!
    Jag är så sjukt, sjukt nöjd! :)



    Det förstår jag verkligen :) Den är väldigt, väldigt fin och ser ut att passa dig bra :)
  • daniiel
    tracit skrev 2012-11-13 21:44:58 följande:
    Idag kom min klänning från Dinobridal! Snabba ryck, jag betalade den 31/10!
    Oooh, vilken söt och fin klänning! Verkligen i min smak :D

    När det gäller att släta ut den, stryk den! Svag värme och ett lakan emellan om du är osäker :) Tyllen är gjord i polyester och de flesta strykjärn har en inställning för polyester. Jag har strukit alla mina klänningar, inga problem :) Annars kan du bara spraya den lite med vatten, fukta den, och låta den hänga till sig.
  • daniiel
    FrökenT skrev 2012-11-14 09:27:53 följande:
    Inte för att vara en glädjedödare men jag tror nog du kommer att ha en liten kula i v. 23. Det hade i alla fall jag men alla är ju olika. Som tur är har du ju snörning och förhoppningsvis kommer det att se ganska vackert ut Glad
    tracit skrev 2012-11-14 10:21:56 följande:
    Jo, en liten kula har jag också räknat med. Tänker mest att allt övrigt omfång inte behöver öka så mycket... Skäms
    Det tror faktiskt jag med. Såhär, bilden nedan, såg jag ut i v.24 och kan inte påstå att magen var speciellt mkt mindre i v.23. Jag hade dessutom ökat i omfång på andra ställen, speciellt byst och rumpa. I den där modellen av klänning är väl dock nederdelen av kroppen bästa stället att lägga på sig om någonstans, det påverkar inte riktigt klänningens passform. Men alla är ju som sagt olika :)


  • daniiel
    Sofia82 skrev 2012-11-14 20:48:30 följande:

    Vilken fantastisk tråd! Det kommer att ta en stund att läsa ikapp :)


    Under tiden kan jag visa vilken klänning som är favoriten för min del just nu:


    www.milanoo.com/Ivory-V-Neck-Beading-Lace-Sat...


    Nu har ajg inte hunnit läsa hela tråden, men har någon erfarenhet av att bställa från milanoo? Ursäkt att jag frågar innan ajg läste allt, men det är smått övermäktigt, men, var sak har sin tid.


    Den som orkar läsa igenom hela tråden bör få en tapperhetsmedalj ;P Känn alltså ingen press på att göra det, ingen klandrar dig om du inte läser ens en sida bakåt. Välkommen hit iaf :)

    Angående Milanoo är min erfarenhet att det har varit lite blandade recensioner därifrån. Vissa har varit nöjda, andra inte. Som alltid, så blir det en chansning att beställa därifrån. Jag skulle väl varken rekommendera det eller avråda från det.

    Väldigt läcker klänning du har hittat :)
  • daniiel
    Mumin skrev 2012-11-14 21:51:06 följande:

    Idag fick jag min klänning!!! Naturligtvis var den för stor så jag har lämnat in den till en sommerska som skall ta in den, men den är verkligen underbar!! Jag provade allt tillsammans, klänning, bolero och stövlar och det blir såååå fint!!


    Däremot har jag nog kanske tänkt om vad gäller frisyren... funderar på att bara ha mitt "vanliga" hår och ingenting i och minimalt med smycken. Är rädd att det skall bli lite för mycket...


    Eller... så funderar jag på att ha armband med läder och nitar på... (kan man ha det på sitt bröllop? )såg ett så läckert idag!! Haha, vad jag svammlar!!


    Vad roligt att du är nöjd :) Hur ser klänningen ut?
  • daniiel
    Sofia82 skrev 2012-11-14 21:58:14 följande:

    Jag är mycket nöjd med vad ajg hittat, men än hinner jag ändra mig, känns inte så just nu, men man vet aldrig.. Jag har beslutat att testa några i verkligheten innan jag beställer någon på nätet i alla fall. Sen vad det verkar så kan man på vissa sidor beställa klänningar utifrån en bild, men det verkar mer vanskligt.


    Hur har du tänkt beställa, om du inte ska beställa från en bild? Jag kanske missuppfattar nu, men det är ju precis så man alltid gör :) Vill du veta säkert hur klänningen du beställer kommer se ut när du får hem den, så beställer du från en sk. "real sample"-bild. Tex Landy har bara såna bilder :)
    Sofia82 skrev 2012-11-14 23:46:02 följande:
    Är det någon som känner till om det går att beställa en klänning med släp som man antingen kan häkta av eller haka upp?
    Då kan du beställa en klänning med "bustle" som det kallas, när man kan haka upp släpet på olika sätt. Annars bör det inte kosta så mkt att gå till en sömmerska här i Sverige och göra det :)
  • daniiel
    tracit skrev 2012-11-14 22:46:05 följande:
    Magenta skrev 2012-11-14 17:27:32 följande:
    måste bara hålla med Daniiel att någon "liten" kula har då jag då rakt inte i v24 (som jag är just nu). Finns inte en chans att komma i mina fina bröllopsklänningar (med snörning) just nu då jag ser ut ganska precis som Daniiel ovan.

    Förlåt ville inte vara någon glädjedödare men din jätte fina klänning har ju en väldigt markerad midja så risk finns att det blir svårt, eller ska vi säga en utmaning Usch, nu får jag ångest, tänk om min plan går i stöpet Förvånad Jag som har en liten liten utbuktning redan nu Dock är den under själva markeringen. Nederkanten på markeringen i midjan kanske slutar vid naveln.
    Vi håller tummarna för att det ska gå! :) I värsta fall kanske det finns möjlighet att lägga ut klänningen lite? Nej, nog kommer det gå bra, nog ska du kunna ha din fina klänning! :D
  • daniiel
    FinaFina skrev 2012-11-15 12:12:47 följande:

    Nu har jag fått min klänning från jenjenhouse !


    Vad roligt att du känner dig nöjd, men, ni ska ju visa upp klänningarna ni får hem, inte lägga in länkar till klänningen ni beställde (inte enbart iaf)! ;P Vi vill ju se resultaten :D

    Svårt att säga om det blir snyggt att sy in den, då vi inte vet hur pass mkt för stor den är, men det är väl helt klart värt ett försök om du tycker om klänningen :)
  • daniiel
    Mumin skrev 2012-11-15 16:20:03 följande:

    Hihi, jag kan ju inte lägga upp en bild för min är hos sömmerskan, men jdet kommer, jag lovar! Tänkte ta en bild när jag har allt på mig så att ni får se hur det blir! =)


    Då väntar vi med spänning på att få se sen! :D
  • daniiel
    karamell skrev 2012-11-15 20:07:54 följande:
    Heeeej alla brudar!
    Vad roligt att du är nöjd :) Landy verkar fortsätta att leverera fina klänningar, kul att höra. Ska bli väldigt skoj att få se resultatet!
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!